Land Rover Defender 90 veya 110 dizel arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan conker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,476

conker

Kamp II
Yer
sivas-çınarlı
kıymetli arkadaşlar öncelikle 90 ama bulamazsam 110 dizel defender arıyorum makul bakımları yapılmış biraz elden geçmiş çok masraf yapmadan araziye çıkabilecek olması tercihimdir bu konuda yardımınızı bekliyorum yoksa lada bakmak zorunda kalacağım lütfen bir land bir fanatiğinin kaybolmasına göz yummayınız yardımınızı esirgemeyiniz şimdiden çok teşekkür ederim

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender 90 veya 110 dizel arıyorum

Dizel 90 çok yok piyasada. Bugünlerde ilanda 2 tane 90 var ama benzinli. 110 Dizel daha kolay bulunacak bir model.

nkurtkaya' Alıntı:
Dizel 90 çok yok piyasada. Bugünlerde ilanda 2 tane 90 var ama benzinli. 110 Dizel daha kolay bulunacak bir model.
aslında bende bunun farkındayım ama gönül ferman dinlrmiyor 90'ın dere vetepe geçişi uzaklaşma açıları beni çok cezbediyor, birde sitede gördüğüm yapılmış 90 fotografları beni fazla çekiyor 110 alırsam biliyorumki suyu çıkana kadar masraf yapacağım açıkça buda çok işime gelmiyor malum harcamanın sonu yok bütçede çok değil

ama çok masraf etmeyeceğim bir araç bulabilirsem aranızda yerimi alıp biran evvel özgürlüğe kanat çırpmak istiyorum

Şu yeşil 90 model 90'a bir bakın, bütçeniz uygunsa araç iyi görünüyor. Öğrendiğim kadarıyla araç MİT çıkışlı, çok kullanılmamış, 5 yıl depoda yatmış. Mekaniğinde sorun olmaması beklenir. 2.5 benzinli motor bu araç için fena değil (dizelden daha iyi) kaportada da masraf görünmüyor. 4 lastik yenilemek gerekli ama.

nkurtkaya' Alıntı:
Şu yeşil 90 model 90'a bir bakın, bütçeniz uygunsa araç iyi görünüyor. Öğrendiğim kadarıyla araç MİT çıkışlı, çok kullanılmamış, 5 yıl depoda yatmış. Mekaniğinde sorun olmaması beklenir. 2.5 benzinli motor bu araç için fena değil (dizelden daha iyi) kaportada da masraf görünmüyor. 4 lastik yenilemek gerekli ama.
alakanıza çok teşekkür ederim güzel bir araç irtibat kurup ustamla bakmayı düşünüyorum ustam beğenir ve anlaşabilirsem güzel bir araç
biryandan bakmayada devam edeceğim

arkadaşlar bir kamyonet alsam restore ederek tek kapı çift kabin kamyonet haline getirmek istesem mümkünmüdür aceba kasanın aluminyum olma ihtimali bu işi imkansızlaştırırmı

bende 88 var

Görüntü036.jpg

kardeşim bende 3 adet 92 model dizel defender var çok temiz eğer düşünürsen tel 0 546 20 33 403 saygılar

Bende de bu var...
Ama satılık değil, 90 alın diye koydum. Şimdi bolca 110'cu gelir :smiley:
90'dan şaşmamak lazm.

DEf90BUMED.jpg

Def90Arazi.JPG

hocam peki bunun brrandasını nerede yaptırdınız.. malzemesi nedir bende bundan yaptırmak istiyorumda..teşekkürler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri