Bu Xj Olacak Gibi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan daf95xf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,255

daf95xf

Kamp II
Yer
Eskişehir
Uzun zaman süren bekleyişten sonra,ZJ'lerdeki karmaşık ve sorunlu elektronik aksamdan dolayı XJ'de kesin karar kıldım.Pazartesi günü inşallah linkteki araca bakmaya gidecem,sorgulamada 15.sahibi olduğu görülüyor ama umarım araç sorunsuz çıkıp başımı ağrıtmaz,çünkü 5 bin km'ye yakın uzun bir geziye çıkacam.Bu aracı gören bilen vardır belki...http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-offroad-icin-ideal-cherokee-4.0-176821059/detay

Etiketler
Ynt: Bu Xj Olacak Gibi

bu araç için bahsetmiyorum ama hangi aracı alacak olursanız yaş fazla olduğu için didik didik baktırın ustanıza yoksa çok başınız ağrır..

öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun.satan arkadaş ve bu araç için kimse üzerine alınmasın ama onbeşinci defa el değiştirmiş bir araç bence akıl karı değil.şuandaki aracım 2004 model vw t5 130 hp lik ve hala aynı baskı balata var değişmedi.km ise 250 bini geçti ve bunun enaz yarısı şehiriçi kullanımdır.tek kullanıcı olunca böyle bişey oluyor ve benim hedefim 300 bini geçmek :D şimdilik de bir sorun gözükmüyor inşallah da geçerim

daf95xf' Alıntı:
Uzun zaman süren bekleyişten sonra,ZJ'lerdeki karmaşık ve sorunlu elektronik aksamdan dolayı XJ'de kesin karar kıldım.Pazartesi günü inşallah linkteki araca bakmaya gidecem,sorgulamada 15.sahibi olduğu görülüyor ama umarım araç sorunsuz çıkıp başımı ağrıtmaz,çünkü 5 bin km'ye yakın uzun bir geziye çıkacam.Bu aracı gören bilen vardır belki...http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-offroad-icin-ideal-cherokee-4.0-176821059/detay
Bu aracı hatırladım..
2 sene önce ben bakmıştım buna benimkini almadan önce, Hakan bey deydi o zaman, şuan Hakan bey den sonra 3. kişide araç.. Ayrıca bu araba 91 model değil.. 90 model.. (kontrolünü yaptım plakadan)
91 model ve üzeri makbul diye biliyorum, H.O. motor olmuyor öncesi ve lpg sistemi sıkıntı çıkartıyor, beygir gücü daha düşük..
Ben baktığımda aynı donanım vardı sadece silverstone extreme lastikleri vardı üzerinde..
Size site üzerinden mail attım..

Bu fiyata mutlaka eksikleri olacaktır.Yükseltme kiti markası veya get mi değil mi? LPG markası nedir? Vs vs gibi. Beklentinizi bu şekilde tutarsanız aracın yanına gittiğinizde daha rahat alırsınız.

Evet görüntüsü hoş fakat içime sinmedi bir türlü,muayenesi de 19 Kasım'da biteceği için direk eledim ,sorguda da 90 model olduğu görülüyor zaten,arayışa devam napalım sağlık olsun herkese teşekkürler

Sahibinden gezindim aşağıdaki araçları araştırın derim bence.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cok-temiz-orjinal-kazasiz-170313218/detay

Bu araç baya bir süredir satışta, donanım olarak zayıf biraz,vinçten pek güzel monte edilmemiş ama seceresi belli araç gibi duruyor.Bir araştırın isterseniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-orjinal-2000-limited-166112046/detay

Offroad donanımı olarak boş bir araç ama Master servis bakımlı diyor, bilindik bir yerdir her araca referans olmazlar.

Bütçeyi 35 bin çıkartabilseniz birkaç araç var bildiğim oldukça hesaplı fiyata verilen ama 25 bin altı bütçe biraz şans işi.Neyse bakmaya devam edin siz yine de ama fiyatlar da bu dakikadan sonra düşmez sürekli artar.

Evet siyah olanı çoktandır ilanda gözüme çarpıyor ama çok sade bir görünümü var,http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-ozdemirler-otomotivden-jeep-4.0-limited-en-dolu-modeli-177227532/detay,bu araç da 12.sahibi,az önce konuştum çok temiz olduğunu ve aracının sonuna kadar arkasında olduğunu söyledi

Evet bu aracta diri duruyor.. size attigim maili aldinizmi bilmiyorum ama dedigim gibi istanbul'a yolunuz duserse arkadasiminda arabasini gormenizi isterim. Numaradan kendisine ulasirsaniz resimleri yollar fikriniz olur.

91 model bordo renk, 4.5inc yukseltme, 265/75/16 yokohama mt lastik, 8" offroad jant 5 adet, flowmaster egzoz, vinc, celik tampon, tavan sepeti, stepne ve sisler sepette. Dodikler var. Temmuz ayinda sanziman tribunu yenilendi, arazi sanzimani bakimi yapildi, mekanik tum kontroller yapildi gereken parcalar yenilendi. Toplamda yaklasik 3000 tl harcadi. Aku sifir, bagajda 2.aku var. Pioneer teyp var. Yani aklima gelmeyen bir cok sey var. Ic dosemeler ve kaporta fizigi gayet duzgun ve bakimli. Grand cherokee ye gecicek o yuzden satma karari verdi daha ilan vermedi. Emre yonlendirdi derseniz yardimci olur, randevu ile atasehirde gorebilirsiniz araci. Size resimde gonderebilir fikir amacli. 05073544496 cem.

Bahsettiğiniz araç yanlış değilsem 1 ay evvel sahibinden.com'da satışa sunulmuştu hatta buraya da linkini koyup fikir alışverişinde bulunmuştum,kapılarda waldys garage yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam ama ilan sonradan kaldırılmıştı,eğer o araç ise arayıp görüşeyim kendisiyle çok teşekkürler

Evet dogru o arac, ilani o zaman baska bir araci almak icin koymustu sonra arac satildi ve kaldirdi ilani. Yeni bir ilan acicak onumuzdeki hafta.

Bugün arayıp konuştuk Cem bey'le ve haftaiçi gidip araca bakacam bakalım hayırlısı olur inşallah,umarım bir sıkıntı falan cıkmaz sağolun Emre Bey

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri