Karadulun Yeni İsmi Artık Ateş Böceği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ercanaslan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,757

Etiketler
Ynt: Karadulun Yeni İsmi Artık Ateş Böceği

ercan geçerken bir ara uğrada foto çekileyim bunla hatta olmadı gezeyimde azcık :smiley:)

562d09fda922b90a3e355af3b109d18a.jpg

Hardtop takılı halinden bir foto

elinize saglık cok guzel olmus bi cj8 de ben alıp toplamak ıstıyorum sıteninde bırınde buldum 7.500 tl ıstıyorlar alsam sızınkıne benzer bı yenıleme ıslemı bana kaca mal olur acaba yardımcı olursanız sevınırım sımdıden cok tessekurler

nejat turan' Alıntı:
elinize saglık cok guzel olmus bi cj8 de ben alıp toplamak ıstıyorum sıteninde bırınde buldum 7.500 tl ıstıyorlar alsam sızınkıne benzer bı yenıleme ıslemı bana kaca mal olur acaba yardımcı olursanız sevınırım sımdıden cok tessekurler
Tabiki olurum.
Fakat 7500 liraya cj8 olmaz olsada cj8den başka herşey olabilir :smiley:)

Şöyle söyliyeyim 45000 i buldu benim aracım.

Daha ucuza çıkabilirmiydi. Dizel işli olmayan bir cj8 alsaydım bi 7-8 lira daha düşüğe mal olabilirdi.

Cj8 alırken dikkat edilecek şey ilk olarak 83 model olması ( sebebi t176 şanzımanla berabrr gelmesi ki bu şanzımanı çılma 5-6000 tl den aşağıya bulamazsınız) ayrıca mekaniğinin değiştirilmemiş orjinal olmuş oşması ( abi herşeyiyle orjinal diyenlerin yüzde doksanı aracı tanımıyor inanmayın ne full orjinal denen ama 1 civata bile orjinal kalmamıi araçlar gördüm bu aracı bulana kadar) 1983 ün bir artısıda hardtopunun 1982 lere göre daha estetik ve havalı olması ve tabi fiber değil sac dan.

Siz bulduğunuz aracı bi yeni bir konu ile paylaşın bakalım elimizden geldiğince

öncelikle tecrübenizi bilginizi paylaştıgınız için cok tesekkür ederim inanın cok faydalı oldu aracın oldugu site malum son günlerde reklamlarda belirtilen herseyin bulunabildiği site ;D ilan numarası 182512063 ilanın detayını okuyunca 1960 willys oldugunu gördüm bu arac cj8'lerden cokmu farklı aslında bu araclarla ilgili pek fazla bilgim yok sizce ilandaki arac benim gibi yeni baslayan bi amatör için uygunmu yoksa uzakmı durmalıyım memur oldugum için genelde hafta sonları hobi amaclı kullanacagım bi arac toplarkende benim için farklı bi aktivite olacak yani kısacası bu arac cok profesyonel olmayan biri icin uygunmu biraz fazla soru sordum kusura bakmayınbeni aydınlattıgınız icin simdiden cok tesekkür

Araç malesefki ne cj8 ne willys (nede mercedes) ve göremediğimiz bir çok uydurma mekanik.
Neredeyse tamamen uydurma bir araç.

Ayrıa willys lerde cj den ciddi anlamda farklı sahılanilir

Şöyle söyleyebilirim bu aracı cj ye dönüştürmek için sadece ruhsatı kullanılabilir şahsi fikrim. Ne şasesi ne makasları ne difransiyelleri ne şanzımanı (ki muhtemelen mercedes 4 ileri şanzıman var) nede kaportası kullanılabilir. Evrak ederi 3 lira gerisi havaya giden para olur. He birde ne kadar sıfırdan mükemmel bi cj de toplasanızda evranızda 1960 willys yazar.
Macera aramıyorsanız tavsiye etmem.

Bu arada motoru ile ilgili hiçbir bilgimiz yok bunca udurma seyden sonra kimbilir ne taktılar :smiley:

Abi bazen Cj sahipleri olarak bazı kendi usta sananlardan ve araba toplayıcılarından konuya daha çok hakim olduğumuzu düşünüyorum.

verdiginiz bilgiler için cok tesekkur ederim eger sizi fazla yormazsam bir kac arac icinde görüslerinizi almak isterim kabul ederseniz o araclarında ilan numaralarını atarım gösterdiginiz ilgi icin tesekkurler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri