Arama sonuçlarınız

1. LRTD5

4 WD konumundayken geri viteste zorlanma !!! yardım....

Ynt: 4 WD konumundayken geri viteste zorlanma !!! yardım.... Orta diferansiyeli kilitli olan sürekli 4X4'ler ile kısmı zamanlı 4x4'lerin hepsi, zemin kuru ve kaygan olmadığı hallerde aynı kasılmayı yapar. Zaten bu koşullarda aracı 4 tekerlekten tahrik ile yürütmemelisiniz. Zemin hafif kaygan...

2. LRTD5

Otomatik vites Defender

Ynt: Otomatik vites Defender Uygun fiyatlı Disco I alınır, forumda vardı bir tane... Motoru şanzımanı alınır, araç hurdaya çıkarılır. Panelleri iç trimi filan satılır. Çıkan makina ve şanzıman Defender'a oturtturulur. İmkan ve bütçe meselesi, gönül ister şanzıman tünelini, şasi ayaklarını...
  3. LRTD5

Otomatik vites Defender

Ynt: Otomatik vites Defender Disco I'in otomatik vites 300 TDI olanları var. Ancak Defender'a birkaç düzenleme ile oluyor. Daha yapılmış otomatik vites Defender'lar var. Bunları forumda inceleyerek bulabilirsiniz. TD5 motor ve şanzıman bulursanız, neden olmasın. Motorun bir ECU'su var. Td5...

4. LRTD5

discovery 2 şaft ıstavrozunu kopardı yerinden kımıldamıyor ?

Ynt: discovery 2 şaft ıstavrozunu kopardı yerinden kımıldamıyor ? Orta Diferansiyel Klidini devreye sokmak gerekiyor. Disco II'lerin büyük bölümünde 2000-2001 yıllarında kesin bu kilit var ama aktive edecek kol yok. Yatmışken altına orada kilit mekanizmasının bir çıkıntısı olacak oradan...
  5. LRTD5

2012 Defender almak

Ynt: 2012 Defender almak Paralel ithalat ile gelmiş bir Defender'ın dosyası iyi incelenmeli. Ticari gösterilerek gelmiş olma ihtimali çok yüksek. Onun dışında benim de param olsa Defender "0" alırdım. Ama şimdi mesela DEfender'ım 30 TL etse, üstüne bir Freebie var. 40 TL bol bol hesaplanmış...

6. LRTD5

Land Rover Defender 90 veya 110 dizel arıyorum

Ynt: Land Rover Defender 90 veya 110 dizel arıyorum Bende de bu var... Ama satılık değil, 90 alın diye koydum. Şimdi bolca 110'cu gelir :) 90'dan şaşmamak lazm.

7. LRTD5

BM’den Otokar’a Rekor COBRA Siparişi

Ynt: BM’den Otokar’a Rekor COBRA Siparişi +1
  8. LRTD5

BM’den Otokar’a Rekor COBRA Siparişi

Ynt: BM’den Otokar’a Rekor COBRA Siparişi Muhteşem :) +1
  9. LRTD5

satılık 245/70/16 cooper discoverer M+S kar lastiği + P38 jant

Ynt: satılık 245/70/16 cooper discoverer M+S kar lastiği + P38 jant Aha ha... Super ya. Ayni olaya takmisiz kafayi :) Tamam ben de boost bakinayim. Bulunursa takaslayalim.

10. LRTD5

satılık 245/70/16 cooper discoverer M+S kar lastiği + P38 jant

Ynt: satılık 245/70/16 cooper discoverer M+S kar lastiği + P38 jant Ben de sadece Jant olursa düşünebilirim. Aslında bu jantların sadece 1 tanesi bana lazım :/ Stepne için ancak takımı bozmazsınız diye düşünüyorum. Selamlar,

11. LRTD5

Defender icin satılık 300 tdi motor aranıyor

Ynt: Defender icin satılık 300 tdi motor aranıyor Benzer fikirler bende de bulunuyordu. Ancak sonradan motor değişimi konusunda sadece muayene için sök çıkar yapmanın ne kadar pratik gibi gözükse de mümkün olamayacağına karar kıldım. Sonuçta şase bağlantı ayakları değişiyor. Bayağı bir...
  12. LRTD5

td5 turbo arızası

Ynt: td5 turbo arızası Td5 arızasının kayıdı mutlaka beyinde yer alır. Enjektörlerin normal çalışma koşullarında değerlerini okuyarak durumları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Enjektörler set halinde değişiyor ve oldukça pahalılar. Tanesi 800 TL gibi... Genelde bozulmazlar. En son çare...

13. LRTD5

Defender 110 Arka Diferansiyel kilidi

Ynt: Defender 110 Arka Diferansiyel kilidi He he hayırlı olsun. Araziye girince lazım :)
  14. LRTD5

Alıcam... Defender alıcam...

Ynt: Alıcam... Defender alıcam... Yakıt tankı ölçüm sistemleri son kalan yakıtı daha tutarlı ölçmek üzere üretiliyorlar. Sonuçta çok çok yakıt ile az çok yakıt arasında yolda kalmak gibi önemli bir risk yok iken, az kalan yakıtın ölçümü daha önemli bir konu. Bu sebeple ölçüm tepeleme dolu...
  15. LRTD5

Ankara Defterdarlığı Satılık 1998 Model Land Rover

Ynt: Ankara Defterdarlığı Satılık 1998 Model Land Rover Ya işte fikir olması açısından bakıyoruz yoksa almayı kapmayı düşünmek hayal. Bir taraftan da bu işe sermaye koymuş emek koymuş oradaki sistemi iyi öğrenmiş esnafın hakkı da olacak azıcık. Yani netten bakıp, çok iyi arabayı münferit gidip...

16. LRTD5

Ynt: Ankara Defterdarlığı Satılık 1998 Model Land Rover Çok güzel araba ama.... Al boya, Yükselt, Avustralya'da Süper Camper'lardan bir olur. Kasanın üstüne bir sepet. Sepetin üstüne bir çadır. Kasaya küçük bir mutfak filan... Yana doğru tente... Modelli ve diri duruyor.
  17. LRTD5

Ynt: Ankara Defterdarlığı Satılık 1998 Model Land Rover 1998 Model Benzinli olunca makinası ne oluyor? Hacimden V8 değil gibi görülüyor. Normal Benzinli olsa, Beygir tutmuyor.
  18. LRTD5

Aranıyor - Defender ve Disco I jant'ı stepne için 1 adet

Herkese Merhaba, Aluminyum jant setime bir stepne arıyorum. Üstteki jantın aynısı. Olur duyan bilen elinde olan olursa özelden yazışalım.

19. LRTD5

Ynt: Alıcam... Defender alıcam... Selim'in eski arabasi degil mi bu? Gayet guzel bir araba. Forward facing arka koltuklar ile On numara olmustur...
  20. LRTD5

Ynt: Alıcam... Defender alıcam... 90'ların zaten kondisyonu kötü olanını bulmak gayet zor. Genelde sayılı olduğu için anlayan bakacak olanların elinde olduğundan temiz durumdalar. Güneyde bir yerlerde bir TDI 90 vardı, sanki ellenmiş ama pek abartılmamış gibi... Bir de gerçek 90 olduğundan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR