Arama sonuçlarınız

1. O

99-2001 Otomatik Vitara Arıyorum

Ynt: 99-2001 Otomatik Vitara Arıyorum Ne renktir otomatikmidir nasıldır fotografı falan yokmudur biraz bilgi verirseniz sevinirim

2. O

Ynt: 99-2001 Otomatik Vitara Arıyorum 473 okuma 0 cevap kimse bu araç hakkında bilği sahibi değil galiba
  3. O

Dostlar 1999-2001 arası vitara arıyorum otomatik vites olucak fiyatlar nerelerdedir acaba bilenler yorum yazarsa sevinirim satış sitelerinde çok farklı fiyatlar var 17bin tl ile 30bin tl arasında fiyatlar var offroad donanımlı olmasın orjinal ve otomatik arıyorum orjinal derken offroad...

4. O

Grand Vitara Hakkında Yardım

Ynt: Grand Vitara Hakkında Yardım ?????????
  5. O

Grand Vitara Hakkında Yardım

Herkeze hayırlı akşamlar 2004-2005 arası 1.6 3k otomatik GV almayı düşünüyorum nelere dikkat etmeliyim acaba daha önceki 93 model 16 jlx kasadaki gibi vites gecişlerinde vuruntu yaparmı ve rampası nasıldır bu araçların SAYGILAR

6. O

93 Model Otomatik Yag Değişimi

Ynt: 93 Model Otomatik Yag Değişimi 525 okuma 0 cevap ?????

7. O

93 Model Otomatik Yag Değişimi

Herkeze hayırlı geceler diliyorum öncelikle bu yağ değişimi beni iyice sıktı şimdi siz değerli forum üyelerinin değerli bilğilerine ihtiyacım var şimdi araç 93 model şanzumanda 1'den 2'ye gecerken vuruntu var arada sıradada geriye geç girme (algılama) yapıyor şimdi forum ve internette...
  8. O

93 Model 5 Kapı Vitara İçin Parça Lazım

Ynt: 93 Model 5 Kapı Vitara İçin Parça Lazım peki nerden bulabilirm bu parçaları
  9. O

Ynt: 93 Model 5 Kapı Vitara İçin Parça Lazım kapak contasını bugün sordum takım olarak 75 tl dediler radyatöre 250 fan termiğine 125 nasıl fiyatlar acaba

10. O

Ynt: 93 Model 5 Kapı Vitara İçin Parça Lazım Şimdi bi kaç gün sonra radyatör siparişi vericem fiyatı 250 tl taiwan malı dediler kullanan varmı nasıldır bilmiyorum birde parçacı radyatör fanını değişmene gerek yok onların termiği var onu değişsen yeter dedi onuda sipariş edicem nasıl bişe...

11. O

Satılık Suzuki Vitara Klima Kompresörü.

Ynt: Satılık Suzuki Vitara Klima Kompresörü. Bu ilan günçelmi acaba güncelse nasıl irtibata gecebiliriz
  12. O

Öncelikle herkeze selamlar ve böyle bi forum sitesi kurdugunuz için herkeze teşekür ederim .Şimdi gelelim asıl meseleme 10 gün kadar önce 93 model 5 kapı otomatik vitara sahibi oldum ama aracımda bazı sorunlar var öncelikle hararet sorunu araç sehir içinde rahat hararet yok yükselmiyor ama yayla...

13. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar herkeze bende katıldım aranıza mersinde yaşıyorum özhan ismim herkeze sevgiler saygılar balık tutmayı çok seviyorum ama bu aralar dağ bayır gezme tutkusu başladı bende kısmet oldu bi vitara sahibi oldum şimdi yaylalara kar düşmesini bekliyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri