Arama sonuçlarınız

1. armes

Yeni Hız Limitleri

Ynt: Yeni Hız Limitleri Sn.Rüzgar, Türkiye trafik çelişkilerini çok güzel dile getirmişsiniz.Bu konuda istikrarsızlığımızı sürdürdüğümüzü gösteriyoruz."Sizin yap................." cümlenizdeki görevlerinden(bir önceki mesajımda söz ettiğim örnekteki durum)Trafik levhaları görevi de yerine...

2. armes

Yeni Hız Limitleri

Ynt: Yeni Hız Limitleri Yeni hız limitlerinde"her bölünmüş yolda da"örneğin,otomobiller için max.110km/h hızın GEÇERLİ OLMADIĞINI "belirteyim.Tabi bu farkın her karayolunda uyarı levhaları ile de işaretlendiğini sanmıyorum.Afyon-Ankara karayolunda 90 ve 110 olarak yolun bazı kesimlerinde...
  3. armes

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... sn.boyraz konu ile ilgili biraz araştırmalara girdim,aşağıdaki linkte bazı bilgiler var http://forum.donanimhaber.com/m_13907844/tm.htm Ayrıca Tofaş argesinde arkadaşımdan 120hp- 2.3 ve 157hp-3.0 modeller...

4. armes

Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Hayırlı ,uğurlu olsun.Güle güle kullanın.Yollara çıkmakta aceleci görünüyorsunuz,tabii ki haklısınız.Karavana sahip olmak ve 4x4 le değiştirmedeki hızınızı,araçtaki sorunları gidermede de sürdürüyorsunuz
  5. armes

Yeni Hız Limitleri

Ynt: Yeni Hız Limitleri Cavit hocam ben de ilk kez duydum ama durumu bazı karayollarındaki "dijital hız uyarı "göstergelerinde farkettiğimi şimdi anlıyorum. Neden benim göstergemle,o hız göstergesinin arasında 8-10 km/h gibi fark oluyor? diye düşünmüştüm. Yararlı bir bilgi,teşekkürler

6. armes

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Bilgilere teşekkürler,sağlıklı günlerde bol geziler dileğimle hayırlı olsun. Tanıtmadan kastım iç yapısı idi.Yine de ikinci el almadığınızı ve karavan üreticisine yaptırdığınız bilgileri ışık tuttu.Artık İmaj karavan kataloğu Ducato modeli örnektir diye...

7. armes

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) İlhan Bey, Geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.
  8. armes

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) İnsanlar hayallerini gerçekleştirmek için maximum çaba göstermeli ki,gün gelipte pişman olmaması için...Çalışmalarınızı izliyor ve kolaylıklar diliyorum
  9. armes

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sn.Aslanahmet, Gerçekleri dile getirmişsiniz ve sonuçlandırmışsınız.Ben de 3. dönemdeki enerjimi karavancılık için arttırmaya çalışıyorum,inşallah başarırım. Selamlar

10. armes

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hocam, Katılıyorum ama ben Kamper içinde Eralp beyden aracı tanıtmasını bekliyorum. Selamlar...

11. armes

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoşgeldiniz Serper çifti !
  12. armes

Karavan Yaşamında Eşlerimiz Haklı mı?

Ynt: Karavan Yaşamında Eşlerimiz Haklı mı? Kadınlar hep haklıdır;her zaman her yerde...Bize de centilmenlik düşer .

13. armes

Karavan mı Yelkenli mi?

Ynt: Karavan mı Yelkenli mi? Deniz fobim nedeniyle ayaklarım(tekerleklerim)yere basmalı.
  14. armes

Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ...

Ynt: Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ... Allha rahmet eylesin,yakınlarına da sabırlar diliyorum.
  15. armes

Oğuz Beyin Yeni Karavanı Mercedes 313 4X4 Sprinter

Ynt: Oğuz Beyin Yeni Karavanı Mercedes 313 4X4 Sprinter Oğuz Bey, Karavanınız mükemmel olmuş,hayırlı uğurlu olsun.Ulaşılamayacak yer bırakmayacak kalitedeki araç ve İmaj karavan kalitesi donanımı ile sağlık ve mutlulukla bol seyahatler dilerim.

16. armes

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Feridun bey hoşgeldiniz, Karavancılıkla illgili bilgilerin yoğun olarak bulunduğu bir site .Okudukça ve araştırdıkça ne hedefleyeceğinizde şekilleniyor.Örneğin;ÖTV yi öğreniyorsunuz hedefiniz değişiyor.Araç hacimlerini ve yerleşimlerini görüyorsunuz...
  17. armes

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoşgeldiniz Ahmet Bey; Sitenin yenilerindenim ama yaş 51 ben geç kaldım demiyorum,sizde düşünmeyin.Önemli olan insanın gönül vermesi;istedikten sonra herşeyin üstesinden gelinir,çıkacağınız bu yolda kolaylıklar dilerim.
  18. armes

Karavan için Tuvalet Tavsiyesi?

Ynt: Karavan için Tuvalet Tavsiyesi? Merhabalar, Camper Karavan için kaset tip tuvalet ile portatif tip tuvalet karşılaştırmasını yapabilirmisiniz? (Fiyat dışında). Kullanım kolaylığı(boşaltım kolaylığı-koku vs.)

19. armes

Yeni Üyelerin Dikkatine (Karavan Bölümü)

Ynt: Yeni Üyelerin Dikkatine (Karavan Bölümü) Gezenbilir karavan bölümü, paylaşımın çok üst seviyelerde olduğu bir platformdur. Bölümümüzde daha önce açılmış olan başlıklarda, karavan ve karavancılık kültürü hakkında en ince ayrıntıya kadar her türlü teknik, kültürel, yasal ve...
  20. armes

Evimi Satıp Karavanda Sürekli Yaşama Düşünceme Neden Sürekli Muhalefet Ediliyor?

Ynt: Evimi Satıp Karavanda Sürekli Yaşama Düşünceme Neden Sürekli Muhalefet Ediliyor? Sn.Karagözler; Sitenin yeni üyelerinden biri olarak uyguladığınız kararı henüz öğrendim.Sizi kutluyor ve kolaylıklar diliyoruz.Biz 51 ve 47 yaşlarında karavancılık yapma hedefi peşinde ve acaba geç mi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,812
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri