Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanızırm arazide kullanılmadı çünkü stepne oradayken en ufak bir dere ya da hendek geçişinde takılır diye düşünüyorum
Ayrıca eski bir niva kullanıcısı olarak nivanın uçan teneke olmadığını düşünürüm kendisine verilen parayla çıkardığı işler kıyaslandığında iyi bir yerlerdedir.
Herkez aynı şeyi söylemiş ama bende dayanamadım stetne ve stepnedeki renault jant kapagıda olmamaış sade jant olsa yada uerine klıf takılsa daha güzel olur
Ve uçan teneke yakıştırmasıda hiç hoş olmamış
eksiksiz hoş bir araca benziyor gülegüle kullanın
eleştirileriniz çok haklı teşekkür ederim
teneke demem mütevazı kişiliğimle alakalı arabaya hakaret için değil
arabayı aldığımda üzerinde vardı
lastik kalın olunca kaputtaki yerine sığmıyor
ayrıca lastiğin arkada tampon görevi yapacağını düşünerek dokunmadım
tecrübeleriniz doğrultusunda şiddetle eleştirilerinizi bekliyorum
4 tane Lassa OK144 lastikle tam bir canavara dönüşebilir
Yedek lastik için orijinal boyutta sağlam bir çıkma bulursanız yerine monte edebilirsiniz OK144ü yedek olarak zaten ön kaputtaki yerine sığdıramazsınız
şöyle küçük lastikli nivaları hiç sevmiiyorum. nivaya en çok yakışan ok144 . benimde yazlıklar takılı kış gelsede okları taksam..
bende lastiği arkaya almayı düşünüyorum ama muaynede problem yaratır diye hiç uğraşmak istemiyorum.
Arka stepne engebeli geçişlerde sorun yaratabilir. OK144 lastiklerle niva hem iyi bir görünüme hem de tam bir canavara dönüşebilir.
Ama yine de güzel bir araba
stepne olmamış ;D niva başarılı bir araç hele ok lastiklerle tadı başka oluyor..ama günlük olarakta kullanacaksanız başka lastiklere yönelin..yoksa asfalt kullanımında ok 144 bol adrenailnli olur. ;D
ortak kusur görülen stepne için,tavana sepet yaptırabilirseniz hem şık bir görüntü olur hem ekstra yükleme alanı sahibi olusunuz..