Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cj kupa sase ariyorum ilgilenenler buradan takipteyip. Cj genis sasr olan modelini 76 ve ustunu ariyorum elinde olan varsa veya bildigi bi yerde olan kışa toplamak istiyorum.
Elinizde hazır ruhsat yoksa hurda durumda ruhsatı olan bir cj5 almanız tavsiye olur. Toplama adımları ve maliyeti daha az yorucu olur. Tabi almak için seçeceğiniz araç her bakımdan çok önemli.
Istanbul evren oto sanayi 2. Kisimda alt tarafinda 2 tane cj5 duruyo sase kupa var.iletisim icin evren oto sanayinin yonetimine ulasirsaniz gerekli bilgiyi verirler heralde gittigim zaman bende resimlerini cekerim araclarin
7 cok daha kararinda hareket olur aslinda,uygun biseye maal olucak diye de dusunmeyin cok cok daha pahaliya gelecek.biliosaniz da yine de soyliyim dedim
7 cok daha kararinda hareket olur aslinda,uygun biseye maal olucak diye de dusunmeyin cok cok daha pahaliya gelecek.biliosaniz da yine de soyliyim dedim
Ben bu cj7 yi gidip görmüştüm şase ve alt takım kumlanıp sonrasında koruyucu hiçbir uygulama yapılmadığı için komple pas kaplamış. Kaporta görüldüğü kadar temiz sayılmaz. Yinede gidip bi görün. Resimler aldatabiliyor.