Aydın Daki Cj İçin Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayazağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,802

ayazağa

ŞAns AnCak HazırlıkLı BeyinlerE YaRdım Eder
Yer
şişli
Selamlar
linkdeki aracı tanıyan varmıdır.
Almayı düşünüyorum.
Teşekkürler.
:smiley:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-acil-satilik-cj8-117616024/detay

Etiketler
Ynt: Aydın Daki Cj İçin Yardım

Tanıyan yok sanırım ???
CJ üstadlarından fikir ve düşünceleri de çok yardımcı olur
Bu hafta aalmaya gideceğim.
;)

Merhaba Rıfat Bey,
Aydın/Söke'deyim ama buralarda hiç görmedim, bozdoğan bize biraz uzak.
yakın olsaydı sizin için gider bakardım.
bu arada dikkatimi çekti bu araç safari çıkması olabilir. safarilerde çok hırpalanıyor arabalar.
aracı alırken çok iyi baktırmanızı tavsiye ederim.
hayırlısı olsun
selamlar

kabasakal73' Alıntı:
Merhaba Rıfat Bey,
Aydın/Söke'deyim ama buralarda hiç görmedim, bozdoğan bize biraz uzak.
yakın olsaydı sizin için gider bakardım.
bu arada dikkatimi çekti bu araç safari çıkması olabilir. safarilerde çok hırpalanıyor arabalar.
aracı alırken çok iyi baktırmanızı tavsiye ederim.
hayırlısı olsun
selamlar
Teşekkürler
iyice baktıracağımzaten satıcı arkadaş da baya ovdü bakalım perşembe yada cuma oradayım
saygılar

ayazağa' Alıntı:
Tanıyan yok sanırım ???
CJ üstadlarından fikir ve düşünceleri de çok yardımcı olur
Bu hafta aalmaya gideceğim.
;)

Merhaba Rıfat bey,
Ben de bir cj8 sahibi olmak istiyorum, daha önce çok araştırma yaptım safaride kullanmadık hiç ezilmedi, aracı kendimiz kullandık diyen araç sahiplerine inanıp hatta muglaya gidip araçlara baktım, aracın 4x4 sorunsuz dediler çok anlamadığım halde ön şaftın sökülü olduğunu fark edince arka deferansiyelin orjinal olmadığını fark ettim. Amacım içinizi bulandırmak değil sakın yanlış anlamayın ama mutlaka yanınızda anlayan birini götürün aslen Aydınlıyım bozdoğan küçük bir yer ve her kez birbirini tanır, bilmem anlatabildim mi. Bu arada gene çok anlamadığı söyleyerekten araçta bir şey fark ettim aracın ön cam çerçevesi ile kapılar arasında boşluk var? ya çerceve cj8 ait değil yada çerçeve ile ilgili bir sıkıntı var anlayamadım. fotoğrafta da görülüyor.
Saygılarımla.

1 (2).jpg

Valla bende gördüm ama başka açıdan bakınca sanki çam biraz yatık geldi
teşekkürler yardımlarınız için
Bu akşam Gidiyorum bakalım Şu anda tekim bir arkadaş da o tariherde orada olacak bir aksilik olmassa onunla bakarız.
olmassa tek bakacağım.
aydında tanıdık kimseyi de bulamadık açıkcası yardım alacak.
Tekrar teşekkürler.

Rıfat Bey,
Ne amaçla alıyorsunuz tam olarak bilmiyorum lakin niyetiniz bir proje ise ve iyi de bir şey olsun diyorsanız- ki ben böyle yola çıktım- ve hele de bir CJ8 ve üstü de açık ise kesinlikle Ege ve Akdeniz kıyılarından araç almazdım!!!

Proje için değil
ikinci araç olacak dağ bayır ve cadde kullanımı için almayı planlıyorum
Açıkcası bu rakamlarda başka bir cj de bulamadım
o yuzden uygun geldi bana ama tabi bakmak gerek birde satıcı arkadaş motorunun sıfır olduığunu söyledi sizde yeni bitirdiniz sanırım aracınızı resimlerini gördüm.

Bu araç Marmaris plakalı büyük bir ihtimalle safariden çıkma jeepten anlayan biriyle iyice inceleyip ondan sonra karar verin ayrıca şuanda marmariste bir çok jeep satılık onlarıda incelemenizi tavsiye ederim.Bu sene yasalar gereğince cj8 ler safariye çıkamayacaklar o yüzden birçok cj8 satılık acele etmeyin acele iş sizi yanlışa sürükler.

marmariscj7' Alıntı:
Bu araç Marmaris plakalı büyük bir ihtimalle safariden çıkma jeepten anlayan biriyle iyice inceleyip ondan sonra karar verin ayrıca şuanda marmariste bir çok jeep satılık onlarıda incelemenizi tavsiye ederim.Bu sene yasalar gereğince cj8 ler safariye çıkamayacaklar o yüzden birçok cj8 satılık acele etmeyin acele iş sizi yanlışa sürükler.

Beni cezbeden kısmı motorun sıfır yapılmış olması
anladığım kadarı ile iyice bakacağım valla kısmet diyelim
teşekkürler.

Motorun sıfır olması çok iyi ama nasıl toplanmış önemli olan orası tam olarak hakkıylamı toplanmış yoksa göstermelikmi toplanmış ona dikkat etmek gerekir.Ayrıca bu aracın tavanı fiber olması lazım kapı üst kenarı onu gösteriyor metal tavanlı olsaydı üst kenarı düz olurdu.CJ8 lerde metal tavan daha makbuldür ayrıca daha gösterişlidir.

adam ile anlaşmamıza ragmen adam aracı 200 tl fazlasına ilk teklif edene satmış
Bu kadar adilik olmaz bu akşam bileti aldım.
tam gidiyorum adam birde sattığı kişiye aratıyor.
SÖVE SÖVE BiR haloldum
daha çok şey söyleyeceğim ama yazmıyorum
yardımları için herkese teşekkürler kısmet olmadı :mad:

herşeyde bir hayır vardır derler,
uzun zamandır takip ettiğim aşağıdaki cj8 çok temiz ve bakımlı görünüyor, tabi göstermeden alınmaz.
fiyatı biraz yüksek ama param olsa gider bakar, güzel toplanmış ise alırdım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-83-model-cj8-123275466/detay/

selamlar

kabasakal73' Alıntı:
herşeyde bir hayır vardır derler,
uzun zamandır takip ettiğim aşağıdaki cj8 çok temiz ve bakımlı görünüyor, tabi göstermeden alınmaz.
fiyatı biraz yüksek ama param olsa gider bakar, güzel toplanmış ise alırdım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-83-model-cj8-123275466/detay/

selamlar

araç güzel ama rakam bana yuksek
valla o kadar kızgınım ki aracın sahibine işten gelirken bile sövdüm :mad:

Merhaba Rıfat bey,
Bence her işte bir hayır vardır hiç sıkmayın canınızı;) ben bi ara illa alacağım die taktım kafaya muglaya kadar gittim ağzımın payını aldım geldim.Siz siz olun o bölgedeki arabaları çok düşünmeyin derim yada düşünüyorsanız bile minimum +6000TL masrafı gözden çıkarın, araçlar'ın yani benim baktıklarımın at arabasından farkı yoktu:( adam etmek için emek ve nakit lazım, bide aracı istanbulda kullanacagınızı düşünürsek gerçekten arabayı adam etmek lazım.Bence biraz daha birikim yapın almışken adam akıllı bişi alın derim. Araçlara bakarken karadeniz bölgesinden bakarsanız daha karlı çıkarsınız en azından araçlar aile ye kişiye ait araçlar ve çoğuda diri duruyor.

mehmetnart' Alıntı:
Merhaba Rıfat bey,
Bence her işte bir hayır vardır hiç sıkmayın canınızı;) ben bi ara illa alacağım die taktım kafaya muglaya kadar gittim ağzımın payını aldım geldim.Siz siz olun o bölgedeki arabaları çok düşünmeyin derim yada düşünüyorsanız bile minimum +6000TL masrafı gözden çıkarın, araçlar'ın yani benim baktıklarımın at arabasından farkı yoktu:( adam etmek için emek ve nakit lazım, bide aracı istanbulda kullanacagınızı düşünürsek gerçekten arabayı adam etmek lazım.Bence biraz daha birikim yapın almışken adam akıllı bişi alın derim. Araçlara bakarken karadeniz bölgesinden bakarsanız daha karlı çıkarsınız en azından araçlar aile ye kişiye ait araçlar ve çoğuda diri duruyor.

İnşallah valla bakmaya devam edeceğim araç için 7000 e anlaşmıştım 2000 e bu yazı çıkartırım diye düşünüyordum işte bazı insanlar 3 kuruş parayı görünce dürüstlük doğru adamlık falan hikaye oluyor ben eski aracımı satarken birine söz verdim ertesi gün antalya dan biri abi 500 fazla vereyim dedi adam 3 saat de bir aradı adama söz verdim diye satmadım
sattığım kişi ile hala dostum
saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri