Daci Duster Multimedia Hk.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erentopak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,959

erentopak

Yeni Üye
Değerli arkadaşlar öncelikler hepinize iyi akşamlar.
2013 model dacia duster alarak bende aranıza katılmış bulunmaktayım. Sizlere benim bir sorum olacaktı aldığım araca multimedya sistem taktırmak istiyorum katat teyip kısmı ince dikdörtgen olanlardan bu konuda ne yapabilirim bu tarz uygulama yapan oldu mu memnunlar mı.

Saygılar.

Etiketler
herşeyi yapabilirsin :smiley:
ben yeni taktırdım
android tabanlı ekranlı olanlardan
bagajda aktif subwoofer
arkada 2 adet pioneeer kayır
ön kapılarda powerbass özel seri hoparlörler
extra bir çift tweeter
araç konser salonu oldu ve eşim bile çok beğendi,
maliyeti sorarsanız
ünite 1500 lira gibi, ucuzları da var ama tavsiye etmem,
13 cm ön kapılar 235 lira
6x9 kayıklar 260 lira
tweeter seti 100 lira
infinity aktif (kendinen amfili) subwoofer 1000 lira gibi (bende zaten vardı), bunu takmasanızda güzel bir ses alırsınız
işçilik 200 lira gibi
sub sız olarak 2000 liraya güzel bir şey çıkartırsınız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR