yaklaşık 1 senedir kızıma verdiğim sözü tutabilmek için kano planı arıyorum -sanırım doğru yerlere bakmadım- herneyse sonunda çift kişilik kano için tüm yönlerden bir cephe cizimi buldum mimarlığımızı konusturup postaları çıkardım. Maketi hazırlayıp sonuca baktım güzeldi şimdi sıra yapımına geldi ancak Burdur da yaşıyorum ve ahşap kano için gereken ağaçları bulamadım yaklaşık 1 aylım uğraştan ve al. tekne nasıl yapılır gibi bir videoyu izledikten sonra kano 1 mm sac kullanarak yapmaya karar verdim. Fikirlerinizi alabilirmiyim.
Ekteki dosyalarda çıkardığım postalar var. Biraz köşeli çıkacak ama bakalım
hatların kırıldığı köşelerde sac bir bant yapıp bunu yan yana getireceğim sac levhaları perçinlemek için kullanıcam. Bu şekilde bütünlük sağlarım diye düşünüyorum.
9, 8, 5 ve 2 nolu postalar panel olarak ortada ahşap panel iki yanda ve kenarda sac kaplamayla bitmiş kano içinde bulunacak, geri kalan postalar sadece imalat aşamasında kullanılacak.
2 nolu postada biraz değişiklikle yelken hazırlığı yapmak istiyorum.
2 ve 8 -veya 9 nolu postalara trimaran haline getirmek için destek noktaları olacak, yelkenle kullanmak istediğim için zorunlu diye düşünüyorum.
Aklımdakiler bunlar.
Ekteki dosyalarda çıkardığım postalar var. Biraz köşeli çıkacak ama bakalım
hatların kırıldığı köşelerde sac bir bant yapıp bunu yan yana getireceğim sac levhaları perçinlemek için kullanıcam. Bu şekilde bütünlük sağlarım diye düşünüyorum.
9, 8, 5 ve 2 nolu postalar panel olarak ortada ahşap panel iki yanda ve kenarda sac kaplamayla bitmiş kano içinde bulunacak, geri kalan postalar sadece imalat aşamasında kullanılacak.
2 nolu postada biraz değişiklikle yelken hazırlığı yapmak istiyorum.
2 ve 8 -veya 9 nolu postalara trimaran haline getirmek için destek noktaları olacak, yelkenle kullanmak istediğim için zorunlu diye düşünüyorum.
Aklımdakiler bunlar.