Bu XJ'yi Taniyan Var Mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tasura Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,269

tasura

Yeni Üye
Merhabalar

yazın gelmesiyle birlikte bende de kıpırdanmalar başladı hafiften, c2 dizel aracımı vererek bir xj alayım diyorum. bugün şöyle bir ilan gördüm

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-sahibinden-high-output-xj-4-0-takas-olabilir-28635414/detay/

bu araç hakkında bilgisi olan var mıdır acaba?

şimdiden teşekkürler

Etiketler

Ynt: Bu XJ'yi Taniyan Var Mı?

forum kullanıcısı aracı olması artı bir değer :smiley:

benimki de macera işte aslında, dünyanın en az yakan araçlarından birini birakip amerikan bir suv'a geçme isteği :smiley:

size hayırlı satışlar dilerim, aracımı satacak olursam sizinle hemen temasa geçeceğim.

madem alacaksınız 5,2 alın biraz daha fazla verin.
bak şekil a) :smiley:))[attachment=1]

18052010458.jpg

Efsaneyi ucuza veriyorsun Can Kardes, bak sonra ZJ ciler araya giriyor :smiley:

Aman yanlış anlaşılmasın benim araç satılık değil esprisine söledim. :smiley:
Bide pazarlığı bozmuş gibi olmayalım.

peki bunu tanıyan var mı bende bu gun gordum bu ilanıı ??
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-kacirma-firsat-28689583/detay

rauf_468' Alıntı:
Bu araçlar çok fazla yakmıyormu neden daha yenı teknelojılı bır arac dusunmuyorsunuz?

bu araçlara hiç bindiniz mi? yakıtını ölçme imkanınız oldu mu? hangi araçlarla kıyaslıyorsunuz? hangi aracı öneriyorsunuz ve neden? bu doneye nerden sahipsiniz?

tasura' Alıntı:
Merhabalar

yazın gelmesiyle birlikte bende de kıpırdanmalar başladı hafiften, c2 dizel aracımı vererek bir xj alayım diyorum. bugün şöyle bir ilan gördüm

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-sahibinden-high-output-xj-4-0-takas-olabilir-28635414/detay/

bu araç hakkında bilgisi olan var mıdır acaba?

şimdiden teşekkürler

Sayın tasura'nın Dizel aracı verıp bır benzınlı/tuplu aracla degıstırmek ıstemesı uzerıne,ben benzınlı/tuplu aracın daha fazka yaktıgını vurgulamak ıstedım.belkı tupte daha az yakıcak ama performans dusuklugu olucak.

997799' Alıntı:
bu araçlara hiç bindiniz mi? yakıtını ölçme imkanınız oldu mu? hangi araçlarla kıyaslıyorsunuz? hangi aracı öneriyorsunuz ve neden? bu doneye nerden sahipsiniz?

Yenı teknolojılı araclar dıyorum cunku egzos emısyonlarını ve yakıt sarfıyatını goz onunne alarak soylemıstım.Bu ''daha yenı teknelojılı arac'' aynı aracın daha modellısı de olabılır.Marka yada model kıyaslamıyorum.
Bu araclara bındım fakat uzun soluklu diğil.Yakıtını da ben dıgıl,arkadasım her deposunda olcuyor dıyebılırım.Arkadasımın 5.2 V8 benzınlı aracında km de ;Benzınde 0.7-0.8,tupte ıse 0.35-0.45 lira yaktıgını biliyorum.
İlk mesajımda bu kadar detaylı yazmamıstım sanırım o yuzden bıraz yanlıs anlasıldım. :smiley:
Ayrıca bu bır ''done'' midir???Bilemiyorum.

Rauf bey;

tabii ki donedir..
.ben de epey bindim bu araçlara... aynı parkurda peş peşe aynı yerlere vurulduğunda off-road yapabilen diğer araçlardan daha fazla yakmaz, daha fazla kırılmaz, yedek özellikle sarf malzemeleri pahalı değildir...teknolojik yani yeni araçları bu araçları kullandığınız gibi kullanamazsınız...teknolojik yada yeni araç denince de jeep wrangler yada rubicon un üstüne araç yoktur buna da bi çoğumuzun gücü yetmez...

velhasıl bi çok kişi bu araçları bilmeden kullanmadan kulaktan duyma şişirme fikirlere sahip siz de onlardan birimisiniz diye sordum işin açığı ama anladığım kadarıyla pek te yabancı değilsiniz...

bu araçlar araziye çıkınca emin olun uygun ve az bi modifiye ile (2'' lift ve iyi bir mt lastikle) neler yapabildiğine kullanırken siz bile inanamıyorsunuz...şöyle söyliyim 4x4 dew bir john dere traktör bile bu aracın tırmandığı yere çıkamadığını gözlerimle gördüm vs vs vs...o nedenledir ki yakıyorsa da hakediyor, diğe araçlar gibi sadece yakıt yakıp vay be adam nereye çıktı deyip sigaranın gözüne vurdurmuyor..

tasura' Alıntı:
forum kullanıcısı aracı olması artı bir değer :smiley:

benimki de macera işte aslında, dünyanın en az yakan araçlarından birini birakip amerikan bir suv'a geçme isteği :smiley:

size hayırlı satışlar dilerim, aracımı satacak olursam sizinle hemen temasa geçeceğim.
ilginize tesekkür edeim... ;)

amerikan suv inanın şart degil marka ve model de önemli degil yeterki 4x4 olsun... benim fikrim bu... insallah sizde bir 4x4 sahibi olursunuz
saygılarımla

avlika' Alıntı:
Efsaneyi ucuza veriyorsun Can Kardes, bak sonra ZJ ciler araya giriyor :smiley:

Salih Bey ;

Satmaktan vazgeçtim... 1998 gand 5.2 düşünüyordum. ama subat ayına kadar beklersem 98 g.c. 5.9 yada
99 model 4.7 mi alayım diyorum . kafam karıştı... :-[

Sanirim vergi dususunden faydalanmak istiyorsunuz..Benim fikrimi sorarsaniz bulabilirseniz saglam bir 99 XJ herseyi ile sizi tatmin eder bir XJ kullanicisi olarak..

Levent bey john derenin çıkamayıpta gc nin çıktığı yerin video görüntüleri varsa paylaşabilirmisiniz doğrusu merak ettim saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR