Ynt: Suzuki Vitara 2009 1.6 3K hakkında yardım
sürekli 4x4, 1600cc, 1420 kg ağırlığında bir araçla 200 km gibi hızlara çıkamazsınız, ben zorlamadım ama 140-150 km hızlara biraz kasarak çıkıyor, tavsiyem hız yapmayı düşünüyorsanız sedan veya hb tarzı araçlara bakın, ama ben yavaş giderim virajları da yavaş dönerim kendimi de tehlikeye atmam diyorsanız gv3 e bakabilirsiniz,hızlanması yavaş, resmi verilere göre 0-100 km 14,4 saniye, sollamalarda yavaş kalıyor, konforu güzel, içeri sedan araçlardan daha az ses alıyor diyebilirim yalıtımı iyi, kapıların kapınışı bile çok tok, dijital klima süper zaten, yüksek sürüş pozisyonu çok harika, güvende olduğunuzu hissettiriyor, yol tutuşu oldukça iyi, bugün 100 km boyunca sağnak yağmurda 80-90 km hızla yol aldım yola gayet güzel tutunuyor, ama virajda yüksekliğinin dezavantajını hissettiriyor, aynalar ve arka görüş sıkıntısız, göstergeleri çok hoş, plastik aksam kalitesi iyi düzeyde, ortalama yakıt tüketimi şuan 8.5, şehiriçi kullanımına gidecek bi araç, heryerden geçebilirsiniz rahatlıkla, ağır off-roada pek yatkın değil, genç arabası modunda bir araç ve çok ilgi çekiyor ne yazık ki, otomatik vitesin gelme ihtimali yok bildiğim kadarıyla, zaten bayilerde şuan 0 km 3kapı yok, ekim ayı içinde gelecek 2010 modeller, aracı yakından inceleyin, hatta mümkünse birde deneme sürüşü yapın, başka sorularınız olursa yanıtlayabilirim, kendi adıma yavaş giderim ama yolunda keyfini çıkartırım diyorum