Arama sonuçlarınız

1. yasakşehir07

Tek Akıllı Ben Değilmişim :d

http://www.youtube.com/watch?v=_h1Lm-deQeM önden çekişli karavanlarda arka tekerleklere yada arkadan itişli araçlarda ön tekerleklere hidromotor takarak ihtiyaç anında onları devreye sokarak dört çeker bir karavan nasıl olurdu sizce

2. yasakşehir07

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) kısacık bir olay da ben anlatayım şimdi.ben kirada annem ise kendi dükkanımızda aynı işi yapıyoruz. annemin bulunduğu dükkanın yanını da alarak işyerimizi büyüttük ve bu işler sırasında biraz da yorulduk.tavsiye üzerine alışveriş yapan bir...
  3. yasakşehir07

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) maksut bey sanırım çöpe atacak parası var beyefendinin :D

4. yasakşehir07

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) behçet bey inanın benim kadar trafikte yayaya önem veren varsa o arkadaşımıza en baba yerde yemek ısmarlarım.sonuçta araç kullanan herzaman sakin olmak zorunda ve saygılı olmak zorunda.ben bunları bilerek hareket ediyorum sonrasında...
  5. yasakşehir07

Sac Kano Yapımı

Ynt: Sac Kano Yapımı belki birgün bende bir kano yaparım :D

6. yasakşehir07

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) öncelikle çok çok çok geçmiş olsun ve insanları yolunacak kaz zihniyetinde görmelerinden vazgeçmeleri gerektiğini nezaman anlayacaklar acaba.birde herkes sizin gibi medeni değil ve insanın sabrının tükendiği anlar da oluyor maalesef.geçen...

7. yasakşehir07

T.s.k.'nın Yeni Botları!

Ynt: T.s.k.'nın Yeni Botları! burak kardeşim yancılar malı götürdü de ondan oldu yoksa elbetteki en güzelini almak ve kullanmak hakkımız ve haklarıdır.iyi mal parası ödenir ama nedense açları doyurmak zor olduğundan en sonunda kalitesiz malzeme teslim edilirdi.mal kabuldeki albaylarımıza ödenen...
  8. yasakşehir07

Acil Satılık Unimog 404s

Ynt: Acil Satılık Unimog 404s öncelikle yaşadığınız olumsuzluklar adına üzgünüm ve aracınız zaten bir unimog hemde en güzellerinden.sadece kullanmak için birazcık dilinden anlamak gerekli
  9. yasakşehir07

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur uygun olduğum bir zamanda yollayacağım inşallah

10. yasakşehir07

Acil Satılık Unimog 404s

Ynt: Acil Satılık Unimog 404s bu makina tam benlik ama zamanı değil işte :( hem her işini de kendim yaparım.orada usta arıyorsanız eski bir teknisyen astsubay bulun size yardım edecektir emin olun.benim en sevdiğim araçlardandı biraz sinir bozucu ama olsun uğraşması zevklidir...

11. yasakşehir07

Nissan Navara 4x2 Yük Çekimi

Ynt: Nissan Navara 4x2 Yük Çekimi bahadır bey benim şimdilik hobi bahçem vardı ama bundan sonrası için para kazanmak ve yine hobi amaçlı çevreme ve çocuklara birşeyler vermek öğretmek adına yeni bir bahçe kuracağım ve yeni bir yaşam alanı.onun için birazcık tecrübem var desem yanılmam sanırım.
  12. yasakşehir07

Ynt: Nissan Navara 4x2 Yük Çekimi serhat bey 05309317776 ararsanız yardımcı olmaya çalışırım.sondaj değil kuyu demiştim ama sanırım anlatamadım.aramanız daha iyi olur kanaatindeyim yardımcı olmak adına.

13. yasakşehir07

Ynt: Nissan Navara 4x2 Yük Çekimi serhat bey yerinizi belirtirseniz belki daha farklı çözümler de sunulabilir ama hem taşıma suyla değirmen dönmez hemde navaraya yazık olur.azcık da olsa bu işlerden anlayan biri olarak tankere vereceğiniz parayla kuyu kazdırmanız daha akıllıca olacaktır
  14. yasakşehir07

Acil Satılık Unimog 404s

Ynt: Acil Satılık Unimog 404s çetin bey umarım biran önce satar ve işinize bakarsınız.
  15. yasakşehir07

Acil Satılık Unimog 404s

Ynt: Acil Satılık Unimog 404s sonu hurdacı galiba bu gidişle :D

16. yasakşehir07

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur kusura bakmayın hemen yolluyorum.dalgınlığıma denk gelmiştir yoksa genelde yolluyorum her isteyene ve size de yolladım bu arada.
  17. yasakşehir07

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur hasan bey size de yollamaya çalışırım diğer arkadaşlara yolladım siz aracı aldınızmı ve hangi motoru istiyorsunuz.düz dizel mi tdı mı
  18. yasakşehir07

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur yolladım umarım işinize yarar ve isteyen olursa sizde ona yollarsanız sevinirim

19. yasakşehir07

Bu Xj Olacak Gibi

Ynt: Bu Xj Olacak Gibi öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun.satan arkadaş ve bu araç için kimse üzerine alınmasın ama onbeşinci defa el değiştirmiş bir araç bence akıl karı değil.şuandaki aracım 2004 model vw t5 130 hp lik ve hala aynı baskı balata var değişmedi.km ise 250 bini geçti ve bunun...
  20. yasakşehir07

Discovery 2 Td5 Aracım Yamuk Duruyor

Ynt: Discovery 2 Td5 Aracım Yamuk Duruyor yada benim başıma geldiği gibi senden önceki kaza yapmıştır ve diğer taraf aşağıya basmıştır.ben kaza yaptım iki üç defa hep de soldan vurdum ve aracın sol tarafı daha düşük duruyormuş daha sonra farketmişler :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri