alpgiray50
Yeni Üye
tamam dokunmadım . erteledik sadece. ben öğretmenim. bi an böyle sanki velilerim in çocuklarına söyledikleri gibi oldu. kendimi çocuk hissettim iletinizi okurken. saygılar sevgilerkendiniz sakın ellemeyin, kırarsınız bi yerini gider koca göğsü baştan alırsınız,
ben kendi duster ıma baya bir sistem yaptım,
gayette güzel oldu, ama kendiniz yapmayın
tamam hemen bakıyorum çok teşekkür ederim . konuyu bulayım hemen bi göz gezdireyim çok sağolunestafurullah öğretmenler baş tacıdır,
benim duster için yaptığım tesisatın resimleri ve detaylı anlatışı konser salonu duster konusu altında zaten var,
oradan resimlerede bakabilirsiniz, maliyetinede,
arabanın göğüs kısmı hep geçme, vida yok, bu sebepten kırılma yaşanabilir,
bunun yanında kırmazsınız ama gevşek kalır başlar tıkırtı sesi, bu sebepten her tesisatçıyada götürmeyin, mutlaka daha önce duster söküp takmış birisini bulun
evet malesef. sahibinden de 650 liraya buldum teyp te. teybin bulunduğu yeri sökmek kafama yatmadı. böyle devam bakalım.arkadaşlar bende dört hoparlörümü sony 260 watlık hoparlörlerle değiştirdim tam bir fiyasko. sony ler daha önce getz arabama takmıştşm mükemmel ses aldım baslar ve tizler konser salonundaki gibi berrak ve harikaydı.ama aynı hoparlörleri söküpte dusterime taktığımda tam bir şok yaşadım.sanırım sorunumuz teybin çıkışlarının çok zayıf olmasından kaynaklanıyor.çözümü teypte aramalıyız.