Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: kararsızım vitara mı frontera mı
Merhaba eczkarga öncelikle gezenbilir ailesine hoşgeldiniz. Benim 1996 model frontera 2.o sport aracım var,bende sizin gibi çok düşündüm aracımı almadan vitaramı-fronteramı diye, her iki aracında artı ve eksileri var,size nacizane bilgilerimi aktarayım...
Ynt: Bu Frontera hakkında yorumlarınız
LSD Difransiyel standart var bu araçlarda, Manual huplarıda isuzu parçacısından temin edebilirsiniz amigo,rodeo veya tfr adıyla sorarak. yürüyen aksama mutlaka dikkat edin alırken.
Ynt: Lastik Seçimi
Tabiki 255/65/16 ya göre 245/70/16 yanak olarak daha yüksek, dolayısı ile yüksek hızlarda salınım daha fazla, konfora gelince tartışmasız çok daha konforlu.
Ynt: Lastik Seçimi
Sayın Galdor 255/65/16 yerine bence 245/70/16 takın konfor kesinlikle çok daha iyi oluyor ayrıca bir miktar da yükselmiş oluyor araç, ben çok memnunum 245/70/16'dan birde silverstone AT-117 Special lastiği öneririm, biraz daha dişli bir lastik isterseniz bu lastikten çok...
Ynt: AISIN Manuel HUB montajım
Merhaba sizin aldığınız hublar 2.0 sport'a oluyormu (yada aynımı)? bende bir çok kez isuzu parçacısına gidip aracım opel diyerek parça aradım ve aldığım cevap hep yok oldu, daha sonraları tecrübeyle daha önce aradığım parçaları isuzu tfr diye aradım ve %80...
Ynt: Opel Frontera İçin Şnorkel Uygulaması
Çok güzel bir sonuç ortaya çıkmış,ayrıca detaylı resimli açıklamalarınız iyi bir örnek olmuş, güle güle kullanın.
Ynt: Katlanır Alüminyum Kayık Hakkında
Türk girişimci olarak güzel bir dala el atmışsınız öncelikle tebrik ederim, bence bu katlanır kayık orjinalleri kadar stabil ve sağlam olursa piyasadada pek fazla olmadığından, fiyatıda uygun olursa (1000tl)gibi çok alıcısı olacağından hiç şüphem yok.
Ynt: Yeni bir başlangıç mı :) Jeep vs Frontera
merhaba ertuğrul bey, 2004 model GrandCheroke den sonra frontera size ne kadar konforlu gelir bilemem ama, bir frontera sport sahibi olarak size tavsiye ederim fiyatına göre kalite,konfor ve gösteriş açısından bence en iyi alternatiflerin başında...
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler
Merhaba Frontera çok sağlam ve keyif veren bir araçtır bende 2 kapılı olan sport modeli var, size en doğru bilgiyi 4 kapılı Frontera sahipleri söyliyecektir.Size şimdiden hayırlı olsun.
Ynt: 2.3 td frotera hakkında yardımınız gerek
Uğur Bey rica ederim, bilgi ve deneyim paylaştıkça değer kazanır. Opel markasını bende daha önceki 98 model vectra aracımdanda tanıyorum sağlam,konforlu ve problemsiz oluyorlar. Frontera A kasa almayı düşünüyorsanız nacizane tavsiyem (4kapı...
Ynt: 2.3 td frotera hakkında yardımınız gerek
Merhaba Uğur Bey bende 2.0i sport var, bu güne kadar motorla ilgili hiç bir problemim olmadı,sizin almayı düşündüğünüz 2.3 dizel araç (duyduklarımı yazıyorum) sanayide bir abimizin kardeşinde varmış anlattığına göre satana kadar canından bezdirmiş...
Ynt: frontera b servis yazılımı
Slm Serdar Bey bu dvd'nin Frontera A kasa için hazırlanmışı varmı, gözünüze çarptımı hiç e-bay da veya başka bir yerde ?
Ynt: fronteranın kalkışta ve dönüşlerde titremesi
Merhaba iyi ve güvenilir bir difransiyel ustasıysa bilgileini paylaşırsanız memnun olurum saygılarımla.