Ynt: kararsızım vitara mı frontera mı
tamamı için söylemiyorum fakat sanayi ustalarımızın geneli böyledir.kendilerine ekmek yedirmeyen araçları beğenmezler.ben konyada ikamet etmekteyim ve konya için söyleyeyim en çok tutulan araçlara da bindim hiç tutulmayan araçlarada bindim farkı söyleleyim alfa 146,alfa 156,rover 216si, 18t passat, frontera sırasıyla kullandım sadece fronteranın termostadını değiştirdim 25 tl.başkada sanayiye girmedim.diğer taraftan uno 1.4 hobby,tempra,şahin,2.5 transporter,broadvay türü parçası ucuz araçlarda kullandım ama bu araçlar sayesinde haftanın bir günü mutlaka sanayiye girmek zorunda kaldım yani parça sorununa takılmayın.önce sağlamlığına sonra parçasına bakın.parça çok hemde ucuz diye basit araçlarla ömrü sanayide tüketmek her hafta küçük miktarlarla masraf yapıp (zaman içinde küçük miktarlar bi araba parası yapıyo bizzat yaşadım)sabah çalışacakmı yoldamı kalacak kardamı kalacak diye düşünmektense yılda bir kere diğer araçlara bir yılda harcadığınız paranın daha azını ödeyerek adam gibi bakım yaptırılırsa sorunsuz binilir.ayrıca başka bi konuda bir arkadaşın dediği gibi ''kaplan besleyen yemini düşünmez'' 6 aylık vergisi 174 tl,şehir içi soğuk havalarda yakıtı km de 30 kuruş,4x4 2 tonluk bi arazi aracı için bırakında parçalarıda bazı araçlara göre fiyatlı olsun.saygılarımla..