Arama sonuçlarınız

1. tuncaaayy

5. Off-Road Şampiyonası Yarış Resimleri (12-13 Eylül 2009)

Ynt: 5. Off-Road Şampiyonası Yarış Resimleri (12-13 Eylül 2009) aslında çamur deryası olmuştur umuduyla gittigimde topragı kuru görünce baya şaşırdım..ama yinede seyretmek zevk verdi...res,mler için teşekkürler..

2. tuncaaayy

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) valla toprak suya doydu..çok güzel olacak bence :)
  3. tuncaaayy

2009 Türkiye Off-Road Şampiyonası 5. Yarış (İSOFF) - Şile (13 Eylül 2009)

Ynt: 2009 Türkiye Off-Road Şampiyonası 5. Yarış - İSOFF, Şile (13 Eylül 2009) inşallah o güne kadar yagmurlar devam eder...!

4. tuncaaayy

1958 Model Jeep ?..

Ynt: 1958 Model Jeep ?.. selamlar yine ben ;D Yanlış anlama bizi arkadaşım direk bodozlama girmiş :D bu işin başıda sonuda CJ şimdi birkaç tane lr.rr ve rrc ci araya girecek aldırma onlara ;D sen dogru yoldasın onlara kanma ;D Willys lere toz kondurmam.....sonuçta cj lerin...
  5. tuncaaayy

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? fatih senin arabayı tek geçiyorum....keyifli offroad da üstüne yok.... ;D ;D anladın sen ;D

6. tuncaaayy

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? sagolun arkadaşlar şu andaki son hali bu,üstüne yine kromdan bir roll gace ve sepet yapacagım inşallah güzel bir şey çıkacak ortaya..

7. tuncaaayy

4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) 01- Nadir Uğurlular (mogzilla) + 1 02- Berk Saraç (berksito) + 3 03- Emine Şeçeroviç (BamBina) 04- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 05- Pınar Karaçar +1 06- Mustafa Eraslan (Mezzy) 07- Uğur Kalaycı (Jeep34) 08- Havva Kalaycı...
  8. tuncaaayy

1958 Model Jeep ?..

Ynt: 1958 Model Jeep ?.. araba zaten yürür vaziyetteymiş..kullanırsınız kolay kolay problem çıkarmaz..sizin yapacagınız masraflar konfor veya aksesuar agırlıklı olucagı için bedelide tam olarak tahmin edilemez..ama uzun soluklu kullanımdan sonra cj hevesiniz kabaracaktır..bilginiz olsun..
  9. tuncaaayy

1958 Model Jeep ?..

Ynt: 1958 Model Jeep ?.. sadece bu ikii araç arasında kaldıysanız ..bana sorarsanız ikinci aracı tercih edin..

10. tuncaaayy

WX 100 mü Prado mu ?..

Ynt: WX 100 mü Prado mu ?.. selamlar.. Daha dün arkadaşıma 2004 benzinli prado aldık..bana sorarsanız ben vx 100 den vazgeçmem,ama fiyat ve model farkları nedeniyle arkadaşımın tercihi prado oldu..prado vx 100 ün biraz derli toplusu gibi duruyor ve oda bayagı bir yakışıklı kullanımı ise çok...

11. tuncaaayy

2009 Wrangler Unlimited için Aksesuar Bulabileceğim Yerler ?..

Ynt: 2009 Wrangler Unlimited için Aksesuar Bulabileceğim Yerler ?.. www.taroto.com www.yamanjeep.com ulus otomotiv ilk aklıma gelenler..
  12. tuncaaayy

1958 Model Jeep ?..

Ynt: 1958 Model Jeep ?.. almayı düşündügünüz araç cj ye benzese de bir willys dir...cj ile benzer yanları olsa dahii farklılıklarıda çoktur..kararınız hayırlı olsun..

13. tuncaaayy

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? hard top ve kapıların montajı bitti nihayet..şimdi kromdan tavan sepeti tasarlıyorum ..bakalım hem çok işlevsel hemde yakışlı bir sepet yapacagız ..inşallah..
  14. tuncaaayy

Jeeplerde Takviye Arası Ne Demek ?

Ynt: Jeeplerde Takviye Arası Ne Demek ? belkide bildigin birşeyi anlatacagım .. arazi şanzumanındaki konumlar.. konsola yakın konumundan başlıyorum.. 4L amacı agır arazi koşullarında motorun gücünü maksimum seviyede yere aktarımı...bu konumu aracı çok zorlu ortamlarda kullanılır..agır...
  15. tuncaaayy

4x4'ler Dışındaki Diğer Araçlarımızı ve Deneyimlerimizi Paylaşalım

Ynt: 4x4'ler Dışındaki Diğer Araçlarımızı ve Deneyimlerimizi Paylaşalım atilla abi sende yoldan çıkıyorsun dikkat et ;D

16. tuncaaayy

Jeeplerde Takviye Arası Ne Demek ?

Ynt: Jeeplerde Takviye Arası Ne Demek ? yanlış anlaşılmasın ama 10 yıldır 4x4 lerle iç içeyim..hiç duymadım..sanki kamyoncu lugatı gibi...söyleyen kişinin ne anlamda kullandıgını biraz açabilirmisin..?
  17. tuncaaayy

Arkadaşımız Mustafa Eraslan'ın (Mezzy) Doğum Günü

Ynt: Arkadaşımız Mustafa Eraslan'ın (Mezzy) Doğum Günü mutlu yıllar...
  18. tuncaaayy

74 Model Cj5 ?..

Ynt: 74 Model Cj5 ?.. eger o fiyata çıkıyorsanız seçeneginiz daha fazla bilginiz olsun...

19. tuncaaayy

74 Model Cj5 ?..

Ynt: 74 Model Cj5 ?.. cj lerde kullanılan 2 motor tipi vardır biri 3.800 biri 4.200.. araştırmısınız zaten + ve- lerini biliyorsunuzdur...araç 3000 diyorlarsa ya farklı bir motor var yada aracı tanımayan birinin elinde..170 bg cj lerdeki motorlar çıkarmaz..en fazlası yani 4.200 yanlış...
  20. tuncaaayy

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? bugün best top ı söktüm..hard top montajına giriştim bakalım hayırlısı...asıl i şkromdan sepet yapımında...fotografları paylaacagım..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,812
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri