1958 Model Jeep ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Concus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,533
Ynt: 1958 Model Jeep ?..

nivalara baktımda cj şekil itibari ile hoşuma gidiyor nivada herhangi bri şekil yok yani o yüzden onu direk eledim açıkcası mavi cj de karar kılacak gibiyim anlaşılan

Etiketler

CJ nin ölüsü bile değerlidir. Ne yaparsan gösterir yok demez. Alırken ilk iş motor ve şasi numaralarını kontrol et ama.. Birde üzerindeki motor orjinal olsun düz 6 silindir. 3.8 litre

bugün satılmış :smiley: şans işte araştırmaya devam :smiley:

Bu formu takip eden birimi aldı acaba :smiley: ben askerdeykende vardı bu ilan nereden baksan 2 3 aydır duran ilan bugün gitti :smiley: alana kazasız belasız sürüşler ne diyelim :smiley:

5000 tl 6000 tl civarında önerebileceğiniz güzel bi cj serisi satılık araç varsa çevrenizde haber verirseniz sevinrim arkadaşlar

:smiley: saolasın...

satıldığını görünce gezenbilirden konuyu gören biri aldı kesin diye düşündüm açıkcası :smiley: ilanlarıda burada pek yayınlamak istememiştim ama hayırlısı olsun ne diyelim ben gezenbilirin bitpazarına bakayım bi bakalım neler denk gelecek sahibindende de istediğim gibi bulamadım bakınıyorumda yok gibi ya o willys alıp toparlayacak zevk için yada biraz daha bekleyecem bu sevda için :-\

ucuz yollu toplanacak bi cj de göremedim ki :(

şu ilan dikkatimi çekti arkadaşda forumdan yasaklanmış mesaj atamadım yarın telefonla irtibata geçecem bakalım fiyat ne isteyecek

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38383.0

selamlar yine ben ;D

Yanlış anlama bizi arkadaşım direk bodozlama girmiş :D bu işin başıda sonuda CJ şimdi birkaç tane lr.rr ve rrc ci araya girecek aldırma onlara ;D
sen dogru yoldasın onlara kanma ;D

Willys lere toz kondurmam.....sonuçta cj lerin atası...anla artık yaw.. biraz daha jeep bülümünü incele....

Kaçırdığınız gibi bir CJ bulursanız tabiiki alın derim. Bunu tüm arkadaşlarım söylemiş size. Bazı araçları yavaş yavaş yapmaklada bitmez. Para biter araç bitmez :smiley: 58 modelide unutun derim. Her yönü ile CJ ile mukayese kabul etmez.

Tuncay CJ' Alıntı:
selamlar yine ben ;D

Yanlış anlama bizi arkadaşım direk bodozlama girmiş :D bu işin başıda sonuda CJ şimdi birkaç tane lr.rr ve rrc ci araya girecek aldırma onlara ;D
sen dogru yoldasın onlara kanma ;D

Willys lere toz kondurmam.....sonuçta cj lerin atası...anla artık yaw.. biraz daha jeep bülümünü incele....

;D ;D ;D
yedek parça adresi lazımmı ;D ;D
Tamma tamma bişey demiyorum ;)

tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için tekrardan hepinize teşekküler..

yazacaklarınızı az çok tahmin edebiliyorum ama yinede şu iki aracıda sizlere göstermek istiyorum :-\

http://www.sahibinden.com/1960_willys_jeep_117000_km_de_saat_gibi-20WQQaXQQ13990976WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/modifiyelik_bir_jeeepppppp-07WQQaXQQ10771395WQQpXQQdisplayitem

bu iki araçda yarın satılırsa bu forumu takip edenler duacım olsun :smiley:

istanbul ile uğraşmak istemiom bursada bulunan aracıda kaçırdım yine bi willys buldum bursada ama istanbuluda değerlendirmek istiyorum açıkcası bu iki araç içinde görüşlerinizi alabilirmiyim ?

mavi cj 5 in anında satılması haklllığımızı kanıtlıyor. acele etmeden, toplanmış bir cj alabilirsin uygun fiyata. yok ben zevk için kendim toplayacam diyorsan çok daha fazla para harcarsın. kolay gelsin.

Her nekadar Jeeplerin atası Willys olsada 1950-1960 model Jeepler sizi üzmekten başka bir işe yaramaz boşu boşuna zamanınızı,emeğinizi ve paranızı harcamış olursunuz.Acele etmeden araştırarak ucuz fiyata bir tane CJ5 bulabilirsiniz.Sonradan pişman olmaktansa 1-2 ay daha bekleyip 1978 üstü bir Jeep alırsanız sevinen ve şanslı olan taraf siz olursunuz.Lütfen acele etmeyin ve deneyimli arkadaşların size verdiği tavsiyeleri göz ardı etmeyin.

Beklemek cok sıkıyor ınsanın canını. Heycanlanıyorsun acele edıp hemen bır tane almak istıyorsun. :smiley: Cok sabırsızız cok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri