Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Motokaravanımın Yapım Aşamaları; Isuzu M23 Motokaravan - Celal Yalçın
DEVAM:
4- Pis su borularını standart 1 / 4 boru ile yapmıştım. Sık sık tıkanmalar yaşadım. Tıkanan boruyu açmaya...
Merhaba Haldun ve Gökhan Bey
Membran uygulaması çok iyi sonuç verdi. Şu an kullanıyorum. Gökhan Bey ; dileğiniz için teşekkürler.
Ynt: HAYALLERİNİ YAKALA !!!!!!
Karavancı Dostlarım
Teşekkürlerinizi aldım, kabul ettim ama sizlerden de katkı bekliyorum. Benim eksik bıraktığım konuları tamamlamanızı bekliyorum. Yeni, yeni hayal kurmaya...
Ynt: Benim Karavanım; Ford Transit Alkovan - Sami Ünlü (züğürt gezençi)
Sami Bey Merhaba
En kısa sürede tekrar seni aramızda görmek istiyoruz. Sensiz olmaz cancagızım. Daha çok güzel turlarımız olacak. Yine...
Ynt: HAYALLERİNİ YAKALA !!!!!!
Ç= Midibüs veya küçük otobüsler: Daha uzun süreli hatta karavanı yaşam tarzı olarak düşünenlere veya kalabalık ailelere ,ayrıca doğada kalmayı ,zor yolları sevenlere ağır devirli olmaları , çiftteker olmaları, arka...
Merhaba Karavancı Dostlar
Dokuzuncu yıl 365 gün karavanda eşiyle yaşayan emekliyiz. Hayatımızda gezmek sosyal yaşamda çok zamanımızı aldı. Çadırla başlayıp, minibüsün koltuklarını çıkararak ( basit dizaynla ) veya pansiyonlarda kalarak geldik bugünlere.Kendi...
Sizlere daha önce söylediğim gibi membran kaplama işleminin fotoğraflarını göndermek için ancak fırsat buldum.
Kendi karavanını yapan arkadaşlar ; iç dizaynı yaparken membran pvc folyoyu karavanıma uyguladım iki aydır kullanıyorum. Ayrıntılı bilgi ve fotoğrafları zaman yokluğundan...
Ynt: Karavan İçi Dekoratif Kaplama ( Membran )
Merhaba Seyyah 54 ve Yugun
Membranı karavanımın tavan, yan duvarlar, mobilyalar üzerine uyguladım. Taban için uygulamadım ama uygulanmaması için bir neden...
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun
Sevgili Dostum
Uzun süredir bilgisayara vakit ayıramıyorum. O nedenle açmış olduğun topiği göremedim. Ancak sen yazınca farkettim kusura bakma...