Arama sonuçlarınız

1. tuncaaayy

Şile' de Saklı Cennet (3-4 Ekim 2009)

Ynt: Şile' de Saklı Cennet (3-4 Ekim 2009) Neyseki haftasonu kamp var :D yoksa çatlardım valla.. süpersiniz..

2. tuncaaayy

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Barış hep sana denk geliyor....ayda yılda bir giderim oraya ;D tanışmak isterim seninle .. selamlar.. :)
  3. tuncaaayy

cj-5

Ynt: cj-5 selamlar cengiz bey.. araç 76 model ..büyük ihtimal 3.800 motorlu ve ön frenler kampanadır..seçim sizin fakat fiyat olarak çok pahalı bence...

4. tuncaaayy

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 ;D youtube ta var birtane..corvette ile kalkış yapan.. :D ne yapalım bizde kenarda izleriz heralde.. ::)
  5. tuncaaayy

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) 1- Yüksel Uysal ( yuysal) +1 İstanbul Cuma 2- Sevtap Dilek Çimen ( SDC) İstanbul Cumartesi 3- Mucahit Maden ( redine)...

6. tuncaaayy

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 güzel görüşleriniz için teşekkür ederim..elbette elimden geldigi kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.. :) orkun çıkar şu canavarı artık yahu... ;D baya özlettin kendini.. ;) iksje teşekkür ederim..ilk fırsatta tanışmak üzere..selamlar.. :)

7. tuncaaayy

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 selamlar.. öncelikle sizinde bir cj istediginizi forumlardaki yazılarınızdan anlamıştım.ugraştırıcı bir araç oldugunu anlamışsınızdır ;D..benim cj ye şu ana kadar hiç abartmıyorum 40.000 gibi bir rakam harcadım..ve hala biraz eksiklerim var.. ;D şu ana kadar...
  8. tuncaaayy

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) vardır bir bildikleri....izmit,bolu,ankara vs.. illerinden katılım düşmez inşallah..!
  9. tuncaaayy

Mollaoğlu'ndan Lastik Alacaklara Uyarı

Ynt: Mollaoğlu'ndan Lastik Alacaklara Uyarı Selamlar.. Yaşadıgınız olay çok daha fazla üzücü bir sonuç verebilirdi..büyük geçmiş olsun.. :( şikayetinizi imkanınız varsa tüketici mahkemelerine iletmenizi dilerim....tekrar geçmiş olsun :(

10. tuncaaayy

Brezilya'dayım; Olinda, Recife, Salvador

Ynt: Brezilya'dayım; Olinda, Recife, Salvador Resimler ve anlatımınız için teşekkür ederim..Fotograf makinaniz için üzüldüm.. :(

11. tuncaaayy

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Yahu bendemi bungalov a geçsem. ::) hazır bahanemde var ;D hepiniz bungalovdasınız
  12. tuncaaayy

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Listeyi düzeltiyorum Katılımcı Listesi : ÇADIR: 1- Mert Kiğılı (Deep) 2-Uğur Kalaycı (Jeep34) 3-Tuncay Özay(tuncay cj) 4- Berk Saraç (Berksito) + 1 KARAVAN: 1- PANSİYON: 01- Seval Duban (SEVAL) ( 2 kişilik...

13. tuncaaayy

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Katılımcı Listesi : ÇADIR: 1- Mert Kiğılı (Deep) 2-Uğur Kalaycı (Jeep34) 3-Tuncay Özay(tuncay cj) KARAVAN: 1- PANSİYON: 1- Seval Duban (SEVAL) 2- Faruk Bedir (frkbdr) 2 kişilik oda - Ödeme Yapıldı. +
  14. tuncaaayy

Arkadaşımız Murat Öz' ün (TezzMertek) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Murat Öz' ün (TezzMertek) Doğum Günü Kutlu Olsun murat nice saglıklı ve mutlu yıllar dilerim..selamlar.. :)
  15. tuncaaayy

Özel İmalat Off-Road Aracım

Ynt: Özel İmalat Off-Road Aracım güle güle kullanın!emeginize saglık..

16. tuncaaayy

İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009)

Ynt: İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009) etap süpermiş.. :o
  17. tuncaaayy

Jeep Tavsiyesi?

Ynt: Jeep Tavsiyesi? sami selamlar.. yanlış bilgi için kusuruma bakmayın..karşılaştıgım ve sahibi oldugum tüm cj 8 lerde 44 vardı..tam anlamıyla araştırmamıştım
  18. tuncaaayy

Off-Road Yarışı Öncesi Üvezli Keşif Gezisi (13 Eylül 2009)

Ynt: Off-Road Yarışı Öncesi Üvezli Keşif Gezisi (13 Eylül 2009) hasan abi çok keyifli bir etap kısa ama derin kanal geçişleri ve zemindeki azda olsa çamur... ::) yani tadından yenmez ;D ... soguma işine gelince sanmıyorum...keyif aldıgını hisettim.. :-\ faith ne yaptınız öyle yahu.. :o...

19. tuncaaayy

Bu da Benim 4x4 Lada'm

Ynt: Bu da Benim 4x4 Lada'm stepne olmamış ;D niva başarılı bir araç hele ok lastiklerle tadı başka oluyor..ama günlük olarakta kullanacaksanız başka lastiklere yönelin..yoksa asfalt kullanımında ok 144 bol adrenailnli olur. ;D ortak kusur görülen stepne için,tavana sepet yaptırabilirseniz...
  20. tuncaaayy

Off-Road Yarışı Öncesi Üvezli Keşif Gezisi (13 Eylül 2009)

Ynt: Off-Road Yarışı Öncesi Üvezli Keşif Gezisi (13 Eylül 2009) peşinizden ben,fatih,adem abi ve adem abinin arkadaşları 4 araç bizde girdik..aslında tam offroad ruhuna uygun bir alan ve birkaç degişik etaplar keşfettik..ama dediginiz gibi seyirci etabına dönmemiz gerektiginden yarım bıraktık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri