Arama sonuçlarınız

1. D

Cj8 Çıkan Sorunlar , Fan, Km Göstergesi Ve Saplama Kopması

Ynt: Cj8 Çıkan Sorunlar , Fan, Km Göstergesi Ve Saplama Kopması Bilgiler için teşekkür ederim. Klima taktırdım lakin söz konusu durumda hiç çalıştırmamıştım.

2. D

SATILIK OFFROAD DONANIMLI CJ7

Ynt: Satılık Offroad Donanımlı Cj7 Hayırlı olsun, size de alana da...
  3. D

Ynt: Cj8 Çıkan Sorunlar , Fan, Km Göstergesi Ve Saplama Kopması Cümlemizi, sag oun

4. D

Ynt: Cj8 Çıkan Sorunlar , Fan, Km Göstergesi Ve Saplama Kopması Estagfirullah, sag olun...
  5. D

Cümleten Merhaba, Geçen Skull CJ8 i sizlerle paylaştım, araç muayeneden geçti ve yola çıktım, Aracın km gösterge saati bir süre sonra çalışmadı, aynı saatte hararet göstergesi de çalışmadı ama benzin göstergesi çalışıyordu-onun da doğruluğuna güvenemedim- aldığım yerle görüştüm getir değişelim...

6. D

Skull Cj8

Ynt: Skull Cj8 Araç muayeneden geçmiştir :) Dün yaklaşık 50 km yol yaptım ve araç km-hararet-enzin göstergesinde sorun oluştu, daha önce ki tecrübelerde böyle bir sorun yoktu, şimdi benzin göstergesi çalışıyor fakat hararet ile km göstergesi çalışmıyor? Parça yenidir sizce parçada mı sorun...

7. D

Cj8 Muayene Kişi Sayısı

Ynt: Cj8 Muayene Kişi Sayısı Ben ruhsatı 8 yaptırdım
  8. D

Skull Cj8

Ynt: Skull Cj8 Arkadaşlar, Her şey güzelde araç 2 dir fren sisteminde olan bir dengesizlik nedeni ile bir türlü muayeneden geçmiyor, arka sağ ile sol arasındaki sıkıştırma farkı %30 un üzerindeymiş onaylanması için %30 altında olması gerekiyormuş. frenciye gittik ayarladım diyor teste...
  9. D

Skull Cj8

Ynt: Skull Cj8 Teşekkürler, Teknik özzellikleri ile ilgili aracın kapot içinde değişmeyen-aklınıza gelebilecek her şey- yok. Gene tüm yürür aksam değişmiş durumda. 4'' yükseltme seti Power Brake fren sistemi Borla Headers Flowmaster susturucu BF 33/12.5/15 Lastik MT 10/15 Jant Motor orjinal...

10. D

Skull Cj8

Ynt: Skull Cj8 Arkadaslar güzel yorumlarınız icin herkese teşekkürler. Su kadarını söylemek isterim ki projenin tasarım aşamasına bile yaklaşık 2 ay çalıştım Selamlar

11. D

Skull Cj8

Ynt: Skull Cj8 Teşekkür ederim, Amin, cümlesine...
  12. D

Skull Cj8

Ynt: Skull Cj8 Evet orjinal, TAR OTO...

13. D

Aydın Daki Cj İçin Yardım

Ynt: Aydın Daki Cj İçin Yardım Rıfat Bey, Ne amaçla alıyorsunuz tam olarak bilmiyorum lakin niyetiniz bir proje ise ve iyi de bir şey olsun diyorsanız- ki ben böyle yola çıktım- ve hele de bir CJ8 ve üstü de açık ise kesinlikle Ege ve Akdeniz kıyılarından araç almazdım!!!
  14. D

Skull Cj8

Ynt: Skull Cj8 Kaput icini inşallah Cuma ya da Cumartesi göndereceğim
  15. D

Skull Cj8

Ynt: Skull Cj8 Teyp Retro yani görüntü klasik işlevi modern.

16. D

Skull Cj8

11 aylık emek...
  17. D

Cj8 Muayene Kişi Sayısı

Ynt: Cj8 Muayene Kişi Sayısı Bilgi için teşekkürler, Benim ruhsatta 5 kişilik yazıyordu...
  18. D

Cj8 Muayene Kişi Sayısı

Cümleten Merhaba, Yakşalık 11-12 aydır sizleri takip ediyorum. 8 aydır da yeni bir CJ8 yaratmaya ve yaşatmaya uğraşıyorum, yakında fotolarını sizlerle paylaşacağım. Hafta sonu muayeneye götürdük, önce muhteşem olmuş diyerek elimi sıktı :) sonra aracın arka koltuklarını (Klasik haline bağlı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri