99-2001 Otomatik Vitara Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oz33can Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,695

oz33can

Yeni Üye
Dostlar 1999-2001 arası vitara arıyorum otomatik vites olucak fiyatlar nerelerdedir acaba bilenler yorum yazarsa sevinirim satış sitelerinde çok farklı fiyatlar var 17bin tl ile 30bin tl arasında fiyatlar var offroad donanımlı olmasın orjinal ve otomatik arıyorum orjinal derken offroad donanımından bahsediyorum

Etiketler
Ynt: 99-2001 Otomatik Vitara Arıyorum

473 okuma 0 cevap kimse bu araç hakkında bilği sahibi değil galiba

AL1820' Alıntı:
bence 20den fazla verme oda en iyi durumdakine
şimdi bizler (sitedeki arkadaşlar) araç alırken şu kadar verme, etme diyoruz. ancak aracımızı satmaya çalışırken absürt ve saçma fiyatlar istiyoruz. iyi ve temiz bulursanız 20 den fazla eder. biraz özeleştiri yapalım. hanginiz iyi vitarasını 20 ye veriyor. 80 küsür model araçlara 25-30 diyenlerimiz var. hadi iyi 4x4 ünü 20'ye veren varsa ben alıcam.

bu benimn fikrim olmakla birlikte süper durumnda az km yapmış bulunursa 20 den fazla verilebilir araç üzerinde ekstra donanım varsa verilebilir ama standart 150-200binkm yapmış bir jlx e bu para verilmez 25 ona vereceğime 30-35e 2004-2005 arası alınır

AL1820' Alıntı:
bence 20den fazla verme oda en iyi durumdakine
Bence.... Bu kimin görüşü.Ben geçen sene uzunca bir süre aradım.Modeli ne olursa olsun 15 000 alındakilerin bir çoğuna kelepir diye yazıyorlar.Yani taban fiyatı gibi düşünün,bu arada model ve durumunu göz ardı etmeyin.İyi araç almak isteyenede ucuz araç almak isteyenede tabiki saygımız var ama aranılan modellerde iyi vitarayı kimse o fiyata vermez.Bu da benim görüşüm.

müzisyen' Alıntı:
2001 model 248000'de temiz bir aracım var..0 542 524 92 58 arayın görüşelim...

Ne renktir otomatikmidir nasıldır fotografı falan yokmudur biraz bilgi verirseniz sevinirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

SON KONULAR

Geri