Arama sonuçlarınız

1. kahverengi

Kapuzbaşı Şelaleleri, Barazama, Hacer Ormanları Kamp, Trekking ( 3 Gün 2 Gece)

Ynt: Kapuzbaşı Şelaleleri, Barazama, Hacer Ormanları Kamp, Trekking ( 3 Gün 2 Gece) Sırt çantası ihtiyaç ağırlığınız, kışkampına geçince azalacak, tecrübe size hafiflik kazandıracak. 55/10 fazla bile gelebilir. Uyku tulumunuda buna paralel olarak geliştireceksinizdir. İçliklerde polypropylene...

2. kahverengi

Ekipman Tavsiyesi

Ynt: Ekipman Tavsiyesi Bu şişme matların ısı yalıtımı nasıldır (hiç kullanmadım) klasik matlar kadar yalıtım sağlıyorlarmı? kış kampı için yeterince uygunmudur?
  3. kahverengi

Gps Kullanımı

Ynt: Gps Kullanımı Dağ ve kamp hayatınızın içindeyse yada olacaksa gps şart gibi bişey, bende garmin tavsiye ederim, etrex modelleri fiyat ve kalite açısından iyidir... Google eart ten keşif yapıp gps'e yüklemek benimde çok yaptığım bir durum, ayrıca gps kısıtlama getirmez, aksine yeni...

4. kahverengi

Erikli Yaylası İçin Bilgi

Ynt: Erikli Yaylası İçin Bilgi Erikli kamp alanında kişi başı ücret alınır, gözlemecilerin orada ücret ödemezsiniz, vahşi hayvan yoktur, hayvanların mekanında olduğunuzu bilir ve misafir gibi davranırsanız hiçbişey olmaz... Bulunacağınız yer ortalama 400-500 metre rakımlıdır, burada bu mevsimde...
  5. kahverengi

Ayı Spreyi Temini

Ynt: Ayı Spreyi Temini Burda yeni bir fikirden bahsetmek isterim, alet şu ; http://www.youtube.com/watch?v=XmI4Bsaynkk fakat bu aletin biraz daha güçlü ateş püskürteninden olmalı... eğer böyle bir şeyi bulabilirseniz, değil spreyden mermiden bile etkili olur, çünkü ayının ve diğer hayvanların...

6. kahverengi

Kaşık Denemem

Ynt: Kaşık Denemem ben böyle şeylere çok saygı duyuyorum, harika bir çalışma olmuş, ayakta alkışlıyorum, eğer bunu ben yapsaydım, hayatım boyunca başka kaşıkla çorba içmezdim...

7. kahverengi

Marmot Alpinist 2p Çadır

Ynt: Marmot Alpinist 2p Çadır Sıkıntı çıkarmaz, sadece yapmış olduğunuz faaliyetler için gereksiz, vermiş olduğunuz linkteki tek tenteli marmot, yüksek irtifa, ve sert rüzgarlar halinde düşünülebilir, ayrıca ağırlık ve yer tutma konularında iyi bir tercih olabilir...
  8. kahverengi

Marmot Alpinist 2p Çadır

Ynt: Marmot Alpinist 2p Çadır tek tenteli, sizin faaliyetleriniz için uygun bir model değil, bu fikri değiştirin derim...
  9. kahverengi

Yaz Kampı

Ynt: Yaz Kampı daha 2. mesajında forumda organizasyona soyunmak ... ne içiyosanız banada verin!

10. kahverengi

Husky Enjoy-anapurna-emotion Hk.

Ynt: Husky Enjoy-anapurna-emotion Hk. hem yazın terlemeyeyim hemde kışın üşümeyeyim diyosun :) BU iki isteğinin de sıcaklık dereceleri birbirinden uzaklaştıkça, seçimin hangi tulum olursa olsun konfor yakalayamazsın.

11. kahverengi

Ayı Spreyi Temini

Ynt: Ayı Spreyi Temini Yanınızda düdük bulundurun yeterli, hem daha masrafsız :)
  12. kahverengi

İstanbula Yakın Çadır Kurulabilecek Yerler

Ynt: İstanbula Yakın Çadır Kurulabilecek Yerler Erikli yaylasına gidin, tam sizlik... (kadıköyden -turyol- çınarcık vapuru, ordan teşvikiye minübüsü ve erikli yaylasına çıkış) arabayla gidiyorsanız çınarcıktan teşvikiye köyüne geçin ve "yeşil mavi" yolu takip edin...

13. kahverengi

Saatçi Benzini

Ynt: Saatçi Benzini Öğrendim; Bu yakıtın esas adı Hexan "İstanbullular için" doğubank taki saatçilerden sorulabilir (orda var bilgisi aldım)
  14. kahverengi

Kamp Ocağı Seçimi

Ynt: Kamp Ocağı Seçimi Tamamdır abi kayda aldım.
  15. kahverengi

Yemek Konusunda Biraz Bilgiye İhtiyacım Var

Ynt: Yemek Konusunda Biraz Bilgiye İhtiyacım Var Video'da gösterilen ocaklarla yemek yapmak işkence oluyor. ( ateşi devamlı belli seviyede tutmak gerektiği konusu) Hal böyle olunca da, zevk almanız gereken başka şeyler dururken, ateşle uğraşarak faaliyetinizden almanız gereken güzellikleri...

16. kahverengi

Yemek Konusunda Biraz Bilgiye İhtiyacım Var

Ynt: Yemek Konusunda Biraz Bilgiye İhtiyacım Var bende sizin gibi benzinli ocak konusunda çok direttim, bisiklet değilde dağcılık expedisyonlarım için, ama faydası yok faaliyet yapıyorsanız bunu alacaksınız başka yolu yok :) diğer alternatiflere yönelmeniz sadece bu ocağı almanızı geciktiriyor...
  17. kahverengi

Kamp Ocağı Seçimi

Ynt: Kamp Ocağı Seçimi Abi süper bir bilgi verdin, ilk boşlukta doğubank'tayım! teşekkürler.
  18. kahverengi

Hey Seyahat! - 2

Ynt: Hey Seyahat! - 2 takip

19. kahverengi

Hey Seyahat!

Ynt: Hey Seyahat! Ben hala devamını bekliyorum, heyecanlı ve gizemli bir süreç olduğu hissine kapıldım, fazla bekletmeyin benide gezdirin karanlıkta...
  20. kahverengi

Kamp Ocağı Seçimi

Ynt: Kamp Ocağı Seçimi İstanbul anadolu yakasında saatçi benzini bulamadım uyuz oldum !

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri