kabasakal73
Duster'cı olduk gari :)
Merhabalar,
günlük olarak kullandığım Renault Modus aracım ve de hafta sonları yayla ve bahçeye gitmek için kullandığım Dodge S100 4X4 çift kabin pikabım var. Dodge ile her gezimden sonra Modus'uma bindiğim zaman tabiri caiz ise kendimi yerde gidiyormuş gibi ve de daha az güvende hissetmekteyim. Dodge şehir içinde kullanmak için fazlaca büyük ve konforsuz ama dağ bayır denince durdurana aşk olsun
bu sebeple mevcut aracımı satıp üzerine de biraz ekleyip 90-95 model aralarında temiz, üzmeyecek bir XJ kare kasa almayı düşünüyorum. Aydın Söke'de ikamet ediyorum. Ama izmir 1 saatlik mesafe, parça ve servis olayın açısından sıkıntı çekermiyim? 4 lt'lik motorun ortalama benzin/LPG yakışı nasıl olur? XJ hakkındaki bilgi ve tecrübelerinize dayanarak tavsiyelerinizi bekliyorum.
şimdiden teşekkürler
günlük olarak kullandığım Renault Modus aracım ve de hafta sonları yayla ve bahçeye gitmek için kullandığım Dodge S100 4X4 çift kabin pikabım var. Dodge ile her gezimden sonra Modus'uma bindiğim zaman tabiri caiz ise kendimi yerde gidiyormuş gibi ve de daha az güvende hissetmekteyim. Dodge şehir içinde kullanmak için fazlaca büyük ve konforsuz ama dağ bayır denince durdurana aşk olsun
şimdiden teşekkürler