93 Model Otomatik Yag Değişimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oz33can Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,057

oz33can

Yeni Üye
Herkeze hayırlı geceler diliyorum öncelikle bu yağ değişimi beni iyice sıktı şimdi siz değerli forum üyelerinin değerli bilğilerine ihtiyacım var şimdi araç 93 model şanzumanda 1'den 2'ye gecerken vuruntu var arada sıradada geriye geç girme (algılama) yapıyor şimdi forum ve internette araştırmalarıma göre yağ değişimi yapılırken mutlaka filtrede değiştir denmesi malesef mersinde bu filtreyi bulamadım fakat değişmesede yerinden sökülüp tiner veya benzinle temizlenip tekrar yerine takılması çok fazydalı olucak deniyor. ben 1 kaç gün önce bi otomatikçiye gittim bu modellerin şanzuman filtresi değişmez dedi neden dedim buranın esnafları bi açayip dedikleri kanun gibi neden diye sormuyacaksın değişmez dediyse değişmez neyse zorlada olsa söyledi şanzuman filitresi metalmiş o yüzden değişmesine ve temizlenmesine gerek yokmuş bana saçma geldi,
şimdi diyeceğim bu filitrenin nerede olduğu ve sokülüp takılmasının çokmu zor olduğu bu işide kendim yapıcam gibi lift ve teknik ekipman var bu işlerden biraz anlarım bunun nerede olduğu ve nasıl çıkarıldığı konusunda bilgi veren olursa çok sevinecem sanırım şanzumanın altında bi kapak sökülecek birde soracagım bu işi kendim yaptıgımda herhangi bi conta almama gerek varmı . birde bu işlemi yapabilirsem yagıda değişecem hangi marka yağı tavsiye edersiniz acaba .

Etiketler

Ynt: 93 Model Otomatik Yag Değişimi

biraz geç oldu inşallah sorunu çözmüşsünüzdün ,benim 94 3 kap vitarada aynı surun vardı .kartiyer kapağı söküldü yağı boşaldı çok kolay şekilde sökülen filtre,si var sajdan tabaka bunun temizlenmesi olmuyo yenisini takmak lazım buişlemin yapılması çok kolay,yanlız bu işlemi yaptıktan sonra benim sorunum çözülmedi şanzumancıya götürüp baktırcam henüz baktırmadım ,siz inşallah halletmişsinizdir,paylaşırsaniz sevinirim.

Ynt: 93 Model Otomatik Yag Değişimi

birde şunu söylemek istiyorum öyrendiyim kadarıyla 95ten önceki 3kap vitaralarda opel kadet janzumanı varmış.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR