Cj8 Muayene Kişi Sayısı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Duakar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,791

Duakar

Yeni Üye
Cümleten Merhaba,

Yakşalık 11-12 aydır sizleri takip ediyorum. 8 aydır da yeni bir CJ8 yaratmaya ve yaşatmaya uğraşıyorum, yakında fotolarını sizlerle paylaşacağım.

Hafta sonu muayeneye götürdük, önce muhteşem olmuş diyerek elimi sıktı :smiley: sonra aracın arka koltuklarını (Klasik haline bağlı kalındı) ölçtü ve araç 8 kişiliktir dedi, ruhsat ise 5 kişilik. Lakin arkaya 3 sağ 3 sol 6 kişi diz mesefesinden çok zor oturuyor bana biraz anlamasız geldi, konu ile ilgili bilginiz var mıdır, yani tüm CJ8 ler 8 kişilik midir?

Teşekkürler

Etiketler
Ynt: Cj8 Muayene Kişi Sayısı

Araç ruhsatta kaç kişi geçiyorsa o kadardır. Geçirmeyecek ya illa bir şey bulacak hakkınızı savunun sonuna kadar

Benim aracımda (CJ8) 7+1 olarak geçiyordu ve problem yaşamıyordum. Ruhsatta ne yazıyorsa o şekilde konumlandırılmalı koltukar aksi taktirde problem yaşanır.

s.a
trafikten arac detayını gosterır bir belge ile giderseniz muayene istasyonuna kabul ediyorlar.ruhsatta yazan harıcınde kısı sayısı degısıklıgı yparsanız ruhsat yapragınıda degısmenız gerekıyor.

Bilgi için teşekkürler,

Benim ruhsatta 5 kişilik yazıyordu...

cj aracların ve hatta bircok klasik aracın tanınmamasından dolayı muayene istasyonlarında zaten hep sorun yaşanıyor temelinde cj8 araclar 7 veya 8 kişi yazar oda geçmişden gelen sorunlar yüzünden yan konduğu için kabul edilmeyebilir genelde genelde bu hataları düzeltmek arac sahiplerine kalıyor ama zaman içinde arac sahipleri düzelttikce bunları er yada geç bu sorunlarda bitecek o zamana kadar malesef yapılabilecek bişe yok

unal' Alıntı:
cj aracların ve hatta bircok klasik aracın tanınmamasından dolayı muayene istasyonlarında zaten hep sorun yaşanıyor temelinde cj8 araclar 7 veya 8 kişi yazar oda geçmişden gelen sorunlar yüzünden yan konduğu için kabul edilmeyebilir genelde genelde bu hataları düzeltmek arac sahiplerine kalıyor ama zaman içinde arac sahipleri düzelttikce bunları er yada geç bu sorunlarda bitecek o zamana kadar malesef yapılabilecek bişe yok

Ben ruhsatı 8 yaptırdım

Aracım orjinal cj8 ve iki kişilik kupa.Ancak 7 kişilik yazıyor ruhsatta.Muayeneden geçmedi.

Proje çizdirmeyimi yoksa idareten 5 kişilik koltuk takıp gitmeyimi kasaya önerirsiniz..

Arkadaşlar benimde cj8 kullanıcılarından bir ricam var,acaba sac kasa cj8 in üzerine araç üstü çadır konabilirmi?2 yetişkini taşırmı?

Bende cj8 ime düşünüyorum. Taşımıyacağını sanmıyorum , 2 kişiyi dahi taşır ama altında tavan sepeti veya tavan barı olması gerek tabiki

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ercan bey teşekkürler ,bu araç için yorum yapabilirmidsiniz?malum site 164852317

Aracı uzun zamandır görüyorum malum sitede. Benim önceden düşündüğüm gibi kısaltılmış ama orjinal cj7ölçüsüne değil sanırım sadece arkası kısaltılmış. Resimlerden içide iyi duruyor, fiyatıda iyi fakat görmeden binmeden karar vermek imkansız
Motoru şanzımanı fren sitemi vs vs nedir bilmiyoruz ayrıca bunlar en önemlisi
Ayrıca bizim araçlarımız tarzı araçlarda detay bilgi yazmayıp , değişen yok yazan satıcının da araçtan anlamadığını düşünmüşümdür hep

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Cevaplar için çok teşekkürler,konuyu böldüm,muayene ile ilgili bir arkadaşımızın sorusu cevapsız kalmaz umarım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri