Şile' de Saklı Cennet (3-4 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,698
Ynt: Şile' de Saklı Cennet (3-4 Ekim 2009)

,

155.jpg

156.jpg

157.jpg

158.jpg

169.jpg

Etiketler

Hava bulutlu olmasına ve ara ara yağmasına ramen inanılmaz sıcaktı.Üzerlerimizi çıkarıp,malum hararet kesen içeceklerimizi açtıkdan sonra kampımızı kurmaya başladık.Ormana çok yakın oluşumuz ve kamp kuralları gereği,ateş yakacağımız yeri kazmaya başladık.

Doğal olarak gözlemecilerde yenilen gözlemeler artık midemizde yoktu,bizde artık depoyu biraz dolduduralım dedik ve cız bıza başladık.Hani belki balıkda tutarız diye oltamızıda almıştık yani ;)

Sayın Ekurim Burak (EKO) her ne demekse lakabını yeni dostumuz Tuğsan dan öğrendim . Güzel vakit geçirdik . Benim gibi aman aracıma toz konmasın :D diyenlerle bir daha kamp yapmak isterseniz her an hazırım . Gerçekten İstanbulun içinde Darlık Göleti ve çevresi çok ayrı güzel ve heyecan verici en kısa zamanda yeni kamplara Teşekkürler Tuğsan Burak Erman ve Kaan

Hoşgeldin Erkutcum,esas ben teşekkür ederim sayenizde hiç ummadığım bir kamp yaşadım.Evet arkadaşlar hava ufak ufak yağdığı için garanti olsun diye çardağımızıda kurduk.Akşam olmuştu ve malum yiyecek ve içeceklerimizle muhabbet başlamıştı.Resimler yaşanılanları belli bir yere kadar ifade eder ama,inanın bırakın kampı,her insanın hayatta sahip olmak isteyeceği herşey ortamda vardı.(Hanımlar hariç ;D)

, son resimde yeni rakının reklamını yapıyoruz ki birdahaki kampımıza sponsor olurmusunuz diye bi mektup yollayacaz

DSCN3516.jpg

DSCN3521.jpg

DSCN3523.jpg

sabahın 6 sında tuğsan hoca kalkıp ateşimizi kaldığı yerden devam ettirme ve bizleri besleme görevini üstlenir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,812
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR