Arama sonuçlarınız

1. yasalğüç

discovery td5 şanzıman hararet ikaz lambası yanıyor..

Ynt: Discovery Td5 Şanzıman Hararet İkaz Lambası Yanıyor.. regletörü bende denemiştimm ve bir çogunuu.. o yüzden elimde bolca malzeme varr ..hattaa aynı arabadan bir tanede yedek aldım :)))

2. yasalğüç

Ynt: Discovery Td5 Şanzıman Hararet İkaz Lambası Yanıyor.. mrb kusura bakmayın msj yeni farkettimm..evet halletimm çok şükür trabzondan arabayı tır a koyup ıstanbula gönderdim..üst silindir kapagını degişmiştim..kalın conta kullnılmış birde şanzımanı degiştirdimm..usta contadan kaynaklandıgını...
  3. yasalğüç

Land Rover Adventure Bulgaria/macedonia/kosova/albenia 2013 Görseller

Ynt: Land Rover Adventure Bulgaria/macedonia/kosova/albenia 2013 Görseller tebrikler çok güzel hareketler bunlar..bu arada unutmadan land rover her yere yakışıyor...

4. yasalğüç

Discovery 2 İçin Arka Tampon Arıyorum

Ynt: Discovery 2 İçin Arka Tampon Arıyorum mrb eger tampon hala lazımsa bende mevcutt isterseniz resimlerin atabilirim
  5. yasalğüç

Ynt: discovery td5 şanzıman hararet ikaz lambası yanıyor.. evet aynen muşür arızası çıktı çok şükür..şimide yeni bir arızaylaa başbaşayımm uzun zmandırda çözüme ulaşmadıkk. ilk çalıştırmada araç gaz pedalını a tepki vermiyo sonradan yavaş yavaş topluyo kendni ..

6. yasalğüç

DİSCOVERY 2 TD5 MOTORDA YAKIT KAÇAĞI ŞİKAYETİ

Ynt: DİSCOVERY 2 TD5 MOTORDA YAKIT KAÇAĞI ŞİKAYETİ aracımın üst kapagını söktürdükten sonra ustaa aynı şekilde kaçak oldugunu söylemişti degiştireçektik ançak sonraa presleyerek halletiginin söyleedi şimdilik bir kçak görünmüyo ama zamanla degişmek gerek galiba

7. yasalğüç

td5 gaz pedalı tepki vermiyor....

mrb arkadaşlar..2001 model td5 aracım özellikle sabahları çalıştırdıgım zaman gaz pedalına basınca hiç tepki vermiyor..3- 5 dakika sonra kendi kendine toparlıyor..motor sıçak haldeyken sert duruşlardan sonrada kısım kısm 3 ila 10 saniyee kadar tekrarlıyor sonra yine kendi düzeliyor.. daha önce...
  8. yasalğüç

Dilberdüzü - Kamp – Soğanlı Tepe - Kaçkar 2012

Ynt: Dilberdüzü - Kamp – Soğanlı Tepe - Kaçkar 2012 müthişş..
  9. yasalğüç

Discovery td5 Çekiş Gücü Kontrolü

Ynt: Discovery td5 Çekiş Gücü Kontrolü evet normal devirleri görüyo ançak araç seyir halinde 2000 devir 90 km hızlaa giderken aracı hızlandırmak için yavaşca gaza yüklendigim de pedala %80 yüklendigm halde aracın ne devir saati nede hızzı hareketlenmiyor..ançak dip gaz yaptıgımda vitesden düşüp...

10. yasalğüç

Discovery td5 Çekiş Gücü Kontrolü

Ynt: Discovery td5 Çekiş Gücü Kontrolü görüyor amaaa gitmiyor.........

11. yasalğüç

td5 aşırı yakıt tüketimi..

mrb arkadaşlar aracım son zamanlarda a normal biryakıt tüketmeye başladı yakıt fiyatları malum biliyorum ama 75 km 65 tl çok fazla degilmi neden kaynaklanabilir biligisi olan arkaşlar dan tavsiye bekliyorum ..265 70 16 lastik kull. saygılar
  12. yasalğüç

td5 siyah duman sorunu

Ynt: td5 siyah duman sorunu 4 -5 in yanında olunca böyle oluyo

13. yasalğüç

td5 siyah duman sorunu

Ynt: td5 siyah duman sorunu yaklaşık 4000 km dir kullanıyorum aracımı sürekli aynı yerden aynı mazotu alıyorum shell euro dizel..başka bitr yerdemi denesem acabaa
  14. yasalğüç

td5 siyah duman sorunu

mrb arkadaşlar otomatik vites td5 aracımlaa dip gaz yaptıgımda siyah dumna atıyo ,birde 5. vitese kadar vites geçişlerinde kendinni çok iyi toparlıyo ançak son vitese geçince bu 3 saniye falan devam edip 2500 devirlere kadar düşüyo ve kendinni kolay toparlamıyor..bu araçlar hepmi böyle yoksa bu...
  15. yasalğüç

16 yada 17 inc jant arıyorum 6x139.7

Ynt: 16 yada 17 inc jant arıyorum 6x139.7 bu jantlardan elimde ikinci el var 2006 ford ranger dan çıkma 16 jant 05497377196 ararsanız görüşebiliriz..

16. yasalğüç

5X139.7/ 16 JANT ARIYORUM.

Ynt: 5X139.7/ 16 JANT ARIYORUM. ford ranger dan çıkardıgım 16 jant ( çelik ) ve 245 75 16 goodyear wrangler lastikleriyle beraber yada ayrı ayrı satılıktır..ayrıca 245 70 16 dunlop lastiklerde mevçut lastiklerin durumu yeni sayılır
  17. yasalğüç

vx100 lastik seçimi..

mrb arkadaşlar,vx 100 e yükseltme yapmadan takbilecegim lastik ölçüsü nedir..yada jant degişiklligiyle nasıl bir seçim yapmalıyım,şuanda 275 70 17 kullanıyorum.ilginize şimdiden teşekürler..
  18. yasalğüç

alınık l200 e uygun jant ve mt lastik

Ynt: alınık l200 e uygun jant ve mt lastik 245 75 16 goodyear wrangler jant lastik var lastikler yeni sayılır jantlar yeni 5 kol çelik jant

19. yasalğüç

Ynt: discovery td5 şanzıman hararet ikaz lambası yanıyor.. öncelikle ilginize teşeküredrim,ilk etapta aracı çalıştırıp(motor soguktu) 5 km civarı gittikten sonra yanmaya başaldı,servise gittim arızayı sildi..daha sonra şehir içi kullanımda yanmadıı,ançak 30 dakkalık bir kullanım sonrası 2 km...
  20. yasalğüç

2001 td5 aracım da şanzıman hareret lambası yanıyor, böyle bir problemle karşılaşan varmı acabaa neden olabilir..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri