Dacia Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mephamd Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 176
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 95,857
Ynt: Dacia Duster

devamı.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

56A5F174827A4000B7811DBEE6AAAF85.jpg

dacia-duster-filt-nam-1.jpg

daciadusterinterior.jpg

p1018047.jpg

dacia-duster-filt-nam-4.jpg

Etiketler

Off road ve 4X4 tutkunu olup da. Maddi imkanları sınırlı olanlar için uygun bir araç.

ben renault yetkili bayisinde çalışıyorum bize söylenen.32 000- 48 000 tl arası olacağı 4x4 modeller 105 bg diesel 1.6 benzinli 110 bg olacak.türkiyede nisan ayı gibi satışa sunulacak.aracı gördüm hakikaten çok güzel.kullanma durumu olmadı ama gayet başarılı bir tasarım olmuş.

Demek ki 4x4 ü 40.000 TL nin altında olmayacak.İnternette bu araç hakkında biraz bilgi topladım.
Bu fiyata Cd çalarsız, klimasız, manuel camlar olan bir arabaya bu para verilmez. Bu donanımları olan modelede 48.000 TL de verilmez.Fiyatlar daha aşağı olmaz ise bu araçların tutulacağını zannetmiyorum.

enınde sonunda DACIA olduğunu belli etmiş.adam araba yapmış 30 lardan 50 lerde fiyat vermiş,ama insan iç dızaynını kalıtesını,görünümünü biraz estetık yapar
kalas gıbı aynı 2000 model CLİO nun içi,şu düğmelere bak sen aman aman ...
yazık valla hi yazık.
alın işte siz bakın farkına...
RESİM 1. LANDROVER RANGE ROWER SPORT HSE
RESİM 2.DACIA DUSTER..
Tamam anladık arada ucurum fıyat farkı olabılır ama ınsan bıraz feys alır ama..

Land-Rover-Range-Rover-Sport-HSE.jpg

Duster_konsol.jpg

Fiyat 4x2 versiyonu için 29900'den başlayacakmış. 45'e kadar gidecekmiş sanırım...

Duster fiyatları nihayet belli oldu.
4x2 benzinli 29.900 TL den
4x4 benzinli 35.900 TL den başlıyor.Dizellerin fiyatını artık tahmin edin.

Yani reklamı yapıldığı gibi ekonomik bir 4x4 değil.İdda edildiği gibi satış rekorlarını kıracağını zannetmiyorum.

merhabalar.foruma yeni katıldım.konu ilgimi çekti ve biraz araştırıp paylaşmak istedim.araç yaklaşık 15-20 gün sonra satışa çıkacak.ilk önce 4x2 versiyonu satışa çıkıyor.4x4 45 gün sonra.şimdiden insanlar 1000tl kapora verip sıraya girmişler.donanım olarak neler var dedim, kilma, yol bilgisayarı felan dediler.onlarda çok bilmiyolar.ama klima standart degil.

4x2 benzeinli aracın 29000 TL'ye satılması gerçekten çook makul.
Bu araca eşdeğer olacağını düşündüğüm NISSAN QASHQAI 1.6 VISIA 4X2 M/T aracın kampanyalı fiyatı 45.000 TL. Bu araç alım gücü olmayan ama ille de bir crossover aracım olsun diyen kişilerin ilk tercihi olacaktır.
Dacia'nın işçiliği kötü, malzeme kalitesiz falan diyeceksiniz... ne kadar ekmek o kadar köfte :smiley: Daha iyisini istiyorsanız Nissan için 15000 TL daha vereceksiniz demektir.

Bu arabaya ucuz diye atlayacak arkadaşlara daihatsu terios'u gözardı etmemelerini öneriyorum. Eğer ki 4x4 versiyonu istemeyenler skoda yeti'ye de baksınlar.Sadece öneri,bu arabayı kötülemiyorum, konuyu açan benim zaten ama 4x4'ler çok pahalı oluyor,mantıksız...
Hyundai x35 ve kia sportage geldiğinde ortalık hareketlenecek.Onlar da 1,6 versiyonlar getirecekler çünkü.

Aracın 4X4 versiyonunu çeksinler 30.000 TL ye o zaman patlamay yapar.Ama 36.000 dolayında para vermek yerine insan 2006/2007 Grand vitarayı düşünmüyor değil...30.000 TL olursa birçok tüketicinin aklını çeleceklerdir.

Kendini kanıtlamış, ikinci el alınabilecek bir sürü alternatif var...

Sattırırsa, araba değil, milletimizin "ambalaj açma merakı" sattırır...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri