Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,259,084

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba;

Ben Çetin, İstanbullu ve 42 yaşındayım. Yeni başladığım / merak saldığım Serbest dalış, Fitness ve Akvaryum konularıyla ilgileniyorum. Geçmişte basketbol ve motorsporlarıyla alakam olmuştu. Silicone&Technology şti nin yönetimindeyim. Arama motorlarında serbest dalış la ilgili bilgi ararken sitenizle tanışmış oldum.

Etiketler

Merhaba,
Ben Mehmet, 33 yasindayim, ozellikle yelkenli tekne ve karavalarla ilgileniyorum. Yilda 2_3 haftalik iznimde mumkun oldugunca gezip gormeye calisiyorum. Evliyim ve 4 yasinda bir kizim var. Bursada oturuyorum. Otomotiv sektorunde calisiyorum.

Merhabalar İstanbuldan Kağan ben serbest zıpkıncılık ve doğa yürüyüşleri yapmaktayım. Uuygun koşullar olduğunda avcılık ile de ilgilenmekteyim.Tüm arkadaşlara merhabalar diyorum

merhaba...
doğruyu söylemek gerekirse, üye olduğum ve uzun yıllar samimiyetle takip edeceğim ilk forum bu olacak.

kendimizden bahsediyor olmamız da ayrıca güzel. 20'li yaşlardayım. istanbuldayım. bu sene istanbul üniversitesinde uzaktan eğitim ile sosyolojiye başlıyorum ayrıca. asosyal olarak tanımlayabilirim kendimi. burada olma sebebim hedef listemin ilklerinde olan karavan hayâli değil bugün. karakterden midir bilmem, hayli kararsızımdır. öyle ki, karavan almayı ve üniversite okurken karavanda kalmayı planlıyordum. buraya üye olup, fikrinizi alsaydım yıllar önce, belki hayatım daha farklı olabilirdi. bu noktada komik olan, bu forumu yıllarca takip etmiş olmam. o günlerde sormamı engelleyen yoktu. düşündüm, hayli araştırmıştım da. neyse geçelim, bu kararsızlığıma iyi bir örnek olmadı galiba.
üye olmaktan hoşlanmasamda, takip ettiğim ve üye olacağım iki forum vardı. biri yıllar sonra halloldu. buradayım. şimdi diğeri, muhtemelen o foruma üye olsaydım geçmişte, şimdi burada yazıyor olmayacaktım.
sanırsam, çok garip bir başlangıç oldu. olsun bakalım.
kısaca toparlarsak, emeği geçen herkese teşekkür ederim. bu birikim, beni her zaman mutlu ederdi. birgün üye olmalı ve bende katkıda bulunmalıyım derdim. görüyorum ki, hayli yetersizim bu noktada, desteğiniz için buradayım. teşekkürler.

Merhaba

Ben Fatih İşlek. İzmir'de yaşıyorum, doğalgaz sektöründe çalışıyorum, 30 yaşındayım. Aslında çok fena motosiklet hastasıyım ve aktif kullanıcıyım. Arazi araçlarına olan merakımdan araştırma yaparken sitenizi arama motorlarında şans eseri gördüm. 20 gün önce Ege ve Akdeniz gezimi binek araçla yaptım, birçok yere yolların kötülüğünden giremedim. Girdiğim yerlerde 3 defa arabanın altını vurdum, amortisörü patlattım, tamponu çatlattım. Şimdi arabam yok:smiley: Bunun gibi yaşadığım sorunlar nedeniyle arazi aracı almayı palnlıyorum. Niyetim Amaroktan yana ama nasip kısmet diyelim. Araştırma halindeyim. Aracı aldıktan sonra neler yapılabilir, proje kaça mal olur araştırıyorum.

Ben Samsun'dan Hakan. Kastamonu'da görev yapıyorum, öğretmenim. Doğa, off road ve 4 çeker araç tutkunuyum. Dahaca bir aracım yok ama inşallah olur diye umut ediyorum.

Herkese iyi forumlar...

Selamlar, ben Oktay yazılım uzmanıyım. Gezmeyi, gezerken fotoğraf çekmeyi seviyorum.

Selam, ben Hüseyin.23 yaşındayım.Avcılık,bisiklet ve okçuluk gibi spor dallarına merakım var.Herkese iyi forumlar.

merhabalar ben emre doğada gezmeyi ve doğa hakkında yazılar okumaktan hoşlanırım adana dan selamlar

Foruma ilk katıldığımızda kendimizi tanıttığımız bu topiğin en güzel yanı ,yeni katılan arkadaşlarımıza verdiğimiz hoşgeldiniz yanıtlarıyıdı,yeni üye olduğumda kendimi iyi hissettirmişti şahsen....24 Temmuzdan itibaren bunu ihmal etmişiz....Yeni katılan arkadaşlar özür dileyerek Hepinize yürekten Hoşgeldinizzzzzzzzz.... :smiley: :smiley: :smiley:

cumleten selam aleykum adım adem 28 yasındayım dag bayır gezmeyı derede denizde balık tutmayı cok severım defender hastalıgı bulaştı banada malesef inş bı defenderımız olurda sızde yardımcı olursunuz :smiley: trabzonluyum sımdılık orduda yasıyorum :smiley:

Merhabalar herkeze bende katıldım aranıza mersinde yaşıyorum özhan ismim herkeze sevgiler saygılar balık tutmayı çok seviyorum ama bu aralar dağ bayır gezme tutkusu başladı bende kısmet oldu bi vitara sahibi oldum şimdi yaylalara kar düşmesini bekliyorum

Merhabalar ben Kırşehir'den Naciye Yıldız Karavan römork sektöründe çalışmaktayım arama motorundan buldum ve bende katılmak istedim Selamlar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR