Arama sonuçlarınız

1. CANADALI

Ormanlı Sahili Gezim (11 Eylül 2010)

Ynt: Ormanlı Sahili Gezim (11 Eylül 2010) Off Offf yokki yakında ormanlı sahilimiz..... kafamız estiğinde gidelim iki tur atalım...... lastikleri ıslayalım, jantları çamurlayalım.. ???

2. CANADALI

XJ Hakkındaki Tavsiyeleriniz

Ynt: XJ Hakkındaki Tavsiyeleriniz şehir içi yakıt tüketimi lpg 0,40 kuruş sehir dışı 100 km hızı geçmemek kaydı ile 0,33 kuruş verği konusuna gelince alacağınız aracın ruhsatında silindir hacmi yazmazsa ,benim gibi 1994 model aracın 6 aylık vergisini 440 tl ödersiniz saygılarımla
  3. CANADALI

cj6 mı cj8 mi?

Ynt: cj6 mı cj8 mi? Cj kullanıcısından , Çok doğru bir tespit _ al bir Xj... ;) atbi lpg , offffffff tadından yenmez...

4. CANADALI

2010 Kurban Bayramı'nda İtalya Turu için Bayan Arkadaş Arıyorum

Ynt: 2010 Kurban Bayramı'nda İtalya Turu için Bayan Arkadaş Arıyorum Şahsi Fikrim ; Foruma üyeiikte , mail adresi , yaş ve cinsiyet kısmı zorunlu olmalı.. Bu kriterleri doldurmayan üye olamamalı.... Madem sitemiz bu kadar büyüdü , bazı yaptırımlar ve farkımız olmalı dimii , Sayın...
  5. CANADALI

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Yok Benzinli olsun derseniz.. INDIGO 1.4 MPFI Comfort , fiyat : 21.700 tl ( pazarlık payı var ) Comfort :Klima, sürücü ve yolcu hava yastığı, ABS, EBD, MP3 Player, merkezi kilit, 4 cam otomatiği standart.. ;) ;) ;)

6. CANADALI

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Yapmayın arkadaşlar.. ben en ucuzu buldum INDICA 1.4 TDI Trend derim.... ayrıca Turbo Dizel fiyatıda fiyatı 22.110 tl pazarlık payıda var....:))) http://www.tata.com.tr/fiyat_listesi.asp

7. CANADALI

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Neden Duster , yedek parça = Ekonomik Şatış fiyatı = Ekonomik ( donanımla doğru orantılı ) Yakıt = Ekonomik Konfor= Ekonomik Ekonomik , ekonomik, ekonomik, ;) ;) ;) Arkadaşlar Sonuç olarak bu araçlardan çok fazla ; Konfor Dayanıklılık Güç beklememek lazım...
  8. CANADALI

4x4 kullanmak ayrıcalıktır...

Ynt: 4x4 kullanmak ayrıcalıktır... Valla bende paylaştım... affınıza sıgınarak.. :-\ Mükemmellllllllllll
  9. CANADALI

cherokee xj aracımın için arka bagajı kapatmak istiyorum (bagaj perdesi)

Ynt: cherokee xj aracımın için arka bagajı kapatmak istiyorum (bagaj perdesi) Özgür bey.... denedinizmi.. son durum nedir...

10. CANADALI

Bu XJ'yi Taniyan Var Mı?

Ynt: Bu XJ'yi Taniyan Var Mı? Salih Bey ; Satmaktan vazgeçtim... 1998 gand 5.2 düşünüyordum. ama subat ayına kadar beklersem 98 g.c. 5.9 yada 99 model 4.7 mi alayım diyorum . kafam karıştı... :-[

11. CANADALI

Bu XJ'yi Taniyan Var Mı?

Ynt: Bu XJ'yi Taniyan Var Mı? ilginize tesekkür edeim... ;) amerikan suv inanın şart degil marka ve model de önemli degil yeterki 4x4 olsun... benim fikrim bu... insallah sizde bir 4x4 sahibi olursunuz saygılarımla
  12. CANADALI

Bu XJ'yi Taniyan Var Mı?

Ynt: Bu XJ'yi Taniyan Var Mı? Ben tanıyorum.... :) :) :) ama c2 ile takas düşünemem, öncelikli olarak yüksek model bir 4x4 düşünüyorum.. yada nakit..

13. CANADALI

Playoff (Lopez,Odayeri,Çiftalan,Kısırkaya, Domuzyolu) (06 Haziran 2010)

Ynt: Playoff (Lopez,Odayeri,Çiftalan,Kısırkaya, Domuzyolu) (06 Haziran 2010) off offf ne güzel kareler bunlar.. kıskandım ;) ;) ;)
  14. CANADALI

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...
  15. CANADALI

Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010)

Ynt: Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010) Hey maşallah ne güzel kareler var...... Anlaşılan güzel ve çamurlu bir gezi olmuş.

16. CANADALI

En Sevilen JEEP Modeli (Anket)

Ynt: En Sevilen JEEP Modeli (Anket) Cj Kadar arazide iş yapmasada Zj Kadar konforlu olmasada Xj Xj Xj Xj ;D ;D ;D ;D
  17. CANADALI

Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010)

Ynt: Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010) Hayırlı olsun Hasan Hemen çamura bulaştırmışsın... eski sahibi görse...... herhalde aracı senden geri alır :D :D :D Buarada yaşanan olumsuzluklarada üzüldüm ama neyseki sadece araçlarda hasar var.. Geçmiş Olsun..
  18. CANADALI

Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010)

Ynt: Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010) Başınız sağolsun

19. CANADALI

Satılık Terrano Dizel 2001 Model

Ynt: Satılık Terrano Dizel 2001 Model Maşallah çok güzel duruyor..
  20. CANADALI

Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 )

Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) gsg-9 tesekkür ederim... yakınız Kartal' a selamlar..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri