sosyolog engin
Yeni Üye
Merhaba değerli gezenbilir forum üyeleri.Forumda yeniyim bugüne kadar yoğunluğum nedeniyle sitelere pek fazla ilgilenemiyordum nasip bugüneymiş.Eğer konuyu yanlış yere açtım ise kusura bakmayın.Orta süreli bisiklet turlarına çıkan biriyim.Genelde konserve hazır yiyeceklerle besleniyorum.Lakin çıktığım turlarda konserve yiyeceğin turun süresi artıkça hem ekonomik olmaktan çıkıyor hem de çevreye bünyeye zarar veriyor.Bu yaz tüm Türkiyeyi kapsayacak ölçüde bir tur düzenlemeyi planlıyorum.Günler artıkça maddi yükümlülüğü de malumunuz artıyor.Bisikletle tur düzenlerken olabildiğince haraketli hızlı bir o kadar da bunaltıcı olmayan çözümler üretmemiz gerekiyor.Konserve hızlılık açısından iyi bir kaç günlük tur için daha sonrası için iş değişiyor tabi.Bugüne kadar bir çok yerde ocak konusunu araştırdım çabuk ve işlevsel ve uzun süre dayanabilecek doğal yemek türlerine bakındım.Bir çok üründe olduğu gibi açıkçası fiyatlar gözümde büyüyor.Mesela bir benzinli ocağın 280 lira olması gibi peki diğer alternatifleri onlarda da iyi yorumlar yapılmamış konuya çok yabancı kaldım.Bir diğer husus yiyecek saklama bisikletle tur düzenlerken saklamaya dikkat etmek gerekiyor.Peki sizin yiyecek önerileriniz neler vardır hızlı uzun süreli saklanabilecek kolayca tüketilebilen yiyecek önerileri ( doğal olabilecek türler )çabuk hızlı ateş elde etme (ocak konusu )yöntemleri.Şimdiden teşekkür ediyorum sayglılarımla