Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Frontera hararet ?
Murat bey ve Levent bey'inde belirttiği gibi antifriz , su oranıda çok önemli, böyle ufak tefek problemler yüzünden aracınızdan vazgeçmeyin. Frontera sağlam ve konforlu bir 4x4 hak ettiği ilgiyi görmesede heleki bu paralara.
Yakıt olarakta gayet iyi, bende sport(2.0) var şehir dışı 170-175 krş yakıyor(lpg). Hararet yükselmesi çok normal ancak termostat değişimi yaparsanız başınız ağrımaz,heleki eveliyatını bilmiyorsanız. Bir diğer önerimse hararet için özellikle sıkışık trafikte içten...
Merhaba aradığınız genleşme kabını türkiyede bulmanız neredeyse imkansız, bende sizin gibi çok aradım ancak üretimden kalkan bir malzeme hiçbir yerde yok yurt dışındada(Almanya) bulmanız çok zor ben çözümü opel astranın genleşme kabını takarak sorunu çözdüm hiç bir...
Ynt: Opel Fontera 2.0i Sport
Öncelikle Fronteranız hayırlı olsun.Aracınız uzun süre yatmış bu yüzden (ayazağa)'nında söylediği gibi keçelere bir baktırın ayrıca mutlaka motor içindeki tüm sıvıları değiştirin ömürleri dolmuştur.lastik konusuna gelince ölçüleri 245/70/16 yapmanızda fayda var
Ynt: Opel Frontera İçin Şnorkel Uygulaması
Çok şık olmuş, şekil olarakda çok estetik duruyor,nereden aldınız ve maliyet konusunda bilgi verebilirmisiniz? Güle Güle Kullanın Çok Yakışmış.
Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI
Levent Bey 1,2,3,4,6,7,10,11,12,13,14 nolu bölgeler bencede mantıklı,doğal bir estetik için, fazla abartmamak lazım diye düşünüyorum; tabiki bu bir zevk işi son karar sizin. saygılar.
Ynt: Frontera 2.0 Sport Hakkında
Birde Frontera alırsanız mutlaka termostatını orjinal GM'le yenileyin başınızın sonradan ağrımaması için,sizde eski bir opel ci olarak bilirsinizki opel motorları hararetli çalışır, özellikle yaz aylarında trafikte,göstergedeki kırmızı çizginin yakınlarında...
Daha fazla detay vermem gerekirse motor bloğu (vectra A) kasayla aynı olduğu için motor parçaları konusunda sıkıntı yaşamazsınız.sözlerinizden sık araç değiştiren biri olduğunuzu seziyorum,size nacizane tavsiyem; (frontera) ve diğer 4x4 araçlar hızlı alıp...
Sayın maydoğan Frontera sport düşünüyorsanız 1995 modellerinin bir kısmı ve 96-97 gibi üst modelleri tercih etmenizde fayda var (sebebi) arka frenlerinin disk olması ve arka süspansiyon sisteminin amortisörlü olması, yakıt konusuna gelince lpg de şehir içi...
Ynt: kararsızım vitara mı frontera mı
Dikkat etmeniz kereken şeylerin başında yürüyen aksam var. yavru şanzıman,şanzıman,difransiyel ve hub lar gibi. mutlaka 4x4 den anlayan bir ustaya gösterip alın daha sonra büyük problemler yaşamamak için saygılarımla.