Yeni bir başlangıç mı :) Jeep vs Frontera

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yelbuga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,330

yelbuga

Ana Kamp
Yer
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
2004 model GrandCherokee sahibiyim.
aracımdan memnunum ancak eşime de bir araba almak istediğim için, satıp daha uygun bir arazi aracı almayı düşünüyorum.

Frontera önceden beri beğendiğim bir araç.
sitede yazılarınız okudum ve tecrübeli kişilerden birkaç tavsiye rira ediyorum

bu markayı hiç tanımadığım için sorularım saçma olursa mazur görün lütfen :smiley:

sitede bu aracı buldum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-opel-offroad-makinasi-53486520/detay/

öncelikle fiyat olarak nasıl?
bu lastikler araç için uygun mu?
sport kasa ve 2.0 motor deniyor. çok nadir olarak araziye çıkılacak genelde şehir içi. ama standart donanımlı bir araç istemiyorum. bu arabanın duruşu hoşuma gitti. tavsiye eder misiniz? teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Yeni bir başlangıç mı :smiley: Jeep vs Frontera

Selamlar isminiz yazmamışsınız ben de eskibir frontera sport kullanıcısı ve gösterdiğiniz aracı tanıyan biri olarak size yardımcı olayım
öncelikle fronteranın sport kasası çok güzel ve diri bir araçtır parça ve yakıt problemi olarak sizi üzmez
link deki araç benim arkadaşımdaydı araç ön çekerleri çalışmıyordu alan arkadaş yaptırdımı bilmem o ebattaki lastikler için güçlendirme yapılmadı su andaki araç sahibi yaptırdımı onu sorun o lastikler aracı zorluyordu
gel gelelim eli yüzü düzgün frontera sportu 12 -13 bine alırsın 1500 tl ye gördüğün lastikleri alırsın 1000 liraya vinç şnorkel 250 ye malolur 200 liraya güzel bir yükseltme yaparsın
bakan bir daha bakar sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım

Saygılar

cevap için teşekkürler :smiley:

ismim Ertuğrul

genel olarak memnun buradaki arkadaşlar. dediğiniz gibi de yapılabilir evet. aslında bunlar heves ve zaman işi.

arabamı satarsam sizlere daha çok konu danışırım sanırım :smiley:

iyi günler

merhaba ertuğrul bey, 2004 model GrandCheroke den sonra frontera size ne kadar konforlu gelir bilemem ama, bir frontera sport sahibi olarak size tavsiye ederim fiyatına göre kalite,konfor ve gösteriş açısından bence en iyi alternatiflerin başında geliyor.

Frontera sport (2.2) yerine JEEP'ten geçiş yapacağınız için 3.2 lere bakmanız sanki daha yumuşak bir geçiş için ideal gibi geldi bana.

ayazağa' Alıntı:
Selamlar isminiz yazmamışsınız ben de eskibir frontera sport kullanıcısı ve gösterdiğiniz aracı tanıyan biri olarak size yardımcı olayım
öncelikle fronteranın sport kasası çok güzel ve diri bir araçtır parça ve yakıt problemi olarak sizi üzmez
link deki araç benim arkadaşımdaydı araç ön çekerleri çalışmıyordu alan arkadaş yaptırdımı bilmem o ebattaki lastikler için güçlendirme yapılmadı su andaki araç sahibi yaptırdımı onu sorun o lastikler aracı zorluyordu
gel gelelim eli yüzü düzgün frontera sportu 12 -13 bine alırsın 1500 tl ye gördüğün lastikleri alırsın 1000 liraya vinç şnorkel 250 ye malolur 200 liraya güzel bir yükseltme yaparsın
bakan bir daha bakar sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım

Saygılar

rıfat bey merhaba belliki frontera ile bi geçmişiniz var bende boyle bi araç almak istiyorum fakat benim en buyuk düşüncem yedek parça olayı yani bi haftasonu orneğin aks kestik bunu sorunsuz bi şekilde bulabilirmiyim? bazı parçalar onemli değil sonuçda sanayiciyiz elimizden geldiğince uydurmaya çalışırız fakat bazı parçalarında orjinali olmadan olmuyor birde bu 2.0 sportların lpg li yakıt tuketimi hakkında bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkurler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri