Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
temiz bir araca benziyor almaya karar verirseniz jeep konusunda deneyimli birisinden yardım alarak test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim iyice düşünüp taşınıp bir kaç araçta test edip öyle karar verin .
cj 8 yürüyeni dana 44 difransiyellerdir..ve saglamdır ön arka kiltler detroit diye düşünüyorum ve iş yapar...t 176 şanzumanı bende kullanıyorum ve genel kanı sorunsuz ve offroad a uygun oldugudur..motorda uygun ...headers ta güzel bir ekstra...
görünürde uygun.... bu cj offroad yapmış ..iyi incelemek gerekir....offroad yapan insanlar istisnalar hariç,araçlarına iyi bakarlar ama cj yi tanıyan bir ustanın görmesini tavsiye ederim...
Tuncay abi burada küçük bir hata var. CJ8 lerde Dana 44 kullanılmamıştır.Standart ön Dana 30 ve arka AMC 20'dir.'76 sonrası CJ lerde Dana 44 sadece 1986 model en son üretilen CJ7 lerde çıkar.Bunun da sebebi Jeep'in elinde artık AMC 20 defransiyelinin bitmiş olmasıdır.