Frontera hararet ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan daf95xf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,911
Ynt: Frontera hararet ?

levent hocam senın aracı radyatorunu bakırdan yapmıstın degılmı okumustum bır yerde ...bendekıde plastık ve antıfırız doldurulan ust kapagın 5 cm altında plastık aksamında cok ufak sızıntı var artık sorun yasarsak senın yardımlarını beklıyoruz..

Etiketler

BIM01' Alıntı:
levent hocam senın aracı radyatorunu bakırdan yapmıstın degılmı okumustum bır yerde ...bendekıde plastık ve antıfırız doldurulan ust kapagın 5 cm altında plastık aksamında cok ufak sızıntı var artık sorun yasarsak senın yardımlarını beklıyoruz..
aracı aldığımda aliminyum idi. benimkinde radyotörde kapak yok. üstelik normalinden az büyük bir radyatör imiş usta söyledi.
bence radyotörünü değiştirmemde fayda var diyorum nacizane. bu konuda elimden geleni yapacağım inşallah...

Astra G serisi nin genleşme kabını kullandık

OPEL%201304223Y.jpg

Murat bey ve Levent bey'inde belirttiği gibi antifriz , su oranıda çok önemli, böyle ufak tefek problemler yüzünden aracınızdan vazgeçmeyin. Frontera sağlam ve konforlu bir 4x4 hak ettiği ilgiyi görmesede heleki bu paralara.

Bundan önce Passat 1.8 T vardı bende,herkes Passat'ın üstüne kaç lira verip bu Frontera'yı aldın diyor :D çoğu kişi bu modeli bilmiyor,geçen de biri, bu Cherooke mi diye sordu,almadan önce kafamda bir sürü ön yargı oluşmuştu kafamda bu araçla ilgili ama alıp kullanınca cok hoşuma gitti,evet konforlu,geniş ve heybetli bir araç,ama böyle ufak tefek sorunlar da can sıkıyor işte,Ankara Opel Özçelik Oto'dan yedek su deposu siparişi verdim Almanya'dan.Salı günü elime geçecek umarım bir aksilik olmaz

daf95xf' Alıntı:
Bundan önce Passat 1.8 T vardı bende,herkes Passat'ın üstüne kaç lira verip bu Frontera'yı aldın diyor :D çoğu kişi bu modeli bilmiyor,geçen de biri, bu Cherooke mi diye sordu,almadan önce kafamda bir sürü ön yargı oluşmuştu kafamda bu araçla ilgili ama alıp kullanınca cok hoşuma gitti,evet konforlu,geniş ve heybetli bir araç,ama böyle ufak tefek sorunlar da can sıkıyor işte,Ankara Opel Özçelik Oto'dan yedek su deposu siparişi verdim Almanya'dan.Salı günü elime geçecek umarım bir aksilik olmaz
evet gerçekten frontera bilinmiyor. ufak tefek değil tüm sorunlara kafana takma parça sorunu yok. sadece arayacağımız yeri bilmek lazım. frontarenın parçaları sadece istanbul, ankara ve izmirde bulunabiliyor ama genellikle istanbulda. istanbulda ki parçacımız bize çok yardımcı oluyor. bilgilerini özelden atarım.

Bende sizin gibi bir çok yetkili servis , özel servis ve opel parçacısına sipariş verdim hepsi getirtiriz deyip sipariş alıyorlar ancak bir süre geçtikten sonra size dönüp, onların elindede kalmamış cevabını alıyorsunuz. İnşallah sizinkide öyle olmaz.

BIM01' Alıntı:
ustatlar genlesme kabý býle uretýmde yoksa radyatorun kendýsý bozulursa nasýl býr yol ýzlemelýyýz..bulmakta sýkýntý yasarýz ...bý arkadas astranýn kabýný kullandýk demýste acaba baska býr arabanýn opel serýsýnýn mesela omeganýn radyatoru uyarmý býzdeký fronteraya ...saygýlar
Benim Fronti 3.2 ben geçenlerde arabaya çok radyatör aradim bulamadim ama her sorduğum parçacida 2.2 nin radyatörü olduğuna şahit oldum sıkıntı yok yani her yerde var. 3.2 ninkide var ama 1800 tl bende elde bakir radyatör yaptirdim orjinali 2 petekliydi ben 3 petekli yaptirdim gayet guzel oldu hararet simdi 60 ı bile görmüyor. Ama antifitiz şart.

Benim Fronti 3.2 ben geçenlerde arabaya çok radyatör aradim bulamadim ama her sorduğum parçacida 2.2 nin radyatörü olduğuna şahit oldum sıkıntı yok yani her yerde var. 3.2 ninkide var ama 1800 tl bende elde bakir radyatör yaptirdim orjinali 2 petekliydi ben 3 petekli yaptirdim gayet guzel oldu hararet simdi 60 ı bile görmüyor. Ama antifitiz şart.

mehmet hocam bendekıde 3.2 radyatorde sıkıntı olursa bulma sansımız az demekkı ...artık o durumda sızden yardım ıstıcez bızede yaptırırsınız....yanlız 60 dereceyı gecmemesı sıkıntı olmazmı motor uygun ısıda calısmayınca yag akısıs felen motor ısınınca daha ıyı olur dıye dusunuyorum ...

BIM01' Alıntı:
mehmet hocam bendekýde 3.2 radyatorde sýkýntý olursa bulma sansýmýz az demekký ...artýk o durumda sýzden yardým ýstýcez býzede yaptýrýrsýnýz....yanlýz 60 dereceyý gecmemesý sýkýntý olmazmý motor uygun ýsýda calýsmayýnca yag akýsýs felen motor ýsýnýnca daha ýyý olur dýye dusunuyorum ...
Abi okadarını bilmiyorum ama simdilik sıkıntı yok. Radyatörüne inşallah sıkıntı olmaz olursa seve seve yardımcı olurum elbet.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri