Arama sonuçlarınız

1. mephamd

Hyundai ix35

Ynt: Hyundai ix35 Fiyatı 60 olması gerekirken hangi akla 80 yapmışlar acaba?? Haa buldum,seneye 1,6sı geldiğinde onu 60a verebilmek için.Halbuki 1,6sı diğer ülkelerde i30 ile aynı fiyata,varın siz düşünün karı :o :o :o :o

2. mephamd

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Vergi %57 değil, %37. Bu aracı alacak olanlar daihatsu terisu da değerlendirsin öncelikle. Fiyatının teriostan pek fazla aşağı kalı yanı yok,konforunun daha geri olacağı kesin ama avantajı yaygın servis ve yedek parça olacaktır. Daihatsu yıllardır benzer bir ürünü benzer...
  3. mephamd

Volkswagen Tır

Ynt: Volkswagen Tır Türkiyede satışa sunulmadı ve muhtemelen hiç birzaman da sunulmaz.Çünkü türkiyede aynı şirketin ürünü olan man yıllardır satılıyor.

4. mephamd

Volkswagen Tır

Ynt: Volkswagen Tır Yeni bir olay veya tanıtım değil. Vw'in brezilya bölümü tarafından üretilip satılıyor bunlar.Güney amerika ve bazı afrika ülkelerinde yaygın.İlk olarak bus'ın kamyonet versiyonuyla başlamışlar bu işe,taa buralara gelmiş ve yakın zamanda man ag'ye satıldı Volkswagen...
  5. mephamd

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster Vergi vergi diyerek milleti kandıranlar şirketler aslında,matematik var.Vergiler çıkarıldığında bile türkiyede yakıt pahalı,araba pahalı.Bunu şirketler ayarlıyor , vergiyi de bahane olarak kullanıyor. Bak açık olarak yazmışım,hyundai ix35,ford focustan ucuz ingilterede,sen ne...

6. mephamd

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster Hyundai ix35 45000 olması gereken yerde 80000 lira, yakında 1,6 versiyonu gelince en az 60000 diyecekler.İngilterede en düşük versiyon ix35 en düşük versiyon focustan ucuz, yani bizim fiyatla 34000'den ucuz ama buraya getirenler gemide araca altın plaka takıyor olmalılar ki...

7. mephamd

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster Bu arabaya ucuz diye atlayacak arkadaşlara daihatsu terios'u gözardı etmemelerini öneriyorum. Eğer ki 4x4 versiyonu istemeyenler skoda yeti'ye de baksınlar.Sadece öneri,bu arabayı kötülemiyorum, konuyu açan benim zaten ama 4x4'ler çok pahalı oluyor,mantıksız... Hyundai x35 ve...
  8. mephamd

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster Fiyat 4x2 versiyonu için 29900'den başlayacakmış. 45'e kadar gidecekmiş sanırım...
  9. mephamd

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster Mitsubishi de bu sınıfa geliyormuş.1.8 turbo motorla...

10. mephamd

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster Ben 35 olsa alırım demedim,adamlar 35ten yukarı satar dedim,chery tiggo bunun sadece fiyat olarak rakibi olur. Renault mais şu mantıkla çıkacaktır piysaya: 33e tiggo var,siz renault kalitesini,kendini kanıtlamış bir motoru ve yaygın servisi 35e almışsınız çok mu? Araba isterse...

11. mephamd

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster Bu aracın rakibi olmamasından dolayı ilk başlarda 35ten yukarı satılacağını düşünüyorum.Tek rakibi chery tiggo ki o arazi aracı dahi değil ve o 33 gibi bir fiyata satılıyor.Olması gerekn hesapladığınız gibi 30dur ama renault maisin araç başına 5bin fazla alacağını tahmin...
  12. mephamd

Toyota LC 70 Türkiye'ye Özel İstek Üzerine Getirilebiliyormu?

Ynt: Toyota LC 70 Türkiye'ye Özel İstek Üzerine Getirilebiliyormu? Mısırda,kuveytte,g.afrika ve diğer bazı afrika ülkelerinde de lc70 var.. Galiba kenyada montaj hattı var.Sadece avustralya için üretiliyor kısmı yanlış olmuş sanırım. Güney amerikada venezuelada da üretimi vardı fakat birkaç yıl...

13. mephamd

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster Arazi kabiliyeti nissan x-trail kadardır.Vitara yada lada niva tarzı birşey bekleme bence...
  14. mephamd

Dacia Duster

Dacia, binek modelleri Sandero, Logan Sedan, Logan MCV ve hafif ticari modelleri Logan MCV, Logan Van ve Logan Pick-up’tan sonra, bu kez Dacia Duster ile 4X4 pazarına giriyor. Dacia Duster, günlük hayatlarında her türlü yol koşuluna uygun, sağlam, güvenilir ve kullanımı kolay bir 4x4’ün...
  15. mephamd

4x4 Motokaravanlar

Ynt: 4x4 Motokaravanlar İçi hoşmuş.Ama ben yurtdışındakiler gibi birşey beklemiştim.Mutfaklı vs. Tabi bunlarda yer sorunu var,muhtemelen siz de bundan dolayı coaster aldınız.Ama 4x4 avantajı bir başka...

16. mephamd

4x4 Motokaravanlar

Ynt: 4x4 Motokaravanlar "Kodalmmm" sizin arabanız çok güzelmiş.Ambulans sanırım bu, iç kısmını nasıl yaptırdınız,kroki şekli var mı acaba?
  17. mephamd

Toyota Coaster Karavan Projem (kodalmmm)

Ynt: Toyota Coaster Karavan Projem (kodalmmm) Çok güzel bir minibüs.Buna benzer tasarımda bir hyundai minibüs var,Hyundai County.Türkiyede yoktur muhtemelen.. O da motokaravan için çok uygun bence,dış kısmı orjinal haliyle içeride çok geniş bir alana sahipsiniz. Hayırlı olsun...
  18. mephamd

Land Rover Defender 90

Ynt: Land Rover Defender 90 Bizim ordu için defenderdan daha iyisi yok,orası öyle ama nivanın 4 kapılısı da var

19. mephamd

Suzuki Vitara 2009 1.6 3K hakkında yardım

Ynt: Suzuki Vitara 2009 1.6 3K hakkında yardım Bu modelin otomatik viteslisinin gelme durumu var mı? Bilgisi olan var mı?
  20. mephamd

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok Gerçekten çok çekici bir araç.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri