Öncelikle herkeze selamlar ve böyle bi forum sitesi kurdugunuz için herkeze teşekür ederim .Şimdi gelelim asıl meseleme 10 gün kadar önce 93 model 5 kapı otomatik vitara sahibi oldum ama aracımda bazı sorunlar var öncelikle hararet sorunu araç sehir içinde rahat hararet yok yükselmiyor ama yayla yoluna çıktıgım zaman en ufak bi rampada yıgılıp kalıyor ve hareret çabuk yükseliyor bir aracı aldıktan sonra hemen tamircime gidip orjinal termostadı değiştim radyatöe kapagı bayagı bi eskiydi onuda değiştim sonra radyatör fanı arızalıydı radyatörcüye gittim fanı söktü civa işlemi için ama malesef olmaz fanın yatakları ölmüş iyice içi deforme olmuş dedi ve ben bunu düz baglacam dedi yani araç kaç devirde dönüyorsa fanda aynı devirde dönüyor ama malesef pek bi faydası olmadı ayrıca klima fanınıda dügmeyle kontrol edebiliyorum ama malesef belli bi seviyeden sonra oda fayda etmiyor tamircim conta yanık degil dedi ama tereddütteyim çok severek ve isteyerek aldığım araçımdan hemen soğuyum satmak istemiyorum çünkü çok zevkli bi araç şimdi araçın RADYATÖRÜNÜ VE FANINI bulabilirmiyim buldugum zaman faydası olurmu acaba yada neler yapmalıyım tecrübelerinizi banimle paylaşırsanız sevinirim