Arama sonuçlarınız

1. ercanaslan

Biraz Canlanalım...

Ynt: Biraz Canlanalım... Teşekkürler

2. ercanaslan

Araç Üstü Çadır Isıtma Sistemi

Ynt: Araç Üstü Çadır Isıtma Sistemi Tebrik ediyorum bende uygulamaya geçmeyi düşünüyorum sisteminizi. Yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.
  3. ercanaslan

Biraz Canlanalım...

Ynt: Biraz Canlanalım... Hemen bişeyler ekliyeyim o zaman İsrafilcim :D Bi süredir evde bekleyen araç üstü çadırımın montajını yaptım buyrun resimleri...

4. ercanaslan

Cj8 im için tavan barı arıyorum öneriniz.

Ynt: Cj8 im için tavan barı arıyorum öneriniz. Teşekkür ederim Öyle demeyin sizinkininde havası başka
  5. ercanaslan

Ynt: Cj8 im için tavan barı arıyorum öneriniz. Çıtaların altında kendi contaları var tamamen tabana basıyor ayrıca deliklere yüksek mukavemetli silikon sıkarak vidaları yerleştirdim . Umarım sıkıntı olmayacaktır :)

6. ercanaslan

Ynt: Cj8 İm İçin Tavan Barı Arıyorum Öneriniz. Bu gün tavan barını aldım ve montajını yaptım. Montaj sonrası hava bozunca resim çekemedim ama montaj öncesi üzerine koyarak denerken çektiğim fotoğraflar var ekliyorum. Tasarımı tam tavanın yapısına göre eğimli bir bar buldum hemde dayanıklı bir...

7. ercanaslan

Alınık Cj 6 Ön Şaft

Ynt: Alınık Cj 6 Ön Şaft :) elinde olan çıkmadı demekki
  8. ercanaslan

Cj5 s100 dingilleri olurmu

Ynt: Cj5 s100 dingilleri olurmu Hahahha yok ya estafirullah :) Günaydın sanada.
  9. ercanaslan

Cj5 s100 dingilleri olurmu

Ynt: Cj5 s100 dingilleri olurmu Komple ön arka değiştirmeniz gerekecek. Ayna mahruti oranları için. Ama o kadar uğraşacağınıza aleminyum flanş ve 10,5" ofsetli jant takasanoz aynı genişliği elde edersiniz. Hiçbir modifikasyona ihtiyaç kalmaz

10. ercanaslan

Cj8 im için tavan çadırını (35kg) taşıyabilecek bir tavan barı arıyorum. Tavan sepeti takmak istemiyorum. Yakın zamanda aracına tavan barı takan varmı. Bu üniversal olanlar sağlammıdır acaba? Örnek

11. ercanaslan

Ahşap Defender Torpido Yapımı

Ynt: Ahşap Defender Torpido Yapımı Mükemmel işçilik deffender alasım geldi valla :)
  12. ercanaslan

Cj5 Kupa

Ynt: Cj5 Kupa Ben bu cj7 yi gidip görmüştüm şase ve alt takım kumlanıp sonrasında koruyucu hiçbir uygulama yapılmadığı için komple pas kaplamış. Kaporta görüldüğü kadar temiz sayılmaz. Yinede gidip bi görün. Resimler aldatabiliyor.

13. ercanaslan

Karadulun Yeni İsmi Artık Ateş Böceği

Ynt: Karadulun Yeni İsmi Artık Ateş Böceği Hardtop takılı halinden bir foto
  14. ercanaslan

Cj5 Kupa

Ynt: Cj5 Kupa Elinizde hazır ruhsat yoksa hurda durumda ruhsatı olan bir cj5 almanız tavsiye olur. Toplama adımları ve maliyeti daha az yorucu olur. Tabi almak için seçeceğiniz araç her bakımdan çok önemli.
  15. ercanaslan

Willys 1.2 Motor Yardım

Ynt: Willys 1.2 Motor Yardım Soruyu sordu kaçtı :)

16. ercanaslan

Willys 1.2 Motor Yardım

Ynt: Willys 1.2 Motor Yardım Evet işin birde bu tarafı var 6 silindir mi 4 silindirmi araç. Ama tüp taktırırken farketmişlerdir diye yazmadım.
  17. ercanaslan

Willys 1.2 Motor Yardım

Ynt: Willys 1.2 Motor Yardım Kayademir bey ilk olarak orjinalde 1.2 motor olan willys olmamakla birlikte acaba araçtaki şanzıman , ayna mahruti oranı ne ve kaç lastik var bunlar en önemli etki. Sizde jeep serilerini alıp topladıktan sonra tanımaya başlayanlardansınız malesef. Hep tavsiyemiz...
  18. ercanaslan

54 Willys Kupası-proje İçin Think Thank

Ynt: 54 Willys Kupası-proje İçin Think Thank yaman jeep veya tar oto ile görüştünüzmü. Çok pahalı olmasa gerek sıfırı

19. ercanaslan

Yedek Parça

Ynt: Yedek Parça Selçuk bey aradığınız şeyleri yazarsanız elinde olanlar çıkabilir.
  20. ercanaslan

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı Habiblerde nerdesiniz. Bi çayınızı içip ürünlerinize bakmaya gelmek isterim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri