cj6 mı cj8 mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Gökhan86 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,328

Gökhan86

Ana Kamp
Yer
SEYHAN/ADANA
selamlar kendime cj 6 yada cj8 almaya niyetim var 1 yıldır daha nasip olmadı aracı çıplak halde alıp kendim toplamak istiyorum aracın orjinal motoru yerine 130 140 beygirlik dizel motor takmak şanzuman defransiyel vs. parçalarını değiştirmek istiyorum yorumlarınızı ve görüşlerinizi almak isterim birde cj 6 mı yoksa 8 i im onerirsiniz?

Etiketler

Ynt: cj6 mı cj8 mi?

aracı çiftlkte arazi gezerken ve gezme amaçlı kullanacağım aracın motorunu v.s parçalarını hem düzen tuturamayacağımdan hemde yakıt oronın çok yüksek olmasından dolayı değişmek istiyorum

uygun bir araç bulabilirsem ve bu cj 8 olursa 4 kapı yapmayı ve içerisini yeni araçların içi kadar lüx olacak şekilde yapma niyetim var tabi bütcem yettikce buda uzun bi zaman alır sizlere danışarak yapmayı isterim klima vs.parçalar mote ederek

şahsi kanaaatim bu söylediklerinize cj serisi araçlar uygun değil. çok uğraşırsınız ve çok para harcarsınız. onun yerine grand cherokee ya da land rover disco tercih etmeniz daha uygun olur

diğer araçları bende düşündüm ancak cj serisi çocukluktaqn beri hasta olduğum ve istediğim bi araç bir kez binip sürmem yetti bana orjinal motoru bana ne gibi sorunlar açar? nihayetinde 30 yaşında araçlar dizel bir motor taksam yürür aksamını yenilesem arta kalan kısımları yavaş yavaş halletmeye çalışsam olurmu sizce yada sizin öneriniz ne olr nasıl bir yol izlemeyim cj lerde tabi önce temiz fiiyattı uygun bi araç bulduktan sonra

Gökhan86' Alıntı:
diğer araçları bende düşündüm ancak cj serisi çocukluktaqn beri hasta olduğum ve istediğim bi araç bir kez binip sürmem yetti bana orjinal motoru bana ne gibi sorunlar açar? nihayetinde 30 yaşında araçlar dizel bir motor taksam yürür aksamını yenilesem arta kalan kısımları yavaş yavaş halletmeye çalışsam olurmu sizce yada sizin öneriniz ne olr nasıl bir yol izlemeyim cj lerde tabi önce temiz fiiyattı uygun bi araç bulduktan sonra
kupanın şekli içinse wrangler 2.5 benzinli modelleri var.86 dan başlıyor sanırım.

bence göktug ark dediginde haklı sizhiç cj ye bulaşmayın
dizel motor benzinli araca atıp muaine yaptıramassınız cj yeni yasada sadece benzinil faturalı olmak kaydı ile degişim hakkınız var
cj motoru bakımlı yagı tuzu yerindeyse kimseyi üzmez üzmemişdirde
parça konusundada çogu parçalarını tofaş parçasıyla kıyaslayabilirsiniz tabi parçacıyı kıyaslamak lazım önce o çok önemli
cj uzun vadede yapıcam ucuza maledecem mantıgı hayal kırıklıgıyla sonuçlanır bence
bir enkazı ucuza alıp sanayide sabahlamaya degmez parçacılara çalışmaya degmez

5 6 binliraya alacagınız cj en az 5 6 bin harcayacagınızkı sizi üzmeyecek hale gelsin oda motor mekanikolarak
sonrasında aksesuara dalarsanız 30 40 bine dayanan faturalar çıkacak karşınıza işte ozaman ne yaptım ben diyeceksiniz

yani 5 6 binliralık bir cj 3 5binlra harcayıp 20 30 binliralık cjile kıyaslamayapamazsınız özetle

12 13 binliraya 93 91 arası kare kasa xj sizin aracınız olmalı bence

evedilaz' Alıntı:
bence göktug ark dediginde haklı sizhiç cj ye bulaşmayın
dizel motor benzinli araca atıp muaine yaptıramassınız cj yeni yasada sadece benzinil faturalı olmak kaydı ile degişim hakkınız var
cj motoru bakımlı yagı tuzu yerindeyse kimseyi üzmez üzmemişdirde
parça konusundada çogu parçalarını tofaş parçasıyla kıyaslayabilirsiniz tabi parçacıyı kıyaslamak lazım önce o çok önemli
cj uzun vadede yapıcam ucuza maledecem mantıgı hayal kırıklıgıyla sonuçlanır bence
bir enkazı ucuza alıp sanayide sabahlamaya degmez parçacılara çalışmaya degmez

5 6 binliraya alacagınız cj en az 5 6 bin harcayacagınızkı sizi üzmeyecek hale gelsin oda motor mekanikolarak
sonrasında aksesuara dalarsanız 30 40 bine dayanan faturalar çıkacak karşınıza işte ozaman ne yaptım ben diyeceksiniz

yani 5 6 binliralık bir cj 3 5binlra harcayıp 20 30 binliralık cjile kıyaslamayapamazsınız özetle

12 13 binliraya 93 91 arası kare kasa xj sizin aracınız olmalı bence

Cj kullanıcısından , Çok doğru bir tespit _ al bir Xj... ;) atbi lpg , offffffff tadından yenmez...

5 6 bin tl ye bi cj bulduktan sonra zaten bana maal olacak rakam istediklerimi yaptıktan sonra 25bin tl leri bulmasını bekliyorum oda Adana sanayisinin çoğu ile abi kardeş gibi olmama rağmen 5 6 bin tl ye cj bulabilirsem eli yüzü düzgün askere gidene kadar yürür aksamını askerlik doneminin sonuna tamamını yapmak zaten asteğmen olarak gidersem işlemler dahada kolaylaşacak bnm için ben tekrar tekrar sizlere danışmayı isterim cj 6 veya 8 üzerine ısrarlıyım benzinli motorunu üzerinde tutup lpg takılsa ortalama 100km de kaç lt yakar yada km başına kaç Kr düşer

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR