Frontera 2.2 almak istiyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Galdor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,204

Galdor

Ana Kamp
Yer
Çanakkale
Herkese merhaba,

Öncelikle kendimi tanıtayım. Ben Çanakkale'de yaşayan bir biyoloji öğrencisiyim. Uzun zamandır çeşitli 4x4 araçlar hakkında araştırma yaptım. Lada Niva'dan tutun Land Rover Dicovery I lere kadar neredeyse 10.000 - 17.000 Tl aralığında satılan tüm arazi araçlarını gittim gördüm sordum ustalarına danıştım. Fakat halen karar verebilmiş değilim. Son olarak kullanım amacıma uygun olarak Frontera yı tekrar düşünmeye başladım.

Alacağım aracı genellikle şehiriçinde ve araziye hayvan (kertenkele,yılan vb. ) toplamak için çıktığımda kullanacağım. Bu araç hem beni hafif arazide sıkıntıya düşürmemeli, ekonomik olmalı, çok fazla sorun çıkarmamalı ve çıkardığında da fazla üzmemeli.

Sonuç olarak sizden dileğim şu, forumdaki tüm konuları okudum fakat en güncel bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.

1-) Bu araçların piri olan usta kimdir?
2-) Araçların güncellemelerden(!) sonraki vergisi ne kadardır?
3-) Son müthiş güncellemelerden(!) sonra km.'de kaç kuruş lpg yakmaktadır?
4-) Ve bu aracı kullanırken size neler hissettiriyor ? ( Güç, güven, zevk, korku, sıkıntı, yorucu, vb.)

Şimdiden size çok teşekkür ediyorum.

Takipte olduğum 3 frontera hakkında bu yorumlarınızdan sonra danışacaklarım olacak şimdiden hazırlıklı olun bence :smiley:

Etiketler
Ynt: Frontera 2.2 almak istiyorum.

Arkadaşlar resimlerde görülen Frontera'mı almış bulunuyorum. Burada bilgilerini ve tecrübelerini bizimle paylaşan herkese çok teşekkürler. Yakında yeni lastiklerimle yeni fotoğrafları da eklerim. [attachment=3][attachment=3]

big_63523293xzn.jpg

big_63523293otf.jpg

big_6352329364b.jpg

big_63523293iks.jpg

big_63523293t0f.jpg

Bu araç benimde favorilerimde idi hayırlı olsun
güzel görünüyor baktırdınızmı servise

ayazağa' Alıntı:
Bu araç benimde favorilerimde idi hayırlı olsun
güzel görünüyor baktırdınızmı servise

Evet servise götürdük Rıfat Bey. Sağolsun arkadaşlar ilgilendiler. Araç orjinal, birkaç küçük korozyonu var ama çok sıkıntı yaratacak gibi değil. Kaportada işlem yok. Motor ve yürüyeni iyi. Sadece egzoz manifoltunun değişmesi gerek. Birde 2. el araç klasiği olarak balatalar değişicek. Lastikleri klasik asfalt lastiği ve pek iyi durumda değiller. Şu an az bir masrafla uzun süre sorun çıkarmayacak gibi duruyor. Tabi zamanla görücez. Ama genel teşhise göre araç düzgün ve orjinal.

damast' Alıntı:
Hayırlı olsun orjinal bir frontera benziyor

selamlar

Teşekkürler Murat Bey

Tekrar hayırlı olsun resimlerinizi bekliyoruz

Galdor' Alıntı:
Evet servise götürdük Rıfat Bey. Sağolsun arkadaşlar ilgilendiler. Araç orjinal, birkaç küçük korozyonu var ama çok sıkıntı yaratacak gibi değil. Kaportada işlem yok. Motor ve yürüyeni iyi. Sadece egzoz manifoltunun değişmesi gerek. Birde 2. el araç klasiği olarak balatalar değişicek. Lastikleri klasik asfalt lastiği ve pek iyi durumda değiller. Şu an az bir masrafla uzun süre sorun çıkarmayacak gibi duruyor. Tabi zamanla görücez. Ama genel teşhise göre araç düzgün ve orjinal.

Teşekkürler Murat Bey

İnşallah yavaş yavaş birde güzel modiye edersin. vinç şnorkel,lastik yükselteme gibi...

selamlar

murat abi selamlar
yarın isoff oyunlarına geliyormusun

Fronteram ile ilk gezimiz gayet keyifliydi. Şu an birbirimize alışma evresindeyiz. LPG ayarı yaptırmak ve birkaç küçük işlem için yarın kendimize Çanakkale'de iyi bir usta aramaya çıkıcaz. Umarım esnaf gibi esnaf, usta gibi usta birini bulabiliriz.

P1020955.jpg

Hayırlı olsun güzelmiş.Önümüzdeki yaz bende 2.2 almayı düşünüyorum.Olumlu olumsuz yorumlarınızı beklerim. Saygılar...

Yeni aracın hayırlı olsun Kardeş, ben de senin gibi uzun zamandır araştırıyorum. Bir türlü hangi 4x4 alacağıma karar veremedim. Frontera benim de ilgilendiğim bir model.
Kullandıkça izlenimlerinizi yazarsanız sevinirim.
Teşekkürler, selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR