Macros
Yeni Üye
200 TL civarına, Bayan Trekking ayakkabısı araması yaptım 1 saat civarına bunları toparladım. Hem ilerde yardımcı olur hemde görüşlerinizi almak istedim.
Kullanım amacı:
Yeri geldiğinde -5,-10 civarı soğuklarda otostop çekebileceğimiz için, bu soğuklarda 3-4 saat dayanabilmeli, Ancak herhangi bir dağcılık veya ciddi bir hiking yapılmayacak. Diğer alanlarda ise genel şehir hayatı ve normal yokuş performansı.
Bu yüzden
Terletmemeli, (Cidden önemli)
Sıcak tutmalı
Su geçirmemeli
Uzun süreli kullanımda ayağı rahatsız etmemeli ancak 5-6 saat veya üstü bir yürüyüş veya koşu tarzı bir aktivitede de kullanılmayacak.
Trabzonun bir ilçesinde yaşadığımızdan dolayı oldukça yağmurlu ve yokuş alanlarda kullanılacak ancak ciddi anlamda bir karda yürüme veya tırmanış yok.
Bu özelliklere göre öneriniz nelerdir ?
Şimdiden teşekkürler,
Diğer önerileriniz varsa çok memnun olurum bu arada.
Kullanım amacı:
Yeri geldiğinde -5,-10 civarı soğuklarda otostop çekebileceğimiz için, bu soğuklarda 3-4 saat dayanabilmeli, Ancak herhangi bir dağcılık veya ciddi bir hiking yapılmayacak. Diğer alanlarda ise genel şehir hayatı ve normal yokuş performansı.
Bu yüzden
Terletmemeli, (Cidden önemli)
Sıcak tutmalı
Su geçirmemeli
Uzun süreli kullanımda ayağı rahatsız etmemeli ancak 5-6 saat veya üstü bir yürüyüş veya koşu tarzı bir aktivitede de kullanılmayacak.
Trabzonun bir ilçesinde yaşadığımızdan dolayı oldukça yağmurlu ve yokuş alanlarda kullanılacak ancak ciddi anlamda bir karda yürüme veya tırmanış yok.
Bu özelliklere göre öneriniz nelerdir ?
Şimdiden teşekkürler,
Diğer önerileriniz varsa çok memnun olurum bu arada.