Aydın Daki Cj İçin Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayazağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,803
Ynt: Aydın Daki Cj İçin Yardım

ayazağa' Alıntı:
İnşallah valla bakmaya devam edeceğim araç için 7000 e anlaşmıştım 2000 e bu yazı çıkartırım diye düşünüyordum işte bazı insanlar 3 kuruş parayı görünce dürüstlük doğru adamlık falan hikaye oluyor ben eski aracımı satarken birine söz verdim ertesi gün antalya dan biri abi 500 fazla vereyim dedi adam 3 saat de bir aradı adama söz verdim diye satmadım
sattığım kişi ile hala dostum
saygılar

O konuda ne deseniz haklısınız insanlar üç kuruş için neler yapıyor. Bu arada İzmir de bir araç var hiç arayıp görüştünüzmü
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-gercek-bir-guc-91240776/detay
aracı normalde yükseltirler ama bu arkadaş biraz indirmiş, direksiyon kutusu sol köşede taşma yapmış yada farklı bir pompa takmış, arac nedir ne değildir bilmiyorum ama arayıp bir konuşmak ve iyi bir pazarlık yapmak lazım derim, altında yazan açıklamalar doğruysa araç uzun süredir aynı kişide ve motoru yeni yapılmış lastikleride yeni??? ama 4x2 yazmış arazisi çalışmıyor olabilir??

Etiketler

mehmetnart' Alıntı:
O konuda ne deseniz haklısınız insanlar üç kuruş için neler yapıyor. Bu arada İzmir de bir araç var hiç arayıp görüştünüzmü
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-gercek-bir-guc-91240776/detay
aracı normalde yükseltirler ama bu arkadaş biraz indirmiş, direksiyon kutusu sol köşede taşma yapmış yada farklı bir pompa takmış, arac nedir ne değildir bilmiyorum ama arayıp bir konuşmak ve iyi bir pazarlık yapmak lazım derim, altında yazan açıklamalar doğruysa araç uzun süredir aynı kişide ve motoru yeni yapılmış lastikleride yeni??? ama 4x2 yazmış arazisi çalışmıyor olabilir??

Valla içimi okudunuz yarım saat önce o araç için arkadaş ile görüştüm detaylı resimlerini atacak bana pek anlamıyor sanırım normalde 2 çeker vites ile 4 çeker oluyor diyor :smiley:

:smiley: :smiley: :smiley:resimleri paylaşırsanız sevinirim bende çok baktım araca ama malesef iş değişikliği nedeni ile şu ara sadece bakıyorum:(( araç uzun süredir ilanlarda ilk olarak 13bin mi 12,750 mi ne fiyat atmıştı satılmayınca 2 bin birden düştü sıkı pazarlık yapmanızı öneririm ;)

mehmetnart' Alıntı:
:smiley: :smiley: :smiley:resimleri paylaşırsanız sevinirim bende çok baktım araca ama malesef iş değişikliği nedeni ile şu ara sadece bakıyorum:(( araç uzun süredir ilanlarda ilk olarak 13bin mi 12,750 mi ne fiyat atmıştı satılmayınca 2 bin birden düştü sıkı pazarlık yapmanızı öneririm ;)

Alabileceğim fiyatlarda bu araç var uyar ve anlaşırsak yarın almaya giderim
reimleri gönderirse sizinle paylaşırım
tekrar teşekkürler.

ayazağa' Alıntı:
Alabileceğim fiyatlarda bu araç var uyar ve anlaşırsak yarın almaya giderim
reimleri gönderirse sizinle paylaşırım
tekrar teşekkürler.

Hayırlısı olsun Rıfat bey, gönlünüzce olur inşallah.
Saygılar.

Rıfat Bey geçmiş olsun olsun diyorum. Ama arabayı alamamanız emin olun hayırlı olmuştur. O tarafın arabaları pek tekin olmuyor. Motoru toplanmış olsa bile nekadar fabrika değerlerine sadık kalınarak toplandı orası da muamma tabi. Bukadar muammanın içinde de kumardan başka birşey olmazdı aracı almanız sanırım. Daha güzelini daha yakışıklısını bulursunuz inşallah :smiley: sağlık olsun.

o bölgede temiz ucuz araba olunca uyanık parcacılar hemen kapıyolar geçen sene bir araca bakmıştık biz gitmek üzereyken Ankaradan bi parçacı hemen kapmış. yine bu siteden son bir iki yıl içinde bir kaç arkadaş bende dahil Mugla Aydın civarından araç aldık bir arkadaş sıfırdan kaporta bastırdı, bir diğer arkadaş temiz kupa aldı ve bende yeni kupa aldım :D aşırı çürük oluyolar ve genelde düzgün duranlar macunla geçici yapılmış oluyor.
Birde kaportadan daha önemlisi motor sanzıman diferansiyeller, kapı içleri elektirik tesisatı camlar vb orjinalmi bunlara bakın. orjinal olmayan parçalar cj lerde hiç bir zaman randıman vermiyor ve orjinal parçaları sonradan takmak isterseniz çok masraflı oluyor.

bulunabilirse ihaleden çıktığı gibi duran cj ler var genel olarak herşeyi orjinal olur jant lastik boya süs püs olmaz ama en sağlıklı olan araçlardır

ayazağa' Alıntı:
adam ile anlaşmamıza ragmen adam aracı 200 tl fazlasına ilk teklif edene satmış
Bu kadar adilik olmaz bu akşam bileti aldım.
tam gidiyorum adam birde sattığı kişiye aratıyor.
SÖVE SÖVE BiR haloldum
daha çok şey söyleyeceğim ama yazmıyorum
yardımları için herkese teşekkürler kısmet olmadı :mad:
öncelikle geçmiş olsun siz yine otobüse binmedn haber gelmiş ben bileti aldı tokat arabasına bindim 15 dk sonra inicem adam beni arıyo sattım diyor arabayı sonra telefonu kapattı 2 gün açmadıı böyle serefsizler çıkıyor inş güzel bi araç alırsınız her şey de bi hayır vardır daha sonra malatyadan aldımm 77 model cj5 miii inş sizede nasip olurrr

İnşallah yardımlarınız için çok teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri