2010 Kurban Bayramı'nda İtalya Turu için Bayan Arkadaş Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan regalom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,408
Ynt: 2010 Kurban Bayramı'nda İtalya Turu için Bayan Arkadaş Arıyorum

Felice' Alıntı:
Anladığım kadarıyla bayan arkadaşımız tam bir gezgin ve gerçekten yanına bir arkadaş arıyor.

Aşağıdaki alıntılar aynı isimle giriş yapılmış başka bir siteden eklenmiştir.

.

Arkadaşlar başlığı açan arkadaşımız bir bayan ve iyimserliğinizi kaybetmeyiniz!
Zira aynı nickle google girip aratırsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız

Selamlar.

Etiketler

gazoz da getirsin mi ? :smiley:

Mesut zaten biz bayan olması durumunda bile açtığı başlığın şeklinin tarzının doğru olmadığını söyledik, bayan olması iyimser durum zaten ama genede sorunlu :smiley:

Felice' Alıntı:
Arkadaşlar başlığı açan arkadaşımız bir bayan ve iyimserliğinizi kaybetmeyiniz!
Zira aynı nickle google girip aratırsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız

Selamlar.

ne tesadüf ki olumlu cevap veren arkadaşların da mesaj sayısı 1 ve ikiside bayan :smiley:

siteye daha önceden üye olanların küçümseme ve dalga geçme yorumlarını okuyunca çok üzülüyorum,bu siteye yeni üye oldum mesajımdada bunu belirttim.

bir bayan bir tur firması belirlemiş olabilir,bunun için bir tarih belirlemiş ve bayan olduğu içinde bayanla gitmek istediğini kendi yaşına yakın olması içinde belirli bir yaş aralığı yazmış olabilir,ben de böyle bir ilan yazmış olabilirdim.

siteye üye olanlar ben mesaj yazana kadar bu mesajı neden görüp ,site yönetimine söylememişler o zaman?

clamentine' Alıntı:
siteye daha önceden üye olanların küçümseme ve dalga geçme yorumlarını okuyunca çok üzülüyorum,bu siteye yeni üye oldum mesajımdada bunu belirttim.

bir bayan bir tur firması belirlemiş olabilir,bunun için bir tarih belirlemiş ve bayan olduğu içinde bayanla gitmek istediğini kendi yaşına yakın olması içinde belirli bir yaş aralığı yazmış olabilir,ben de böyle bir ilan yazmış olabilirdim.

siteye üye olanlar ben mesaj yazana kadar bu mesajı neden görüp ,site yönetimine söylememişler o zaman?

bizim yazdıklarımızdan küçümseme ve dalga geçme sonucuna vardıysanız hakikaten tebrikler bişey diyemiyorum :smiley:

clamentine' Alıntı:

Bizim kafamızda soru işareti oluşturan mesaj konuyu açan üyenin mesajıdır.Moderatörlerin gözünden kaçabiliyor bazen mesajlar.Kaç tane mesaj yazdık hala konuyu açan üyeden ses çıkmadı.Siz bizden de iyimsersiniz anlaşılan :smiley:

kürşat arkadaşıma katılıyorum eğer bu yazılanlardan bunu anladı iseniz bede tebrik ederim

fakat hep söylemlerimizde şunuda belirtiyoruz en azından hangi ilde olduğunu derse yeni üyelerde ona göre daha yardımcı arkadaşlarda olabiliriz birde seyahate cıkmak için arkadaş aranıpda hiçbir bilgi verilmemesi gibi cok ilgi cekiyi :smiley:))))

Şahsi Fikrim ;
Foruma üyeiikte , mail adresi , yaş ve cinsiyet kısmı zorunlu olmalı..
Bu kriterleri doldurmayan üye olamamalı....
Madem sitemiz bu kadar büyüdü , bazı yaptırımlar ve farkımız olmalı dimii , Sayın Medaratörler
Saygılarımla

hala ilk üç mesajın aynı kişiye ait olduğunu düşünüyorum.

Merhaba,
Öncelikle tüm iyimser arkadaşlara teşekkür ediyorum. Tüm bu yazılanları yeni görüyorum, daha önce cevap yazmamış olmamın sebebi budur. Bir mesaj bırakıp ortadan kaybolmuş değilim. Bir başka gezi sitesine de üyeyim (FELICE isimli arkadaş oradaki profilimi bulup yayınlamış, teşekkür ederim) ve oraya bıraktığım mesaja veya foruma yazdığım yazılara bir cevap geldiğinde, site bunu benim hotmail adresime mail atarak bildiriyor. Ben de siteye girip mesajlarıma bakıyorum ve arkamdan böyle şüpheci yazışmaların yapılmış olması önlenmiş oluyor. Bu sitede de aynı şekilde bilgilendirileceğimi düşünmüştüm.
FELİCE ve Clamentine isimli arkadaşa tekrar teşekkür ediyorum, kendilerini tanımam. Demekki herkes yanlış anlamıyormuş.
Aynen Clamentine'in anladığı gibi, bir tur şirketi belirledim (İtalya turlarında Prontonun uzman olduğunu duyduğum için ve aynı zamanda bu sene mart ayında Pronto'yla gittiğim Kahire-Sharm El Sheikh turunun mükemmel geçmesi nedeniyle Prontoyu seçtim).
Bir arkadaş tur zaten kalabalık, neden arkadaş arıyorsun diye akıl vermiş. Tek kişi farkı dene şeyi hiç duymamış sanırım. Bu tura tek kişi gitsem, 2 kişilk odada tek kişi kalacağım için benden diğer kişinin de parasını istiyorlar. Yani 200 euro, bu da 400 TL ediyor ve ben bunu vermek istemedim.
Yaş belirttim, çünkü benim anaşabileceğim yaşlard olmasını istedim. Yaşım 33, bayanım.
Merak edenler için, bayramda İtalya'ya gidiyorum, Pronto ile değil. Kardeşimin çalıştığı şirket başka bir acentayla anlaşarak şirket çalışanlarına tur düzenliyor. Bu tura katılmaya karar verdim, kardeşimin arkadaşlarından biriyle oda paylaşacağım. Şirket isimlerini vermiyorum, yine reklam olduğunun düşünülmesini önlemek için.

regalom' Alıntı:
Merhaba,
Öncelikle tüm iyimser arkadaşlara teşekkür ediyorum. Tüm bu yazılanları yeni görüyorum, daha önce cevap yazmamış olmamın sebebi budur. Bir mesaj bırakıp ortadan kaybolmuş değilim. Bir başka gezi sitesine de üyeyim (FELICE isimli arkadaş oradaki profilimi bulup yayınlamış, teşekkür ederim) ve oraya bıraktığım mesaja veya foruma yazdığım yazılara bir cevap geldiğinde, site bunu benim hotmail adresime mail atarak bildiriyor. Ben de siteye girip mesajlarıma bakıyorum ve arkamdan böyle şüpheci yazışmaların yapılmış olması önlenmiş oluyor. Bu sitede de aynı şekilde bilgilendirileceğimi düşünmüştüm.
FELİCE ve Clamentine isimli arkadaşa tekrar teşekkür ediyorum, kendilerini tanımam. Demekki herkes yanlış anlamıyormuş.
Aynen Clamentine'in anladığı gibi, bir tur şirketi belirledim (İtalya turlarında Prontonun uzman olduğunu duyduğum için ve aynı zamanda bu sene mart ayında Pronto'yla gittiğim Kahire-Sharm El Sheikh turunun mükemmel geçmesi nedeniyle Prontoyu seçtim).
Bir arkadaş tur zaten kalabalık, neden arkadaş arıyorsun diye akıl vermiş. Tek kişi farkı dene şeyi hiç duymamış sanırım. Bu tura tek kişi gitsem, 2 kişilk odada tek kişi kalacağım için benden diğer kişinin de parasını istiyorlar. Yani 200 euro, bu da 400 TL ediyor ve ben bunu vermek istemedim.
Yaş belirttim, çünkü benim anaşabileceğim yaşlard olmasını istedim. Yaşım 33, bayanım.
Merak edenler için, bayramda İtalya'ya gidiyorum, Pronto ile değil. Kardeşimin çalıştığı şirket başka bir acentayla anlaşarak şirket çalışanlarına tur düzenliyor. Bu tura katılmaya karar verdim, kardeşimin arkadaşlarından biriyle oda paylaşacağım. Şirket isimlerini vermiyorum, yine reklam olduğunun düşünülmesini önlemek için.

Herşeyi çok güzel düşünmüşsünüz :smiley: Arkanızdan şüpheci yazışmalar yapılmasını önlemek için aslında yapacağınız şey çok basitti,sanırım bir bunu düşünemediniz kaydolurken.Profilinizin cinsiyet bölümünde ya da ilanınızda bayan olduğunuzu belirtmeyi :smiley: :smiley: :smiley: Eee tabi bu en önemli noktayı göremeyince biz de tur gezisine katılacak bir kişinin neden arkadaş arıyor olabileceğini anlamaya çalıştık.Ayrıca cinsiyetinizi belirtmiş olsaydınız bizim değil İtalya seyahatı düşünenlerin ilgisini çekerdiniz ve aradığınızı bulmanız daha kolay olurdu sanırım :smiley: :smiley: :smiley:

Sevgiyle kalın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR