frontera b servis yazılımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barrettm82a2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,135

barrettm82a2

bana bu topraklarda yarı tanrı camoka derler...
Yer
ankara
arkadaşlar herkese selamlar. e-bay'den tüm frontera b'ler için geçerli olan bir servis yazılımı satın aldım. aracın a'dan z'ye tüm bilgileri dvd olarak geldi. "workshop" uygulamalarından "wiring diagram"lara kadar her şey içinde mevcuttur. aracın tüm motor-mekanik-elektrik vb aksamları şematik olarak ayrıntılı bir şekilde anlatılmaktadır. ilgilenenlere dvd'yi kopyalayıp gönderebilirim. aldığım ürünün linki de şudur: "http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150420013261&ssPageName=STRK:MEWNX:IT"

Etiketler

Ynt: frontera b servis yazılımı

Slm Serdar Bey bu dvd'nin Frontera A kasa için hazırlanmışı varmı, gözünüze çarptımı hiç e-bay da veya başka bir yerde ?

Süper frontera b için güzel, birde frontera a olsa için süper olur

tüm frontera (hem a kasa hem b kasa) manualları için adres şu: "http://motors-parts.shop.ebay.co.uk/Car-Manuals-Literature-/36085/i.html?_nkw=frontera+manual&_catref=1&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m282". maalesef mail atılamayacak büyük: 3.7 gb.

merhabalar adres versem bana da gonderebılır mısınız? ugur gurbuz ben.
sımdıden cok tşk. ederım.aracımın hararet sorunu var su an tamırde,yarın ıtıbarıyle baslanacak.aracın radyator fanı yok,yerıne baska bır fan koyulmus,conta yanık ozetle,forumu takıp ederken denk geldı,alıcı odemelı gonderebılırsenız cok sevınırım. numara yazılıyor mu forum kuralları geregı bılmıyorum ama,numaramı versem cagrı atarsanız hemen donerım 0533 389 11 11 .hoscakalın.

Selamlar Serdar Bey. Biz sn sonunda döndük Antalya ya ve kopyalayıp gönderebilirseniz çok sevinirim. Eğer gönderecekseniz özel'den haberleşebiliriz. Çok teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri