93 Model 5 Kapı Vitara İçin Parça Lazım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oz33can Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,980

oz33can

Yeni Üye
Öncelikle herkeze selamlar ve böyle bi forum sitesi kurdugunuz için herkeze teşekür ederim .Şimdi gelelim asıl meseleme 10 gün kadar önce 93 model 5 kapı otomatik vitara sahibi oldum ama aracımda bazı sorunlar var öncelikle hararet sorunu araç sehir içinde rahat hararet yok yükselmiyor ama yayla yoluna çıktıgım zaman en ufak bi rampada yıgılıp kalıyor ve hareret çabuk yükseliyor bir aracı aldıktan sonra hemen tamircime gidip orjinal termostadı değiştim radyatöe kapagı bayagı bi eskiydi onuda değiştim sonra radyatör fanı arızalıydı radyatörcüye gittim fanı söktü civa işlemi için ama malesef olmaz fanın yatakları ölmüş iyice içi deforme olmuş dedi ve ben bunu düz baglacam dedi yani araç kaç devirde dönüyorsa fanda aynı devirde dönüyor ama malesef pek bi faydası olmadı ayrıca klima fanınıda dügmeyle kontrol edebiliyorum ama malesef belli bi seviyeden sonra oda fayda etmiyor tamircim conta yanık degil dedi ama tereddütteyim çok severek ve isteyerek aldığım araçımdan hemen soğuyum satmak istemiyorum çünkü çok zevkli bi araç şimdi araçın RADYATÖRÜNÜ VE FANINI bulabilirmiyim buldugum zaman faydası olurmu acaba yada neler yapmalıyım tecrübelerinizi banimle paylaşırsanız sevinirim

Etiketler
Ynt: 93 Model 5 Kapı Vitara İçin Parça Lazım

en ufak bi rampada yıgılıp kalıyor ve hareret çabuk yükseliyor ...?

hiç bir vitara hararet yaptığını kadrandaki saatinde göstermez.. ;) o gösterge çalıştı ve yükseldi ise kapak sökülmeli..

yan sanayii radyatör 300-500 aralığında var..orj. milyar üstü..,,fan fark etmez onunda yansanayi olanı 300 tl gibi olması lazım.

kapağı söküp conta değişmelisiniz..nadirende olsa kapak ve blok çatlatırlar veya yamulturlar iyi bi rektefeyeciye çatlak ve egrilik test lerini yaptırın yoksa 2. ye de sökersiniz..kolay gelsin..

araca 2. bir hararet saati bağlamanızı tavsiye ederim yaşadığınız yer sıcak memleket.. :smiley:

Şimdi bi kaç gün sonra radyatör siparişi vericem fiyatı 250 tl taiwan malı dediler kullanan varmı nasıldır bilmiyorum birde parçacı radyatör fanını değişmene gerek yok onların termiği var onu değişsen yeter dedi onuda sipariş edicem nasıl bişe olduğunu bilmiyorum. birde sizlere contayı sorıcam nasıl bi marka takmam lazım parçacıya onu sormadım yarın sorucam üst kapağı sökmüşken başka neler yapmam lazım açılmışken atlamayım diyorum hararet muşuru falan değişimmi 2.Cİ bi hararet saati nereden bulacam ve nasıl bağlatıcam

>> https://www.google.com/search?domains=www.gezenbilir.com&sitesearch=www.gezenbilir.com&q=hararet+saati#domains=www.gezenbilir.com&q=suzuki+hararet+saati+site:www.gezenbilir.com&start=0

Motor ust kspak contasi orjinal olmazsa randiman vermez fiyati 155 TL.
Sibop lastiklerinede bakin kontrol edin gerekirse onlarida orjinal alin. Siboplarada bi bakilir onlarin yan sanayidi sanirim uygun ve uyumlu. Ozyakuplara sorariz gerekirse. Civali hareret gostergesini bokgedeki iyi bi ekektrik ustasina ugrarsaniz hallder. Gosterge 60 tl iscilikte 40 tl alırlar burda olsanız.

kapak contasını bugün sordum takım olarak 75 tl dediler radyatöre 250 fan termiğine 125 nasıl fiyatlar acaba

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR