Cj5 s100 dingilleri olurmu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakan6135 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,729

hakan6135

vw touareg 2004 3.200 v6
Yer
afyonkarahisar
Öncelikle hepinize teşekkür ederim delilik paraylan değilya mantığıyla yola çıktık benim 1977 cj5 var bu Aracın ön arka defransiyel yani dingillerini söküb yerine s100 docun dingillerini takıp araca geniş lastik yükseltmeyi düşünüyorum şöyle uzaktan bakınca böyle heybetli dursun bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim tşk ederim herkese

Cj5 bir yaşam tarzıdır...

Etiketler
Ynt: Cj5 s100 dingilleri olurmu

Komple ön arka değiştirmeniz gerekecek. Ayna mahruti oranları için. Ama o kadar uğraşacağınıza aleminyum flanş ve 10,5" ofsetli jant takasanoz aynı genişliği elde edersiniz. Hiçbir modifikasyona ihtiyaç kalmaz

Adam cj ile yasiyo bak :smiley: teshisi koydu ;) dinle ercan abiyi biliyo bu isi :smiley: gunaydin bu arada :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ynt: Cj5 S100 Dingilleri Olurmu

ercanaslan' Alıntı:
Komple ön arka değiştirmeniz gerekecek. Ayna mahruti oranları için. Ama o kadar uğraşacağınıza aleminyum flanş ve 10,5" ofsetli jant takasanoz aynı genişliği elde edersiniz. Hiçbir modifikasyona ihtiyaç kalmaz
ercan beye katılıyorum kendinize is arıyorsunuz,illaki dingil degismek istiyorsanız bir wagoneer yürüyeni ile mükemmel bir komplikasyon yapın.

Tşk ederim amaç lastiği Genişliği ama bu dingiller cj5 40 cm uzun faydası olmazmı

Cj5 bir yaşam tarzıdır...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri