Ynt: kararsızım vitara mı frontera mı
Merhaba eczkarga öncelikle gezenbilir ailesine hoşgeldiniz. Benim 1996 model frontera 2.o sport aracım var,bende sizin gibi çok düşündüm aracımı almadan vitaramı-fronteramı diye, her iki aracında artı ve eksileri var,size nacizane bilgilerimi aktarayım; öncelikle fronteradan bağsedim, fronteralar çok sağlam ve güvenilir araçlar,fiyatına görede çok çok konforlu ve donanımlı ayrıca çok gösterişli,motor parçaları çok kolay bulunuyor,mekanik bazı parçaları dışında,onuda bi şekilde temin edinilebiliyor.asfaltta ve toprak düz yollarda tatminkar ancak rampada biraz hantal kalıyor,arazide (4L) konumunda fazlasıyla tatminkar tabiki iyi bir takım lastikle. Vitara da kendini kanıtlamış araçlardan motor parçaları bulunuyor, mekanik parçalarıda, mekanik parça konusunda bir adım önde bence,vitara düz yollarda tatminkar olsada rampada frontera gibi hantal,arazide ise yine 4L da fazlasıyla tatminkar, dezavantajı ise içi frontera kadar geniş ve ferah değil, gösteriş olarakta fronteranın heybetli duruşunun yanında sönük kalıyor.