Arama sonuçlarınız

1. kahverengi

İstanbul Yakınlarında Bildiğiniz Güzel Camping Alanı Var Mı?yardım Lütfen

Ynt: İstanbul Yakınlarında Bildiğiniz Güzel Camping Alanı Var Mı?yardım Lütfen Çınarcık vapuruyla teşvikiye/erikli'ye gidin diycem de, umarım bu havada yanınızda gerekli ekipmanlar vardır.

2. kahverengi

Göktürk Göletleri Yürüyüşüm

Ynt: Göktürk Göletleri Yürüyüşüm Ne içiyosanız banada verin :)
  3. kahverengi

Kask Köpüğünün Dağılması

Ynt: Kask Köpüğünün Dağılması Sorunu çözmezlerse; Başta gezenbilir olmak üzere tüm forumlarda bu durumu paylaşacağınızı söyleyin. Not: (Ürün markasını değil, satıcısını paylaşacağınızı)

4. kahverengi

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Siz böyle söyleyince aklıma, eskilerin "arkadaşını söyle, kim olduğunu söyliyeyim sana" dedikleri geliyor ... Bunu biraz geliştirip gezenbilir'e uyarlıyorum ; sırt çantanı aç, kim olduğunu söyliyeyim sana :) NoT: Burak bey sözüm size değil, sizden sırt...
  5. kahverengi

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Burak Beycim; Dağcılık ve dağ kampçılığını biraz da içinizdeki düşmanı görmek için yapıyorsunuz... Bunun için de o çantadaki çoğu şeyler lüzumsuz, hatta lüzumsuz olmalı :) faaliyetleriniz esnasında, bulunduğunuz bölgede bulunan tüm canlılar size misafir gibi...

6. kahverengi

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri bu kamp çantası değil, avcı çantası olmuş, yanlış forumdasınız

7. kahverengi

Kask Köpüğünün Dağılması

Ynt: Kask Köpüğünün Dağılması bazen her markada böyle şeyler le karşılaşılır, aslında bu normaldir de, ama durumun telafisi aldığınız yerin insiyatifine kalmış...
  8. kahverengi

Doğum Günü Hediyesi Gerberler:)

Ynt: Doğum Günü Hediyesi Gerberler:) babayada benzinli ocağı aldırın :)
  9. kahverengi

Dağcılığa Nasıl Başlayabilirim???

Ynt: Dağcılığa Nasıl Başlayabilirim??? :)

10. kahverengi

El Feneriydi İspirto Ocağı Oldu

Ynt: El Feneriydi İspirto Ocağı Oldu paylaşım için teşekkürler

11. kahverengi

Koflach Degrem S Plastik Bot Hakkında Acil Yardım

Ynt: Koflach Degrem S Plastik Bot Hakkında Acil Yardım Ben bazı elzem malzemeleri diğer malzemelerden fedakarlık ederek denkleştiririm. Örnek: kaz tüyü uyku tulumuna daha geçmedim, çünkü benzinli ocağıma çok para verdim :) seni tırmandıran şey elzemdir ;)
  12. kahverengi

Koflach Degrem S Plastik Bot Hakkında Acil Yardım

Ynt: Koflach Degrem S Plastik Bot Hakkında Acil Yardım Bu plastik modelleri boşverin, scarpa'nın phantom serisine bakmadan karar vermeyin derim. (6000 uygundur)

13. kahverengi

Dağcılığa Nasıl Başlayabilirim???

Ynt: Dağcılığa Nasıl Başlayabilirim??? bulunduğunuz bölgede bir dağcılık kulübüne üye olun ve temel eğitimlerini alın, zamanla gelişecektir herşey... Biraz tecrübe kazanmadan pahalı malzemeler almayın.
  14. kahverengi

Bayan Trekking 200tl Civarı İnceleme

Ynt: Bayan Trekking 200tl Civarı İnceleme Estagfirullah... Sözüm şahsınıza değil; cep telefonu ve internet kuşağı sonuca hemen nasıl giderim diye düşünüyor, -bilmem... Günümüz düzeninde belkide haklıdırlar da... Forumda biraz iletişim yoğunluğunuz olsaydı da, sonrasında anket açsaydınız, daha...
  15. kahverengi

Bayan Trekking 200tl Civarı İnceleme

Ynt: Bayan Trekking 200tl Civarı İnceleme Bu inceleme belli ki bir arkadaşımızın arasından seçim yapması için düzenlenmiş... Yoksa genel anlamda bir anket olsaydı, Scarpa'nın yeri olmazsa olmazlardandı...

16. kahverengi

Yeni Gezginlere Tavsiyeleriniz

Ynt: Yeni Gezginlere Tavsiyeleriniz öncelikle foruma hoşgeldiniz arkadaşlar; Kişisel bilgilerinizi daha detaylı güncellerseniz sizin için daha faydalı olacaktır. (aynı dili konuşabileceğiniz insanlardan cevap alabilmek için) Ben açılışı yapayım arkadan eminim diğer arkadaşlar da el atacaktır...
  17. kahverengi

Ekipman Tavsiyesi

Ynt: Ekipman Tavsiyesi Eğer bu işi hayatınızın bir parçası olarak görüyorsanız, alacağınız tüm ekipmanlar maalesef pahalıdır, ama zamanla hepsi toparlanıyor, örnek vermek gerekirse, bir kış kampçısı olarak hala kaz tüyü uyku tulumum yok bakalım nereye kadar direnicem :) Fanatik bir...
  18. kahverengi

Ekipman Tavsiyesi

Ynt: Ekipman Tavsiyesi "flue" ne güzel açıklamış sorunuzu :)

19. kahverengi

Ekipman Tavsiyesi

Ynt: Ekipman Tavsiyesi dağda bile olsa hep alüminyum dan uzak durmaya çalıştım, "1 kg fazla ağırlık olsun, alüminyum olmasın" düşüncemi ben hala koruyorum.
  20. kahverengi

Ekipman Tavsiyesi

Ynt: Ekipman Tavsiyesi bende sizin gibi düşündüğümden hep şişme mattan uzak durdum, ama taşıma kolaylığı nedeniyle hep dürtüklüyor beni...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri