Arama sonuçlarınız

1. A

2014 Duster Ses Sistemi Için Bişeyler Yapayım Dedim. Ama Olmuyor.

estafurullah :) öğretmenler baş tacıdır, benim duster için yaptığım tesisatın resimleri ve detaylı anlatışı konser salonu duster konusu altında zaten var, oradan resimlerede bakabilirsiniz, maliyetinede, arabanın göğüs kısmı hep geçme, vida yok, bu sebepten kırılma yaşanabilir, bunun yanında...

2. A

Duster Diferansiyel Kilidi Acil Yardım

duster larda diff lock yoktur, herkes merkezi çekiş sisteminin ön-arka %50-%50 oranında dağılmasını diff lock zanneder ama değildir, diferansiyel kilidi tam bir off road donanımıdır ve dusterlarda yoktur, zaten çok az araçta standart gelir land roverın, discovery si, range rover modelinin...
  3. A

2014 Duster Ses Sistemi Için Bişeyler Yapayım Dedim. Ama Olmuyor.

kendiniz sakın ellemeyin, kırarsınız bi yerini gider koca göğsü baştan alırsınız, ben kendi duster ıma baya bir sistem yaptım, gayette güzel oldu, ama kendiniz yapmayın

4. A

Konser Salonu Duster :)

arkadaşlar aracımın dizaynına içeriden başladım, ama bunu yaparken aile babası olduğumuz için bagajı öldürmeden ve aracı kesip biçmeden yaptık, yapılan işlemler şunlar oldu - android tabanlı, navigasyonlu ana ünite takıldı, - ön kapılara orjinal yerlerine 320 watt , 13 cm çapında pro...
  5. A

Daci Duster Multimedia Hk.

herşeyi yapabilirsin :) ben yeni taktırdım android tabanlı ekranlı olanlardan bagajda aktif subwoofer arkada 2 adet pioneeer kayır ön kapılarda powerbass özel seri hoparlörler extra bir çift tweeter araç konser salonu oldu ve eşim bile çok beğendi, maliyeti sorarsanız ünite 1500 lira gibi...

6. A

Duster'a Sıra Yazacaklar!

bu arada baktım da sabah sabah laf diye kalkmışım heralde, baya uzun olmuş :tearsofjoy:

7. A

benim yaptığım karşılaştırma kağıt üzerinde ki değerlerden değil zaten, arazide arkadaşlarla yanyana geliyorduk, - adana göl kenarı çamurda - kışın tekir-çamlıyayla-aladağ karda - adana karataş-yumurtalık sahilde, dalyanın çamurunda ve ciddi kaba kumuda gibi yerlerde devamlı yıllarca ailece bir...
  8. A

Duster 4*4 110 Look Paket 2016 Ankara

güle güle kullanın, bazı kalitesiz plastik aksamları hariç sizi üzmeyecek ve tatmin edecek bir araç aldınız, aracınız şehir içinde 6,5-7 litre gibi yakıt yakacaktır, uzun yolda 100 ile 6 litre civarında yakacaktır, daha azı için 4x2 alacaktınız, onlar 0,5-0,8 litre daha az yakıyor bu...
  9. A

bu benim sattığım minik canavardı, tabiki şu anki duster arazi olarak bununla boy ölçüşemez ama, inanın bana bununla cherookeler de boy ölçüşemedi :) 4 kapı bir aracın bununla arazide depişebilmesi için yerden 50-60 cm yüksek olması lazım, yokmuydu o tarz araçlar, vardı tabiki ve süper...

10. A

11. A

bunun yanında tekrar yazıyorum, gayet seviyeli ve üsluplu şekilde 1- motor hacminin ve gücün arazide önemi yoktur, önemli olan şanzımandır, ben kendi aracımın gücünü niye artırıyorum, çünkü ağır devir yok benim aracımda, 1. vites ne kadar ağır devirde olsa, (1000 devirde 5,5 km/saat) yinede bir...
  12. A

arkadaşlar ortam ajda pekkana dönmüş :) fena gergin, boşverin şimdi siz gerginliği ben yaptığım bazı değişiklikleri paylaşayım sizinle 1-aracımı takozla 4 cm yükselttim, herhangi bir olumsuzluk yok, yaklaşık 1200 km yol yaptım ki bunun içinde ciddi arazi sayılabilecek rotada vardı, adana...

13. A

vay arkadaş, konu nasıl açılmış nerelere gitmiş :) baya bir saçmalanmış, hemde dip seviyesinde saçmalanmış, dandik araba, teneke, şirket aracı, ... gibi gibi :) komik olmuşsunuz arkadaşlar, inanın iyi güldüm, yok bunu konuşan arkadaşların örnek gösterdikleri araçlara bakıyorum :) cebinde her an...
  14. A

suzuki jimny aranıyor

Ynt: Suzuki Jimny Aranıyor Arkadaslar, kardesimiz 15.000 butcem var demis, araclarinizi bu fiyatlara verecekmisinizki? 15.000 liraya ben daha hareket edebilen samzimani arizali jimny bile duymadim, biraz bakimli sj ler 12-13 bine el degistiriyor,
  15. A

SAMURAİ ALMAK İSTİYORUM YARDIM EDER MİSİNİZ ?

Ynt: SAMURAİ ALMAK İSTİYORUM YARDIM EDER MİSİNİZ ? arkadaşlar aracımın fiyatını ani bir gelişme olduğu için direk 9400 liraya indirdim, bu kadar para lazım çünkü, vitara buldum onu alacam,zaten 4000 lira zararım oldu bile şu durumda :) hobinin maliyeti diyelim, ama daha da fiyatta bişeler...

16. A

Ynt: SAMURAİ ALMAK İSTİYORUM YARDIM EDER MİSİNİZ ? sayın korhan 33, aracımız adanada bildiğiniz üzere, şu anda halihazırda aktif-herşeyi faal ve fişek gibidir :) kayınpederimin bahçeli evi var, onun bahçesinde duruyor, eğer ciddi alıcı iseniz düz 10.000 lira derim, ilanda yazdığım gibi uygun...
  17. A

Ynt: SAMURAİ ALMAK İSTİYORUM YARDIM EDER MİSİNİZ ? bu arada ilanın adresini yazmadım yahu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-sj-410-sifirdan-yapildi-99254052/detay/
  18. A

Ynt: SAMURAİ ALMAK İSTİYORUM YARDIM EDER MİSİNİZ ? dostum ilanı bir incele istersen, sitedeki arkadaşlar aracın yapım aşamasını bilir, adanadayım, mühendisim, benimde hobi aracımdır, vitara almak için satıyorum, düşünürsen siteye özel kolaylık sağlarım :)

19. A

1985 model, yeniden yapıldı, arazi canavarı

arkadaşlar,forumu takip eden arkadaşlar bilir, 1985 model olarak aldığımız suzukimizi satıyoruz, aracı yeniden yaptık desem yeridir, detaylı bilgi linkteki ilanda mevcuttur, satma amacımız farklı bir proje oluşturmak, aracın bize maliyeti 12750 lira civarındadır, muayenesi vardır, lpg ruhsata...
  20. A

suzuki sj 410 'a 30*9,5*15 lastik olurmu,sürtme yaparmı? ACİL

Ynt: suzuki sj 410 'a 30*9,5*15 lastik olurmu,sürtme yaparmı? ACİL acilen aracın resimlerini bekliyoruz diyelim :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri